15

мак

преди 5 години

Въпреки апартаментите и всички лошотии, които ни се струпват на главите тоз ... е сигурен в победата, сигурно Костинброд вече работи с пълна сила. По-голям безсрамник и наглец от него едва ли има, ще бъде хубаво, ако поне 1 ден медиите ще ни спестят интервюта с него.

14

Анонимен

преди 5 години

Ако не е Цветанов,ще е Плевнелиев.Все "умници"и капацитети.Е,писна ми вече.

13

Анонимен

преди 5 години

Убедени сме ,че ще паднат от власт и ще им вземат имотеите и ще ги вкарат в затвора все някога.Иначе да се бойкотират тия избори, защото който и да е на власт няма да ви се вдигнат доходите бойкот на изборите.

12

Анонимен

преди 5 години

В България печеленето на изборите не е въпрос на гласуване, а на броене на бюлетини. Така че Цветанов може да бъде абсолютно сигурен в победата.

11

Чефо

преди 5 години

Защо ни навирате плоския мозък!? Защо го цитирате? Няма ли кадърни, образовани, можещи хора?Вместо американски ***! Тоя национален предател!

10

Анонимен

преди 5 години

Това което идва след вас не е по-добро,вероятно първите години на управление след като си заминете ще са ад,но се надявам след това да имаме едни по-кадърни и можещи управляващи,а обстановката в България най-накрая да се успокои,защото откакто вие сте на власт,обстановката в страната е ужасна,конфликтна и се върнахме в кървавите мутренски години.Полицейщина навсякъде,подслушване,страх и терор,хората са уморени от интригите ви.

9

Анонимен

преди 5 години

ДА ДОЙДЕ В ГАБРОВО НА ПРОТЕСТИТЕ, ЩЕ ГО ГОНЯТ ЧАК ДО СЕВЛИЕВО.

8

Анонимен

преди 5 години

Естествено, че е сигурен, въпросът е чисто организационен, дори не зависи от това как българите ще гласуват.

7

бл.134 в Зап. парк

преди 5 години

Ами , ако не го направи , ще е благодарение на палатитите на Цецо,Цецка и другите знаийни и много повече незнайни герой -използвали ,служебното си положение

6

D

преди 5 години

Само да разкрия нещо - той няма как да подкрепя друг освен Манфред Вебер, защото това е шпитценкандидатът на ЕНП. Така че тук Вебер и вероятната (надявам се) запознатост на хер Цветанов с идеите и дейността му, е по-скоро за забавление на народа и усилено евроатлантическо сияене. А пък дали ще спечелят - все тая. Доказали са, че са напълно безполезни и че нямат никакви идеи.

5

Ха-ха

преди 5 години

Ако Цецо продължи да се показва ежедневно по медиите,най-вероятно тая победа няма да я бъде!Да го бяха пратили някъде по-далеч?Най-добре с Фалкона....

4

Анонимен

преди 5 години

Няма да спечелите евроизборите,няма да спечелите и вътрешните избори и за това сте си виновни самите вие и никой друг.Последното обединяване със СДС,ви изстреля на дъното,няма да спечелите гласове с тях,а ще загубите,защото хората ги мразят и свързват с кражби.Освен всичко това,политиката ви е пълен провал във вътрешен и външен план,нито един български интерес не защитихте,но за сметка на това угодихте на всякакви чужди интереси,без изключение,дори и с това да ощетявахте българските интереси.

3

Анонимен

преди 5 години

Цветанов убеден:"Няма по-добър фалшификатор от мен".

2

Анонимен

преди 5 години

Ами ще спечели, защото ако не спечели, идва БСП.

1

Анонимен

преди 5 години

Върнете си БКП както преди 1989 г. От много партии няма смисъл и излиза много скъпо за заплати, рушвети, апартаменти, имоти и т.н. И без това хората се отказаха да гласуват, само 20-30 % гласуват, а и тези които гласуват и те не знаят за кой и за какво гласуват и след изборите партиите си правят съвсем други коалиции и сметки.