13

толерантност

преди 5 години

След като властите са принудили магазините да махнат шиповете, защото така дискриминират спящите отпред клошари, да ги принудят и да си махнат вратите на магазините. За да може клошарите да влизат и да спят на топло. Даже и да си вземат джобни от касата. Така трябва е - с разбиране и толерантност.

12

анонимен

преди 5 години

най пропадналата *** е анадол-българската алчна и трупа за оня свят. В европа през 200 м. безплатни кухни, жилища помощи здравни. хората са напълно осигурени.

11

Анонимен

преди 5 години

Тази Фарха(какво хубаво канадско име, или псевдоним) нещо се е объркала. Точно във Франция бездомниците и просяците имат най-много права, затова и със сигурност са най-многобройни. Навсякъде са: пред магазините, пред входовете и в станциите на метрото и къде ли още не .Има и много места за раздаване на храна. Доскоро според закона самонастанил се в жилище ако не бъде забелязан от собственика до 48часа, после не можеше да бъде изгонен без дела и съдебно решение, а през зимния сезон пък въобще.

10

Джугаревич

преди 5 години

Хубаво ама кой ще ги плаща тия апартаменти за всеки.

9

УЕФА - мафия

преди 5 години

Единственото място из тая клоака, наречена Ге*йропа, на което може да се живее ЩО-ГОДЕ прилично, е Испания. Там пък безработицата е голяма. Огромен цирк е цялото това "равенство" и "благоденствие".

8

Фантастика

преди 5 години

Много странно имаше някакъв ретро френски филм където те си живуркаха в метрото на Париж \ или и той е бил научна фантастика .....

7

Анонимен

преди 5 години

Да оставим комунистическата утопия настрана.Кой ще им плаща "хубавите жилища"?Ми сметките? То всички искат хубави къщи,мезонети,скъпи автомобили.Знаете ли колко е хубаво човек да има яхта?Нищо луксозно да кажем 60-70 метра с 4 палуби малък екипаж и всичко необхидимо за две седмици разходка из морето и океаните?Това също е необходимо.

6

Анонимен

преди 5 години

Там даже не могат да си построят незаконна барака. Буржоазията е окупирала всичко. И българският народ го очаква същото в течение на капитализъма.

5

Анонимен

преди 5 години

Международното право за гарантиране на хубави жилища на всички..?Ехаа какви са тия закони?Ми то хубаво жилище струва няколко милиона особено във Франция.Тия дето са ги писали тия закони някакви извънземни ли са?Най-разумно е клошарите и бездомниците да се държат в приюти и да бъдат подлагани на евтаназия.Ако не желаят евтаназия могат да бъдат принудително заселвани в джунглите на Южна Америка.То по тая логика освен хубаво жилище е добре да има и човек и няколко автомобила.И басейн пред къщата.

4

Анонимен

преди 5 години

Бездомници те от е с права... Леелееее...

3

брее

преди 5 години

Брее и туй във Франция,а тръгнали нас да поучават как да си интегрираме шведите.

2

Икономов

преди 5 години

Вижте сега, ставаме свидетели на неправилно идеологическо възпитание. Нека всички хора да гласуват за нашите членове и членки по места и ние ще оправи е нещата! Програмата ни е проста, народна и справедлива - понеже всички нещастия идват от богатите, то ние ще премахнем богатите! Ще има само бедни. Бедни и освен тях, само нашите партийни членове и членки. Никой друг!

1

Свидетел

преди 5 години

Вярно е, нарушават се!Аз, дето хем не съм бездомник, опитах се да се самонастаня в един магазин с деликатеси (руска сьомга, истинска, и водка в червени шишета имаше там), и после да не ви казвам какво ми направиха! И защо, та нали благата са за всички!Та нарушават ги! Г.за ми е свидетел,!