51

ххл

преди 5 години

Стига с тези апартаменти,да не би членовете на БСП да живеят в сламени колиби? Нинова сигурно ти остана под дъжда,че си се разревала,ставаш много смешна!Защо си затваряш ОЧИТЕ и не сложиш ръка на сърцето и признаеш,че през комунизма бяхте начело във всичко? А бедния народ нямаше думата! Не че сега пак не сте облагодетелствани. Имате собствени банки ,фабрики, притежавате несметни богатства за поколения напред! Скъпи и вие сте смъртни!!! Трябваше да ви вземат всичко,както направих те през 44-45 г.

50

Имали тези имоти?

преди 5 години

"Тези хора са имали тези имоти и при тяхното назначаване"? Никак не изглежда да е така. Нека например Цецо декларира какво е имал преди да влезе в политиката и какво има сега (а беше министър на МВР в първото правителство на Бойко и подслушваше дори своите). Ако той не е корумпиран, т.е. ако не е използвал служебното си положение за лично облагодетелстване, то кой другДа, сигурно има връзка с изборите. Но Бойко и досега не казва откъде е дошъл сигнала за "Апартаментгейт". Иска му се да е от БСП

49

Скептик

преди 5 години

Това при апартаментите, но когато излязат историите от разграбване на икономиката сигурно ще има бунтове.

48

Анонимен

преди 5 години

БСП и ГЕРБ се дъвчат,а ДПС се спотайват и дебнат като хиени.

47

Постигна ли целта ?

преди 5 години

Самото заглавие показва, че апартаментгейт е нарочна акция с цел дестабилизиране на полититическата ситуация преди евроизборите !

46

Слаба хибридка

преди 5 години

Явна предизборна провокация е целият така наречен .....гейт - ами това са повече от година стари факти, които се изкарват като проблем месец преди евроизборите !

45

Анонимен

преди 5 години

"Апартаментгейт" показа и надутите от строителната мафия цени на жилищата.

44

Докога

преди 5 години

Ще се оправдавате с Румен Овчаров. Нали уж сте Демократи. Или това беше докато докопате кокъла. След това гражданите стават жълти жилетки а вие - благородни девици.

43

Анонимен

преди 5 години

Велева не казва истината за Доган.Да той напусна осветената част на ДПС,но от тъмната част пак си я ръководи.сЛободна Европа като пише за апртаментите/и като цяло имуществото/на партии в парламента защо услужливо пропуска ДПС???Това има ли нещо общо със срещата между американския посланик и Доган? Защото започва да намирисва.

42

Анонимен

преди 5 години

И все пак,никой от червените не обясни как Р.Овчаров живее в 300 кв.м апартамент?Морално наследство от социализма сигурно....

41

Анонимен

преди 5 години

Не докато не паднат цените не е постигната !!! Имотна Мафия, балон на цените на имотите !!!

40

Глупости

преди 5 години

Гласувате им. Доверие, вкарвате ги във властта на големи заплати..... а после ревете, че били Забогатели и си купуват апартаменти и бизнеси.Вие кво си мислехте..... че ще живеят на село у колиба и ще пасат кравите, ли....?!!Ама Верно, не сте у ред, май....

39

Скептик

преди 5 години

Апартамент гейт си го направиха власт имащите от прехода. Сега някои от тях нещо са се усетили, че "инвестициите" им нищо няма да струват ака има война и са се опънали за ядрена база. Само че трябва да се замислят защо развалиха Големия Шлем и докъде доведоха България и да си получат заслуженото.

38

Анонимен

преди 5 години

Тези , които си накупиха евтини и луксозни жилища постигнаха целите си , използвайки служебно положение и власт . Останалите наивници ,вярвайки на лъжливите им и лицемерни приказки за по-доброто бъдеще и европейските ценности ще се надяват да дойде времето да бъдат наказани дали от закон или от възмездието божие ...Трай коньо ,за зелена ливада са казали старите хора и не са ни излъгали , за сметка на сегашните тарикати .

37

Скептик

преди 5 години

Байо, всичко, което си написал не ти дава право на апартамент 200 квадрата по втория начин. Привилегиите нали бяха при Комунизма? Интересно пък как обвързваш апартамент с партия. ***.

36

бай туй

преди 5 години

че е поредната провокация на услужливи ченгета с цел омаскаряване преди избори-това е ясно.играе се подло като се засяга най-изконното човешко чувство - завистта.Българинът първо това си мисли-защо те да могат а аз не,при това става въпрос за имоти - нещо мнооого чувствително. Е,не може всички да имат апартаменти по 200 кв.м на пъпа на София-да си направят партия, да спечелят изборите 10 пъти,да управляват 10 години и сигурно ще имат,че и повече...

35

Анонимен

преди 5 години

учител по руски - експерт, кмет, остава и президент да стане и записвам да стана учител по руски.

34

Malian

преди 5 години

Някой да ми обясни това правителство имало ли е някога авторитет?

33

Кубрат Сушев

преди 5 години

Да, постигна целта си, хората си взеха евтини апартаменти и никой нищо не върна, нито бе съден.

32

Анонимен

преди 5 години

за да има справедливост трябва да има съд и затвор и конфискация на незаконно придобито имущество, всичко друго са врели-некипели и шменти капели