9

Истина

преди 5 години

Коментара номер 9 звездичките са сорросоиди, познайте защо е забранена тази дума, евреина Сорос е най могъщия мафиот заедно с Антихриста Ротшилд ограбват колониите си, и България от 30 г.

8

До номер 5

преди 5 години

*** лъжите като дърти евреи. Путин има 80% рейтинг и народа го обича, сикаджията Борисоглу има 20% рейтинг, който идва от ***, циггани ... т.е. от утайката на обществото.

7

вито корлеоне

преди 5 години

Как ги омешахте бе , дами и господа - сицилианската мафия с американската Коза Ностра и с калабрийците Ндрангета . . . само Камората някъде я запиляхте ! ! !

6

Дядо Петър

преди 5 години

А нашата кога?

5

преди 5 години

Българския SIC(ГЕРБ) засега все още има глава.

4

Анонимен

преди 5 години

Най-могъщият мафиотски клан се намира в Кремъл! Източва ресурсите на на-богата държава в света, а кръстникът й е най-богатия човек в света разполага с над200млрд. долара.. Дори личният му готвач Пригожин е милиардер с впечатляващ автопарк, личен самолет и дворци в Русия и Европа!

3

Гледна точка

преди 5 години

Ндрангета ряпа да яде пред руската мафия.Знае се че руската мафия контролира 40% от частният бизнес, 60% от държавният и 80% от банките. Тя има голямо влияние в почти целия свят и наброява около 600 000 члена. Контролира проституцията в Макао и Китай, наркотрафикът в Таджикистан и Узбекистан, прането на пари в Кипър, Израел, Белгия и Великобритания, нелегалната имиграция в Швеция, кражбата на автомобили, нелегалната търговия на ядрени материали, търговията с оръжие и проституцията в Германия.

2

павдпшр

преди 5 години

ГЕРБ

1

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Помислих, че такси е блъснало Нинова...