18

Гост

преди 5 години

Студентски град го съсипаха,трябваше да се запази като място за студенти,а не да го презастроят и направят на нищо.Спомням си какво беше ,когато бях студент и минавайки скоро от там виждам ,че всичко друго има и се мисли за всичко но не и за студентите и обучението им.А колко много коли и каква анархия в паркирането не съм виждал другаде.Общината пак е абдикирала и не и се занимава.

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЕми това е идеята - богатите и *** мамини синчета с претенции да издържат и да платят обучението на тези които могат и ще постигнат нещо в живота си.

16

Анонимен

преди 5 години

"Е, на първо място за да влезеш в Оксфорд, Йейл и т.н. или трябва да си изключително богат, или трябва да си изключително интелигентен."Познавам хора завършили там, които не знаят дали банaнът е плод или зеленчук и като им кажеш "срещата е в 18:00", изваждат калкулатор за да разберат в колко часа си им казал. И не знаят от къде идва млякото. Мислят си, че е само от кокосови орехи или нещо от сорта. Иначе си прав, от богати семейства са.......

15

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 10Е, на първо място за да влезеш в Оксфорд, Йейл и т.н. или трябва да си изключително богат, или трябва да си изключително интелигентен.А в нашите университети са дошли хора да учат икономика, без да могат да сметнат 10% от 100. На всичкото отгоре, след като завършат се чудят що не им предлагат повече от 600лв заплата.

14

4409

преди 5 години

Аха, бандиттите ще си поделят териториите. Срок до 7 май - значи всичко вече е готово - израни са печелившите проекти, определени са изпълнителите и подизпълнителите. Някой да питал обществеността дали има нужда от това поделяне? Не! Важното е да се завърти и тази рулетка - до местните избори имаоще много терени за усвояване.

13

Баровеца

преди 5 години

Какъв студентски град е тва бе? Това е Мордор! Редовно ходя там да галя малки студентки.

12

Хе Хе

преди 5 години

Кампус ДРОГА, кампус ЧАЛГА, кампус ЧЕРВЕНИ ФЕНЕРИ. Мъдро решение че стават грешки като се напият.

11

Анонимен

преди 5 години

Важното е мама и тати от село да пращат буркани,за да може детИто да завърши "вишу",а дали учи или пълни нощем дискотеките,не е важно.

10

Анонимен

преди 5 години

Студентски град не трябва да има.Този квартал се превърна в свърталище на наркомани,чалгаджийски клубове,пиянство и разврат.Затова висшето ни образование никога не е било на по-ниско ниво от сега.Защо мислите,че от Оксфорд,Йейл и др.университети излизат най-подготвените висшисти?Защото там се УЧИ!!!

9

Анонимен

преди 5 години

Какви кампуси. Отдавна Студентски е жилищен квартал и все повече ще става такъв с новото строителство. Какво ще делите.

8

Анонимен

преди 5 години

Сектор 1, 2 и 3 - Селяни; Сектор 4 - тежки алкохолици; Сектор 5 - Наркомани; Сектор 6 - ***. Готово

7

Fck

преди 5 години

Абе на днешните студенти кампус им нетребе . Намалете цените на Водката в магазините :)

6

Митьо

преди 5 години

На всеки кампус трябва да има по 5 дискотеки. Добра идея, единия кампус с ганджа, втория с конфети, третия с Херц и така

5

student

преди 5 години

А с останалите 2500 лева от наградния фонд какво ще се случи? За един преател питам

4

общежитияЗАсофиянци

преди 5 години

Крайно време е на общежитие в студентски град с предимство да бъдат настанявани студенти от София. По цял свят жителите на съответния град са с предимство за общежитие в града си, а в България има соц.забрана , и софиянци са наказани,че са от София-без право на общежитие.

3

Чичо Красьо от София

преди 5 години

Пак ще се ходи там за лов на тигрици и газели с въртеливо-пропускливи барабанчета.

2

Grom

преди 5 години

Поредните 20000 лв. изхвърлени в кофата за неосъществими проекти...

1

Кам го

преди 5 години

"Разделят Студентски град на кампуси" ...Кампуси?Тук пуси, там пуси - кам пуси??