13

Анонимен

преди 5 години

До ПрисмехулникГосподинчо, кажи поне 3 прилики между СССР и ЕС като си толкова сигурен че е едно и също.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако Великобритания отиде на избори за ЕП, това ще е краят на Брекзита. Мей няма да я търпят след месец май и ще трябва да се оттегли. Ще последват парламентарни избори и ново отлагане поне още с година. След което ще има нов референдум с обратен резултат и така безславно ще завърши авантюрата Брекзит.

11

Анонимен

преди 5 години

До ПрисмехулникНе си живял по времето на СССР моето момче щом намираш прилики.

10

Присмехулник

преди 5 години

отговарям на трола с многото никове: да, живял съм по времето на ссср и намирам повече прилики, отколкото разлики със сегашното комсомолско управление на меркел, туск, серж и други бабаити от есср. банковият сектор на великобритания отдавна не е в лондон. в лондон са само евреите на ротшилд и тяхното протеже сорос. и колкото и минуси да ми слoжиш - все тая. истината не се променя със слагане на минуси, а с Факти! капиш?

9

Анонимен

преди 5 години

До 11Пич, остави го ... Той не знае, че ако някоя от страните "членки" и "съюзници" на СССР решеше, че ще се отдели, то идваха такнове и се пращаха войници от всички други страни, за да бранят веиликите идеали ... Аз танкове не виждам. ЕС всячески се опитва, да направи така, че да няма икономичекса криза в съюза, както и в евентуалните му бивши членки.

8

Милен Илиев Минков

преди 5 години

Гласуването, е, таен- вод,....Но, заклеването, не- е.....

7

Анонимен

преди 5 години

До Присмехулник Мхм ... Само дето банковия им сектор ще се "оолаби" много яко, защото тогва Париж или Берлин става финансова столица от тази страна на океана, а не Лондон. 51% от автомобилите, които Англия изнася, биват продавани в Европа. Без споразумение, се очаква тази цена да скочи много, защото ЕС веднага ще наложи тежки мита, следователно продажбите ще намалеят и то драстично. А всички стоки, котио са се внасяли от ЕС, ще поскъпнат. И това ще еогромен проблем ...

6

Анонимен

преди 5 години

До ПрисмехулникСмени си ника на Глупелник. Ти живял ли си и 5 минути по времето на СССР за да се изказваш кое какво било?

5

Анонимен

преди 5 години

Колко бързо ще дойде 31 ноември и ще си тръгне ли Англия?31 ноември никога няма да дойде.

4

АнонимеН

преди 5 години

БРИТАНИЯ СТАВА САМО ЗА ПСУВАНЕ!!!ПСУВАЙТЕ ГИ КОЛКОТО ВИ ДУША ИСКА ТЕЗИ ЮРУДИ!!1!

3

Нека видим ...

преди 5 години

...първо какви политици ще изберем ние, европейските граждани, а после да мислим за Брекзита. Не знам защо, но си мисля, че меките китки, които допуснаха англичаните да ни разиграват като циркови кучета още половин година, силно ще оредеят в следващия европарламент. И на тяхно място ще се появят маааааалко по-други хора. Които няма да се колебаят да изхвърлят британците от ЕС.Да видим!

2

Анонимен

преди 5 години

Не е. ПРосто скъсват отноения и се оправят с последствията... Ама ги е страх. Няма ги онея хора, поне не и на власт, които превърнаха едно малки и прегазено от викинги кралство в глобална супер сила ...

1

Анонимен

преди 5 години

Брекзит няма да има въобще - това са празни приказки за един неуспешен ход на Великобритания да издейства преференциални условия за членство....