7

Каракачанов

преди 5 години

Про мен няма болезнен секс.Малък но твърд като бетон ,плъзга се като *** ,бърз като шевна машина.Проблем никога няма и влиза навсякъде!

6

пецата

преди 5 години

Дайте за апартаментите нещо , стига глупости

5

Джером Джером

преди 5 години

...Собственикът на списанието, един от най-наглите невежи, които съм виждал ............Попълваше с помощта на една евтина енциклопедия рубриката Знаете ли, че. Добре се справяше. Въоръжен с ножица, разсилният ни снабдяваше с материала за Хумор и сатира."

4

Джером Джером

преди 5 години

ах, но защо да ви повтарям всичко, което казва тоя отплеснат глупчо! А милата графиня, струва ми се, мъъънинко ми завидя и т.н.Горката женица! И сега я виждам цялата сива, с протъркана сива рокля на мастилени петна. Може би, ако бе отишла поне веднъж на конни надбягвания или другаде на открито, страните й щяха малко да поруменеят.

3

Джером Джером

преди 5 години

: "Една свита женица, която живееше в едностайно жилище недалеч от Тотнъм корт роуд, а съпруга й го бяха прибрали в лудница, пишеше Готварска рубрика, Съвети за възпитанието (много съвети давахме) и страница и половина Новости в модата, поднесени с игривия интимен тон, който май още не е съвсем изчезнал от съвременната журналистика: Да знаете само с каква божествена рокля бях на конните надбягвания миналата седмица. Княз Ц. възкликна ах, но защо да ви повтарям в

2

Анонимен

преди 5 години

Ах Михаела много говорис като отидеш там малчиш

1

Анонимен

преди 5 години

Михаела с любимата си тема.