65

Всички са в коалиции

преди 5 години

Бойко, когато се появи в политиката, където му дадяха думата все против коалициите говереше. А сега направи коалиция с кого? Със СДС, сами я съберат един процент подкрепа, я не. А да не говорим за кандидата им - Сашко Йорданов, който освен приказки за комунизъм-антикомунизъм, нищо друго не може да измисли. Добре си поживя като посланик в Македония, защо да не стане и евродепутат.

64

Чоко

преди 5 години

До БСП-жалка: А , какво става като се срещнат СДС-ЛИКВИДАТОР на България и Бойко Борисов ? Отговор - Формира се листа за евроизборите. Справка : Най видния ликвидатор от СДС / Ал......./ е поканен от Борисов и му е дадено изборно шесто място. Резултат - получава се наименованието СЕДЕСАРО-ГЕРБЕРСКИ ЛИКВИДАТОРИ НА БЪЛГАРИЯ . Това ,което хората са измислили преди десетина години и се публикува редовно в интернет.

63

Анонимен

преди 5 години

Зад всички тия 11 партии стоят хиляди на хранилка на БСП. Бивши хиляди апаратчици на ДС. Техни деца внуци роднини приятели съмишленици и всички платени. Така че може и да победят на изборите.

62

Що е това, бе?

преди 5 години

Съвет на европейската научна и културна общност?!Пак ли БАН-ските старци измислиха маска, зад която да се скрият, за да поведат нова битка с цел оставането им на шефски места до 70-80-годишна възраст и с цел да запазят статуквото на родата си, която вече трето поколение живурка на топли местенца в научните институти?Запомнете думите ми: На Балканския полуостров през последните 70 години не е имало по-здраво сплотена, безполезна и по-корумпирана шуробаджанашка дружинаот БАН-аджиите!

61

Анонимен

преди 5 години

комунисти от бсп - крадлив милионер с чувство за безнаказаност

60

Ал Капоне

преди 5 години

Ще гласувам за комунистите ,с които имаме еднаква идеология.

59

Курнелия за смях...

преди 5 години

Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива....

58

Анонимен

преди 5 години

В ГЕРБ Е ПЪЛНО С КОМУНИСТИ, ПОВЕЧЕ СА ОТКОЛКОТО В БСП, НАЧЕЛО С ВЕЛИКИЯ МОЖД ВИНЕТУ - КОМУНИСТА БОРИСОВ.

57

Анонимен

преди 5 години

ГАБРОВО БИЕ ШУТА НА ГЕРБОЩЕ СЕГА ХИЛЯДИ НА ПРОТЕСТ ИСКАТ ДА ПРАТЯТ КМЕТИЦАТА СИ ОТ ГЕРБ В БЮРОТО ПО ТРУДА.

56

ГУРЛЬО ПАРТИЕЦА.....

преди 5 години

А партиитее комунистически съюз,партиен съюз,омусбоцмански съюз,напред българия,хайдук в българия,бъгарски народен крадец...итн липсват в спесимента..защо така бе ***

55

HeinrichHimmler

преди 5 години

Анти колко пари взимаш от мутрите на Бойко ? Не разбра ли , че цвъцко изгоря заряди апартамент , а не някой от БСП ?

54

АНТИ

преди 5 години

Срещат се крадлив комунист и крадец.Крадеца:Честито луксозно жилище майсторе !Крадливия комунист:Новобранец! Стой далеч от хотелите ми !!

53

Курнелия Импексова

преди 5 години

Какво ви става бе хора? Как може ***, която ходи да поднася цветя на паметника на Тодор Живков и крадливо приватизира най-голямото външно търговско предприятие по времето на соца Техноимпекс, да участва изобщо в политиката, камо ли да е лидер на най-голямата опозиционна партия ?

52

Ха-ха

преди 5 години

Ние инвалидите с патерици и бастуни сме готови да ви подкрепим! Да чуе цяла България как ви кънтят *** кратуни.

51

HeinrichHimmler

преди 5 години

ГЕРБ бая впрегнаха троловете , нямат срам тея хора... разобличиха ги за апартаменти , а тук разни мишки се опитват да промиват мозъци като казват , че всъщност БСП са крали апартаменти ?!! А защо цвъцко подаде оставка тогава ?!?

50

Един от Навалицата.

преди 5 години

Първо, 2/3 от изброените "партии", не знаех че ги има. И второ - във всичките от тях, членска маса повече от 1000 човека има ли? А, като трето - за БСП и с дулото на танк опряно в челото няма да гласувам.

49

Р. ОВЧ.

преди 5 години

Горката България....Само като погледнеш кои пешки са начело на партиите в страната...БКП Нинова търси подкрепа...

48

Рашко

преди 5 години

Милионерката Нинова на борба срещу неравенството! Кажи честно?!!

47

АНТИ

преди 5 години

Въпро: Какво става ката се срещнат крадлив комунист и крадец ?!Отговор:Крадеца поздравява - Честит апартамент, старши !!!

46

Партиен член

преди 5 години

Дано хич да не намериш !!!Махносай се най-сетне - от теб само ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ,СТЪКМИ СТИКИ И МНОЖЕСТВО ЛЪЖИ - айде,чиба !!!