24

Сезам

преди 5 години

Искаме да видим останалите 23 разбойника!

23

МНЕНИЕ

преди 5 години

Адмирации за Нинова и БСП . Чистят Партията от членове свързани с Мафията .

22

червени нагли боклуц

преди 5 години

Кой Иво Христов е кандидата,на президента съветника,френския възпитаник,или сърдития смърф профосор,с жена мултигруп бизнесдама?

21

Анонимен

преди 5 години

Много правилно БСП трябва да отреже Станишев от евролистите и да го изключи от пратията защото той работи срещ БГ,бг народ,в полза на глобалисткия световен режим,който се налага сега и в следващите години. Това е много гнусен човек,безродник.

20

Анонимен

преди 5 години

Я,герберските *** как са се алктивирали.Да не би и Станишев да ви е пристанал?

19

Е, и?

преди 5 години

Съселът работи срещу България! Защо да ни представлява в ЕП?

18

Фалш

преди 5 години

До Анонимен - Не е вярно,че го е задраскала...Съмнявам се в оредставения списък! Публикуват нещо, за да се разлаят кучетата. Живеем във време с фалшиви новини!

17

Чунчо

преди 5 години

Правилно тоз плъшок ги дърпа по надолнището. У лево и толкоз стига с гьовечо.....

16

До 3

преди 5 години

Нещо си се объркал.БКП-то е в ГЕРБ.

15

Х

преди 5 години

Не разбирам защо Станишев се бута с лакти и нокти в листата. Не се ли усеща, че отдавна му мина времето. Да си гледа Моника и ПЕС. Достатъчно понатрупаха и двамата по партийна линия.

14

Анонимен

преди 5 години

И с Иво де е бил ще печели избори, както и една разследвана. Вярно, че е трудно да намериш честни комунисти, но Клювния доказва, че 80% са де били, поне в БСП, като тя е олицетворение. И ако го изберат, комунистите ще докажат, че са такива

13

АнонимеН

преди 5 години

УДАР НОМЕР ДВЕ ПО НИНОВА И РАДЕВ СУПЕР ДОВОЛЕН СЪМ :DАЗ ПОДКРЕПЯМ СТАНИШЕВ КОЙТО Е БСП А НЕ НИНОВА И РАДЕВ КОИТО СА БКП!!!НЯМА КАК ДА ПОДКРЕПЯ ПЪРВАНОВ ЩОТО ТОЙ Е ПРЕДАТЕЛ И ЩЕ ОТИДЕ ПРИ БОРИСОВ!!!ЗА СЪЖАЛЕНИЕ БОРИСОВ ПЕЧЕЛИ ОТ ГЛУПОСТИТЕ НА НИНОВА, ЧЕ СЪСИПВА БСП И ГО ПРЕВЪРНА В ЧИСТО БКП!

12

Анонимен

преди 5 години

БКП СЕ ВРЪЩА, ВНИМАНИЕ?

11

знаещ

преди 5 години

съвсем очаквано се оказа, че тази корнелия е доста тъпо парче. тя не може да се мери със сергей разликата е като между кондьо и гяуров. нивото и е до дружинен ръководител в училище преди 10.11.89

10

Анонимен

преди 5 години

А, не! БКП-то сега са Герб! БСП завива към национал-социалистическа партия. Това не е лошо.

9

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно,че го е задраскала.Гледах интервюто и тази сутрин по БТВ и тя каза,че Станишев има място в листата.Но явно някой разбрал недоразбрал и пише неверни неща.

8

Знаете ли

преди 5 години

Станишев е емблематично лице за БСП, това е факт. За съжаление обаче няма да е запомнен с нищо хубаво - пълна мижитурка, нагаждач и егоист. Председател е на тн Социалисти в ЕП, и какво от това, техните игрички нямат нищо общо с България. Корнелия прави изключително смела крачка, да опасна е/ за нея самата/, но юисоки цели се постигат със смели действия. Подкрепям я изцяло

7

Ха-ха-ха!

преди 5 години

Това беше "най-демократичната партия в България", нали? Буля Корнела поне 100 (сто) пъти ни е обяснявала как решенията в БСП се вземали демократично. Явно това е червената представа за демокрация.

6

Анонимен

преди 5 години

Ще я уволнява, а! Ето на сега, да се види кой кара влака на бсп-то!

5

Анонимен

преди 5 години

Много правилно. Такива защитници на джендаризма и либерастията не ни трябват. Той се доказа като враг на България и беше наложително да го отстранят. Сега БСП пращат нормални хора в европарламента. Иво Христов ще може от трибуната да каже ясно в очите на европедалите че останалите народи не са слaбоумни и няма да позволят прокарването на вредни конвенции и договори.