45

USA

преди 5 години

Този много да внимава да не кривне от правия път по който е поел, че от оръжията му и от него ще остане само прах. Поздравления на администрацията на президента Тръмп за опитите им да очовечат и да отворят към света последната сталинистка клoака на планетата. God bless America!

44

Бае ви Прое

преди 5 години

Видяхте ли ба- Кримчун ми козирува,тъй си бяше и едно време!

43

Гладен германец

преди 5 години

Прати ни хляб и бира другарю Ким Чун - спаси Германия от гладна смърт!

42

SS

преди 5 години

С острието на меча или дулото на карабината,човек,се е защитавал или е завоювал други земи и народи,но друг някой е работил за да храни и издържа армията,или управляващите.Само с оръжие не става както е казано празна раница не пази граница.Не може другарю Ким да държите народа си в робство,за да осигурява добър живот на една партийна прослойка.

41

SS

преди 5 години

До 44.Малките човечета от космоса са плод на развинтена фантазия.И пръстите са на една ръка но всички са различни така, че противоречия,винаги е имало и ще има.От сътворението на света войни винаги е имало,и ще има(за съжаление)такава е природата на човек.Той винаги е воювал с диви зверове,с природни стихии и най вече със себеподобните си.Жалкото е цивилизацията е достигнала своя апогей и е на път да загине.Това се нарича кръговрат.

40

Adolf Eichmann

преди 5 години

Не бих цитирал хора които са живели толкова отдавна и при съвсем други условия както и със съвсем други разбирания. Корея беше локална война на картата, но със много сериозни световни импликации. Там бяха намесени Руски, Китайски и американски интереси. Ако утре цъфнат малки сиви човечета от космоса с цел да ни поробят, замисли се колко бързо проблемите между хората ще изчезнат все едно никога не са съществували ;)

39

Руски хакер

преди 5 години

Ким Чун- гей крачун,Ким Сен- торба арсен,Ким Ир- баш крондир!

38

степан

преди 5 години

Правилно разсъждение ако искаш мир готви се за война иначе САЩ ще ти вземе държавата на концесия и ще има очи пълни ,ръце празни ние сме за пример.

37

Бож.

преди 5 години

Видели ли сте да внасяме севернокорейски домати и джиесеми? Не сте видели,няма и да видите!

36

Adolf Eichmann

преди 5 години

До SS: Защо света ще се изврати без войни? След втората световна е имало много войни - Корея, Виетнам и прочие? Не смяташ ли, че войните ни правят доста примитивни? Не смяташ ли, че ако има цивилизовани създания които ни наблюдават отгоре, те бихя искали да контактуват с нас след като се избиваме като пилци?

35

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

Дълго се чудех: Глад в Северна Корея...и после се ударих по челото.Ами да, за вярване е,нямат си нито Мс Доналдс нито KFC И не могат да му наложат"либерал-демокрация" защото си има добре въоръжена армия човека а не като нас сбириток командван от филанкишията Само така Ким.

34

Анонимен

преди 5 години

Насилието води само до повече насилие. Хората или ще се самоунищожат или чудото ще стане и акъл ще влезе в главите на управляващите както и на избирателите и оръжията ще бъдат захвърлени за винаги....... май вървим към първото :))

33

Анонимен

преди 5 години

До 35.. А ти какво очакваш бе пале американизирано Дядо ти Тръмп ли да " обсъждаме"? -:) И изобщо не сме прецакани! Това че Русия е по силна от САЩ.И не смеят да му гъкнат ни е достатъчно! Жив и здрав да е! Дълги години да ги изправя на нокти Тръмчовците зад океана където им е местото в К очината им! Давай сега с минусите. Но това не променя нещата! -:)

32

Бож.

преди 5 години

Всички мачкани стафиди и червени мумии се сбраха да го обсъждат,ега им мине депресията от това че са прецакани

31

иван

преди 5 години

До SS Е,другарю Ким,виждаме от снимката,че Вие сте решили проблема с изхранването!

30

SS

преди 5 години

Другарю Ким,много си прав,но трябва икономика,трябва пазари и народа да е задоволен материално,защото,другарю Ким,танкове,и ракети не се ядат.

29

Анонимен

преди 5 години

Ким да не се самозабравя защото Боко Тиквата още не си е казал тежката дума, а както знаете светът се съобразява с нашата Тиква, е поне така разправят по телевизора.

28

Анонимен

преди 5 години

Ами прав е човека, потвърждава максимата:"Ако искаш мир бъди готов за война"

27

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 26 А когато бяхме колония на СССР що си мълчеше ? Да , ама щеше да има : А де..! А де..!

26

Я па ти..

преди 5 години

До Анонимен 26 В СК Асанж нямаше да е в затвора , но щеше да гладува.