12

До Ристу

преди 5 години

Много си зле,момче ама много!Много си невеж!Не коментирай материй извън познанието на малкото си мозъче!Не се мъчи!Опасно е!

11

Чунчобг

преди 5 години

Не Богохулсваи, неведоми са пътищата Божии. Даи БОЖЕ ПОКОИ ЗА ДУШИТЕ НА ЗАГИНАЛИТЕ. АМИН.

10

Ристу

преди 5 години

Вместо да благодари на лекарите, че са я спасили, тя благодари на въображаемия си приятел. Каква неблагодарност и невежество. Ако се позамисли малко, ще разбере, че бог е причинил катастрофата, убил 20 човека и мъжа и. Той е всевиждаш и всеможещ. За него щеше да е лесно да предотврати смъртта на хората и катастрофата, но е предпочел да гледа безучастно. А тази проста женица благодари именно на него. За какво му благодари? Че е убил 20 човека, а нея, видиш ли, спасил. Побъркани хора.

9

Батулия-Своге

преди 5 години

По този път минавам редовно.Много по добър е от едно време.Хиляди коли,камиони и автобуси минават всекидневно по този път ,но СЪС СЪОБРАЗЕНА ЗА ПЪТНАТА ОБСТАНОВКА/дъжд,сняг/СКОРОСТ.Има и джигити и такива като този шофьор които го минават почти всекидневно и си мислят че могат да го минат ,,със завързани очи",но...!?!?Не само една кола е ,,насмел" този ,влизайки в насрещното платно с несъобразена скорост,проливен дъжд и ,,въодушевен" от общата еуфория в автобуса.Какъв асфалт,ШОФЬОРА СИ Е ВИНОВЕН!

8

Анонимен

преди 5 години

Техническа експертиза на автобуса има ли? Окачването наред ли е било? Налягането в гумите съответства ли на затоварването?

7

Сата Н.

преди 5 години

Тези показания, че са ревали пияни в автобуса, да се пришият към делото и да си им плаща той обезщетенията, некадърник...

6

Анонимен

преди 5 години

Пътят там си беше перфектен, шофьорът-дъртак със самочувствие на чорбаджия на транспортна фирма, качва се да кара веднъж в месеца, надули са му главата с пиянски ревове и съвсем е забрави къде се намира.

5

Анонимен

преди 5 години

Абе тия престъпници що са още на власт?Щото всяко чудо е за три дни!***,ко сакаш?

4

Сата НАТО

преди 5 години

Комбинация от мало умни пенсионери пътници с мало умен пенсионер шофьор до това води

3

АнонимеН

преди 5 години

НЕКАЧЕСТВЕНА НАСТИЛКА, АВТОБУСА ПОНАСЯ, ЗАЩОТО Е И МОКРА И ПРЕСКАЧА НИСКАТА МАНТИНЕЛА КОЯТО ТРЯБВА ДА Е ПОНЕ С 50% ПО-ВИСОКА НО ЗА ДА СИ СПЕСТЯТ ПАРИЧКИ НЕ Е!100% ВИНАТА Е НА ТРЕЙС И АПИ НО БОРИСОВ ГИ ПРИКРИ !

2

Жо

преди 5 години

ОТ ДУМИТЕ на свидетелката разбрах, че автобусът се е "поднесъл" на завоя, ударил е бяла кола, движеща се в насрещното и шофьорът е "кривнал" вдясно към пропастта.Преди и след това, хиляди коли са минали безпроблемно, с безопасна скорост на този завой.

1

АнонимеН

преди 5 години

ТРЕЙС ПРИБРА ПАРИТЕ БЕЗ ДА ОБЕЗОПАСИ ПЪТЯ А АПИ ПРИБРА РУШВЕТА ЗА ДА УЗАКОНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!!!КАКТО СЕ КАЗВА ВСИЧКО Е ТОЧНО!ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ТОВА МОЖЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ВСЕКИ И МАНТИНЕЛАТА Е НИСКО ПОСТАВЕНА И НАСТИЛКАТА Е НЕКАЧЕСТВЕНА!--------И ЗА КАПАК ОТ ТРЕЙС И АПИ ВИНОВНИ НЯМА :D