53

Анонимен

преди 5 години

А, за финал забравих да ти пожелая нещо в твой стил. ТРи си пожелай ;)) Пожелай си нещо гадно. Много гадно. Да ти акат групово гларуси на главата докато си носиш най - скъпия костюм и всички да видят ;)))Смятай какво ми е мнението за тебе щом смятам, че едно от най - гадните за тебе неща ще е дребно публично унижение ;)))Колко си неук (а);))))

52

Анонимен

преди 5 години

Чалгата е само пример. Дали ще се обиждаме на тема стил на музика, футболни отбори, партии, телефони, марки коли или още хилядите възможни варианти няма значение. Дадох за пример една от най - популярните и ти ме категоризира ;)))Това трябва да ти говори, че си по - зле, от колкото си мислиш. А че не си съвсем зле, в смисъл 2 стандартни девиации под средното ниво се вижда - речника ти е над средното за човек със средно образование и под средното за човек с университет. Частен колеж?

51

Анонимен

преди 5 години

От всичко това мога единствено да направя заключението, че можеш да търсиш в интернет и че си поне половин стандартна девиация под средното за България ниво. Та ти дори не осъзнаваш какво правиш, а трябва някой да ти го каже ;)))Стила ти на мислене е като на жена със забавено развитие И силно его. Първата ти обидна дума е "нарцис" ;))) Използваш шаблонни концепции в диспутите и основното е "ТИ СИ ХХХХХ"... Предполагам, се имаш за градивен(а) ;)))

50

Анонимен

преди 5 години

Ами, няма да е добре човечеството ми се струва ;)))))А ти не си добре. Първо обясняваш, че понеже някой си харесва Игра на тронове означава, че няма вкус. После питаш какво значи стандартна девиация, после превеждаш на стандартно отклонение, после ме обявяваш за нарцис, после ме обявяваш за защитник на чалгата и накрая ми обясняваш, че ще се радваш да нямам деца ;)))И всичкото това защото ти обясних, че нямаш никакво право да ми даваш наклон на... какво да харесвам и какво не... ;)))

49

Анонимен

преди 5 години

Надявам се, за доброто н човечеството, да нямаш деца...

48

Анонимен

преди 5 години

Всичко друго, но да си защитник на чалгата е отвратително! Остави обидите и неористой ото си поведение, но заставайки зад тази пошла и морално изпаднала култура, ти лично подкрепял разруха на родното ни общество.Слушай си чалга, но не очаквай, че ако се разчуе, че си чалга, ще и а свестни хора, който ще се злепоставят в асоциация с теб.Чалгата е зло.

47

Анонимен

преди 5 години

Ти си едни малко и нещастно човече, чиято единствена цел е живота е да се заяжда. Светът няма нужда от такива, като теб. Аз не гледам телевизия, но съм чел книгите на г-н Мартин още с първите им издания. Не са ми любимото четиво, но са интересни. Просто съм потресен от това, че ползваш грешно терми ите, но се правиш на всезнаещ. Ех, какво ли толкова! Модерно е, да си забравим езика и културата. Хайде - върви да итчавл Гейм ъф Троунс.

46

Анонимен

преди 5 години

И понеже поразрови из интернет да видиш какво е стандартна девиация, а не схвана основното, което описах в по - долния пост, започна да категоризираш. И какво категоризира? Мен. Нарцис ;))) Ами, нарцис съм. Красив, умен, богат. Но важното е дали си щастлив и кое те прави такъв. Като критикуваш избора на хората поставяш под въпрос вътрешния им свят и това, което ги прави щастливи, без да осъзнаваш, че твоят не е по - значим от техния. Та така. Нехаресващи Троновете ;))) ПроЗтотията ходи по хората

45

Анонимен

преди 5 години

Аз ти казах, че не биваш ;))) Къде има логика в аксиоматичните твърдения? 1 + 1 е 2 защото е така, а не защото има логика ;))) Аз ти казвам, че в твърдението ми няма логика, понеже наистина няма грам логика. А няма такава защото е аксиоматично ;))) Ами моите учебници не бяха на български. Само жена прави връзка между логика и нарцис, а ти ги използва в едно изречение ;)) Та за това си мисля, или си жена, или си женствен ;) Аз имам нормални отношения с хората и не критикувам техния вкус за филми.

44

Анонимен

преди 5 години

... Затова, ако искаш, да имаш нормални човешки взаимоотношения, спри да се държиш, като всезнаещ философ. Или отиди да работиш за БНТ.

43

Анонимен

преди 5 години

До до 44Какво против жените имаш? "Жули с логика" е в кавички. ""поне 3 стандартни девиации" означава IQ 145 и нагоре, което ти дава по - различен поглед въху света. Ти не си такъв, очевидно. " - Прав си, нямаше нищо логично в изказването ти! Може би в твоите учебници се ползва думата девиация, знам ли, на 34 съм вече, но в моите беше "стандартно отклонение".Съвет - Никой не харесва пасивни самохвалковци ...

42

до 44

преди 5 години

Ти видя логиката! Потресен съм ;)))Какво си разбрал и какво не си е ясно. С такива женски изказвания можеш да отидеш да гледаш капитан марвел и да се чувстваш щастлив ;)))В това, което казвам, няма логика. Има реалност. Огромна е разликата между логика и реалност, но ти няма как да го знаеш това ;)))

41

Анонимен

преди 5 години

До 43Разбрах. Ти си нарцис, който доказва пред себе си превъзходство, като "жули с логика"...

40

35 до 37

преди 5 години

Ако не разбираш какво говоря значи няма да разбереш много от обясненията ми. Хора, които не харесват популярни и харесвани от болшинството приказки, са в състояние, наречено свръхреализъм или са в силно стресова ситуация за продължителен период от време. "поне 3 стандартни девиации" означава IQ 145 и нагоре, което ти дава по - различен поглед въху света. Ти не си такъв, очевидно. Та, просто правило за човешка комуникация: "Филма е зрелище. Ако не ти харесва не го гледай. Има и други зрелища."

39

христо

преди 5 години

Само да кажа, че книгата и сериалът са доста интересни и зарибяват любителите на фентъзи жанра. Лично аз много харесвам такива геройски филми. Някои от елементите в тях са гадни, гнусни и противни, но са избор на сценария и пр.

38

Дон Карнаж

преди 5 години

2-*** човека когато се съберат и направят план - това е дефиницията на конспирация. Ако главните програмни директори на HBO се съберат и решат да направят генерална програма за сериалите си където докарват дехуманизирането на невиждано по популярна телевизия ниво.. не задължително да е част от нещо по-голямо или политическо. Знам че това не е достатъчно грандиозно за проекциите на тоя ония тука но това си е нормален процес в същото време. Зрелище е сериала но набива и нормализира низости.

37

Анонимен

преди 5 години

Ако под вечна зима имате предвид състоянието в мозъка на Тръмп и Путин еми то си е такова и сега но на Путин е по-динамично защото използва стабилни количества домашен антифриз водка ***.инка.Пък това дето го правят сте му объркали името не се казва игра на тронове а игра на ***.Това е друго имам наум.

36

Хан-соловия

преди 5 години

Има и друг вариант, драги ми учени! И той е много по-вероятен. САЩ, понеже друго не им остана ( всички вече видяха че царя е гол), пускат 3-4 ракети срещу Москва. От там им връщат 1 една, която събужда Иелоустон. И ето ви вечната зима. Ние, обикновенните хора, няма да я доживеем, понеже ще се изпържим на атомното слънце. В същност, това си е късмет до някъде.

35

Анонимен

преди 5 години

До 35Български? Говориш ли го?

34

Анонимен

преди 5 години

Има едно правило на жертвите на конспирации - не вярват в конспирации... Вземи за пример украинците... Не вярват, че са ги подмамили с "красиви" думички сами да се набутат в мизерията.