11

Анонимен

преди 5 години

Всички пишещи тук очевидно знаят и са сигурни че в София продават желирани бонбони с амфети и екстази.Моля,споделете локация защото аз не вярвам че се продават пред училища и детски градини едва ли не на сергия.

10

Анонимен

преди 5 години

Аре кажете бе къде продават в Сф?Искам да си купя от тези желирани бонбони.

9

М.

преди 5 години

Амнезия е сортът на растението, както Шипка е сорт чушки. Всяка трева може да се обработи с други наркотици, т.е. да се надруса, но това се прави изключително рядко и беше мода отдавна. Някой дилър ще си хаби наркотиците да ви съда тревата, да бе да :) и да, гледайте си и консумирайте собствена продукция, не бъдете невежи като автора.

8

до моля

преди 5 години

Моля дайте една ислямска държава за пример.Пак ли Турция?

7

Анонимен

преди 5 години

Легализация на марихуаната! Само така дилърите ще изпаднат в немилост, а децата ни ще спрат да пушат дизайнерска дрога! Много точен коментар! Единствено и само легализацията ще реши отчасти проблема!

6

моля

преди 5 години

Наказанията за разпространение на дрога трябва да се заимстват от ислямския свят. Там са по-ефективни в борбата с нежеланите и антисоциални явления.

5

Анонимен

преди 5 години

Амнезия хахаха, тотална липса на елементарно проучване. Я отворете да прочетете за сортовете "амнезия" после пак списвайте. Друсана трева има всякаква, за това спрете да се занимавате с дилъри, всеки да си гледа по 5 стръка и да ги полива с квото иска. Легализация!

4

Анонимен

преди 5 години

Къде раздават искам да си купя и опитам. От амфети малко трудно ще има зависимост а с гълтането и дъвкането ефектът е почти нулев защото солната киселина разгражда активното вещество.Изобщо статията е от типа на -"американски войници изнасилвали виетнамски момиченца препили с кока-кола" Много се демонизира всичко това а е една измислица.Във всеки фитнес магазин продават стимуланти способни да направят човек да тича в кръг и да хапе.Продавали на децата желирани бонбони.Милиционерски ***...

3

Анонимен

преди 5 години

Легализация на марихуаната! Само така дилърите ще изпаднат в немилост, а децата ни ще спрат да пушат дизайнерска дрога!

2

Присмехулник

преди 5 години

децата, абе нема страшно! преди години са хвърляли от бомбандировачи играчки-бомби за деца, които са избухвали в ръцете им, после е бил открит от фармацевтичните концерни контерган! демокрацията се развива.. :-)))а самият ван дер фон хойген с натуралната си устаобеща, че ще има закон за детските играчки с отрови в боите, ама все още нема! ето това е!айде сега на гей прайда!кой не скача е банан!

1

Totenkopf

преди 5 години

Яко измислици. Фейк Нюз му викат на това.