18

Анонимен

преди 5 години

По всички медии обявяват/канят хора и от други градове, за да се получи сценариото! Проблемът с тези племена не е от вчера, не се решава и добре се използва в удобен момент! Мутрите са готови кръв да пролеят, но нашата!

17

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗабравяте за автономия - нито ромска, нито турска. ЕС няма интерес от такава сегрегация и от загуба на влияние в някои области. Напротив - търсят глобализация, централизиране на властта и бюрокрацията.

16

До ромска автономия

преди 5 години

Ми да им дадат.В Сакар има място бол.Ама те не искат,щото трябва да се работи,а и кой ще ги хрантути с помощи,детски и т.н.

15

анонимен

преди 5 години

габровци да корави хора няма да ги уплашат с жандармерия проблема с този етнос не търпи отлагане трябва да се реши веднага щото работата е извън контрол

14

Анонимен

преди 5 години

До ромска автономияТакава автономия рано или късно ще има , независимо дали ще е ромска или турска , но по-вероятно ще е турска автономия ! Турция ще се възползва от тази масова етническа дискриминация в България и ще направи всичко възможно да отцепи автономни области от България така както го прави Русия в Украйна ! Дискриминацията никога не е водила до нищо хубаво ! Не знам що за акъл имат някои хора ,че да протестират срещу всички от един етнос само заради група престъпници от този етнос !

13

Анонимен

преди 5 години

То щото пък българите много читави хора!

12

Анонимен

преди 5 години

Коронен номер на "патриотите" преди избори, съвсем удобен за управляващите, за отвличане на вниманието! Много сте противни!

11

анонимен

преди 5 години

когато стане проблем с този етнос веднага го слагат политиците местен проблем а проблема е в цялата държава според тях сакво трябваше да направи продавача да им напълни торбичките и да ги песне да си въввят без да платят щото са ромеи галениците на Европа

10

Анонимен

преди 5 години

Автономия искал някакъв, ама ток и вода от нас, нали? И здравно обслужване. Къде си тръгнал, бе, вие и писменост нямате!

9

баба мара

преди 5 години

30 години анархия старците по селата ги избиват за 5 лева дядовите къщи саразрушени заради желязото и някакви голи и охранени момчета ще се бияткакво да докажат че знаят бълг език че са образовани какво правят пияни поулиците

8

А

преди 5 години

До Ромска автономия . *** хващай за Индия там иска автономия. Тук е България. На 100 човека роми че и повече 1 става на човек др са *** на нашия гръб. Ако правата и задълженията бяха за всички държавата щеше да е на друг хал.

7

ромска автономия

преди 5 години

Щом в Украйна руснаците искат отцепване от Украйна и си организират референдуми без участието на украинците , защо ромите в България да нямат право на това ?!В България има места населени с компактно ромско население , там трябва да се организират референдуми за ромска автономия и това трябва да стане с помощта на чужди държави така както Русия помага на руснаците в Украйна да отцепят територии от Украйна вместо да си прибере руснаците в Русия !

6

Анонимен

преди 5 години

Защо се караме ли? Питай ограбените и изнасилени баби по селата. Убитите няма да можеш...

5

А

преди 5 години

Въпросният етнос в резерват. Там затворени да си живеят според традициите да лежат по цял ден ако искат и на 10 да раждат но под ключ. И стига с тези организации и нпо-та само са чудят от къде да смучат пари

4

ромска автономия

преди 5 години

Там където има умишлено насаждане на етническа омраза , трябва да се намесят чужди сили и да принудят държавата да им даде територия за автономна република !За целта първо трябва да реагират ромските сдружения в България и да сезират международните организации за правата на човека , след което да се вземе сериозно решение на международно ниво ! Не бива повече да продължава по този начин , заради 2 ромски престъпници българите да насаждат етническа омраза срещу всички роми !

3

Анонимен

преди 5 години

Хора и от други градове? Ще ги пуснат ли въобще жандармите? Защото в първия ден на протестите четох, че не позволявали да се влезе в Габрово, ако нямаш адресна регистрация там и спирали колите, които не са с габровски номера. Снощи имаше на живо в Блиц протеста и наистина жандармеристите свалиха шлемовете, ама това е за заблуда на противника...

2

Това трябва

преди 5 години

да стане в цяла България, до кога ще ни третират за стадо? Българино, какво чакаш, ако сами не си помогнем, никой друг няма да ни помогне! Не усещаш ли, че ГЕРБ ни задушава?

1

истината боли

преди 5 години

Той и кмета на Галиче и доста българи като него ограбват и пребиват невинни хора ,ама нали са българи , до масови протести срещу всички българи не се стигна ! Но когато двама или трима роми направят някакво престъпление ,протестите са срещу всички роми !Не съм българин ! Не очаквайте българи да се самокритикуват , за тях всички роми са престъпници , а българите не са престъпници ! Иначе пък са много чувствителни и трият коментари ?!