10

Анонимен

преди 5 години

А как бе?Това не е вярно!Само в София е мръсно щото Фандъкова не иска да мете улиците.

9

друг град на запад

преди 5 години

За съжаление, проблема с "пришълците", да не казвам какъв цвят са, е много сериозен! Най-интересното е, че има някои силно заинтересовани от наплива на тия м...... по нашите крайща!!!

8

Анонимен

преди 5 години

И при фъндито е така

7

До трол 6

преди 5 години

Какво й е супер на София. В тази статия ако беше сменено името Рим със София щеше да важи - дупки, мръсотия, рушащи се сгради! Какво е значението дали е червен, зелен или бежов клета? Трябва да върши работа. Аксаково им е синьото на тия сега? До вчера били секретари на БКП сега седнали морал да ми четат! Аре бягай.

6

Анонимен

преди 5 години

София си е супер, само червените съскат защото никога няма да имат червен кмет и всичките подобрения ги направиха ГЕРБ и Фандъкова на всички избори ки тупа като килими

5

Анонимен

преди 5 години

До 4 МартисанАз затова през софия минавам само транзит и си отпочивам спокойно на село

4

Мартисан

преди 5 години

Преди две години бях там и беше невероятно красиво и подържано, като изключим изметта от цял свят която работи в сферата на услугите. Инди, паки, сауди и всякакви черни те тормозят на всяка крачка. Градские автобуси наистина закъсняват, но това е защото спират на който им махне и дават път на всеки със скутер. Абе не знам сега как е положението, но когато се прибрах в София изпаднах в много тежка депресия.

3

Анонимен

преди 5 години

Обичайте града в който живеете и се грижете за него, така ще живеем на едно по-хубаво място! Спрете с нихилизма, той за нищо не помага!

2

kukla

преди 5 години

Едва ли само кметицата е виновна. Една разходка по римските улици е направо потискаща. Стари сгради от десетки години не поддържани. На всяка улица, а често и на всяка втора-трета сграда стои надпис "продава се". Градът е с история и поради това е зсатрояван много хаотично, с много тесни улички и многоетажни сгради. За съвременен начин на живот няма условия. И метрото само с две линии, и тъмно, също течащи тавани. И вече навсякъде черни пришълци. И тежко въоръжена жандармерия за защита.

1

Asan

преди 5 години

ами какво да кажем за шопландия където се изсипаха всички селяни и качеството на живот е като в кабул само с по-мръсен въздух