24

Наблюдател

преди 5 години

Две бързи, третата полека!

23

Анонимен

преди 5 години

Spasiba galiama... ne nada....

22

фиро

преди 5 години

и без пари да е ... мръсното море и пиянските наркомански чужденци и български закъснели мутри никой ги не иска 😀😀

21

Анонимен

преди 5 години

Не искам да храня мутро-олигарсите от ГЕРБ в България.Предпочитам да оставям парите си в някой семеен хотел в Гърция, където ще бъдеш обслужен на шест и ще останеш доволен.

20

svetlio

преди 5 години

Май се позагубиха будалите дек летуват на Черно море!

19

Хайко

преди 5 години

Уникална кампания "Неочаквана ваканция" на Министерството на туризма!Влизате в сайта...после си избирате хотел ...после взимате промо код и ...и ...и И до там !Какво се прави този промо код ?Нито цени има ,нито свободните дати..Ако туризма ни разчита на подобна кампания и Министерството на туризма ... пишете го умрял

18

Анонимен

преди 5 години

Пълна измама.Вижте им офертите на тези близки до властта 62 обекта.Общо в страната ни има над 28 000 регистрирани такива места за настаняване.Т.е. 0.0022% от хотелиерите са съгласни с мнението на коня-министър.Само по това да разбереш за какъв министър става дума.Грозобойницата въобще не знае на какво е министър.

17

ха-ха-ха

преди 5 години

Може , ако си платиш по цени за август , а почиваш през ноември.Сиреч ,пълна измама.Аз лично ще пропусна тази оферта на г-жа Ангелкова.Виж ,ако ми предложи да купя два от апартаментите и да ми подари трети ,веднага ги плащам.И то на двойни цени.Все пак 220 евро на кв.м си е направо подарък.

16

дуСПА

преди 5 години

Чудесна оферта, Спа уикенд петък и събота и безплатно в неделя, така имате оправдание в понеделник да не ходите на работа.

15

Анонимен

преди 5 години

Никога на туризъм в БГ - Гърция и Сърбия са на един хвърлей. Но там поне знаеш за какво отиваш. А за по-далечни дестинации - Испания, Италия, Хърватска.

14

Симеон

преди 5 години

И хотела на снимката не е по средата на плажа.

13

хахаха

преди 5 години

много ме кефи когато първите чадъри са забити до мантинелата а последните са в морето

12

Анонимен

преди 5 години

Супер, само не яжте навъ, носете тачи за уши, че дискотека дауан дъно яко.

11

House M.D.

преди 5 години

А за Триград има ли?Ваша: Пещерата от триградското ждрело

10

Анонимен

преди 5 години

Да де, ама двете са на цена на четири.

9

Анонимен

преди 5 години

Разговор може да се води когато се каже каква е реалната цена , а не даваме три плащаш две. Така например един собственик на строителна компания каза, че себестойноста на кв.м. е 550 евро , а го продават по 1000 до 1500 евро на кв.м. Такива са всички т.н. бизнесмени в България. За съжаление .

8

Димо

преди 5 години

Страшна далавера е измислил някой мозък. Колко хора могат да се възползват, като двете нощувки обикновенно са петък и събота. За да ползваш трета, значи да не ходиш един ден на работа. Пълна безсмислица.

7

Анонимен

преди 5 години

Глупости! Не вярвам някой да се върже на този трик- Купи две и получи три на стойност като за... три.Българина твърде много е лъган . Трудно се хваща на такива трикове.....Вярно , е има и такива които търкат билети с монети , но те вече са си похарчили парите и няма да могат да се възползват от тази оферта.

6

Анонимен

преди 5 години

що бе ,още стройте,лъжете персонала си с заплатите и чакайте да дойдат българите и да се държат с тях'като натрапници в собствената си държава.скоро нашите пишман хотелиери ще трябва да взимат хората от домовете им и да ги карат с новите си джипове до хотелите си,ама е къснооооо,айде в Турция или Гърция .....

5

Симеон

преди 5 години

И всеки ден да го публикуват това, по Черноморието ще си сърбат попарата, която си надробиха и която продължават да дробят. Едно са мутрите, които бетонират, друго са местните хора, които гледат да вземат парите от туриста /което е нормално/, но без да предлагат нищо срещу това. Ако може туриста да плаща и да бега. Тарикатският манталитет "Сега ще ги изклатим баламите батка". И туриста бяга и после "Олеле нема хора".