23

Анонимен

преди 5 години

трябва да се смачка дявола добре и още и още тои има крещяща нужда ИВО

22

Не!

преди 5 години

Който не е чел 1984, той не знае защо елитите винаги са искали да сложат ръка върху сексуалната свобода. Религията е извращение, не любовта и секса.

21

Анонимен

преди 5 години

НЯМА ТВЪРДИ НЯМА МЕКИ ПОЗИЦИИСЕКСУАЛНОСТА,ПРИКРИТА ИЛИ ЯВНА ГОСПОДСТВА В ЧОВЕКАЗАБРАНИТЕ СА БЕЗСИЛНИ СРЕЩУ СЕКСУЛНОСТТАТЯ Е ОСНОВЕН ЧОВЕШКИ ИНСКТИНКТ- НЕРАЗДЕЛНА ЧАСТ ОТ МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ НА ЧОВЕКА И КОМАНДВА С ЖЛЕЗИТЕ С ВЪТРЕШНА СЕКРЕЦИЯ ЖИЗНЕНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕДЕЙНОСТ КОЯТО НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ ДА ОГРАНИЧИЦЪРКОВНИТЕ КАНОНИ И ЗАБРАНИ ВОДЯТ ДО ИМИТИРАЩО ПОВЕДЕНИХОРМОНИТЕ БОШУВАТ И ПОД ПОПСКИТЕ РАСАНАПИСАНОТО Е НЕРЕАЛНА ТЕОЛОГИЯ В РАЗРЕЗ С БИОЛОГИЯТАЧОВЕКЪТ Е СЕКСУАЛНО ЖИВОТНО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

20

Анонимен

преди 5 години

И това доживях.Църквата която трябва да пази вярата да оправдава собствените си престъпления със секуларизацията.Да предположим за момент че не лъжат ами тогава значи секуларизацията е проникнала в църквата а това значи че църква няма и повечето свещеници са атеисти.Тоя папа осъзнава ли че с това обяви че църквата не съществува.А сексуална революция ли чакай сега първо тя е само за хора който не са свещеници не за тях и второ ако не съм изнасилвач никаква революция не може да ме направи такъв.

19

Tangra

преди 5 години

Толкова поквара има в тази религия, че няма очистване.Това е по скоро сатанинско отколкото нормално. Как се търпят ?

18

Анонимен

преди 5 години

Не упадъкът и сексуалната свобода, а медиите са виновни. Без тях нямаше да има такива извращения. Всичко щеше да си е в рамките на нормалното - католическите свещенници пак ще си развяват извратенящината всред хората, ама никой няма да смее да се обади, а ако някой се обади никой няма да го чуе. Сега дори са намалели случаите в сравнение с времената преди интернет и още по - преди преди вестниците. папата лицемерничи и нарича прогреса упадък. на практика случаите са намалели десетки пъти.

17

до BrittnyArmour

преди 5 години

Ти жалко човече, ако получваше 27936 евро х 12 месеца са 636.940 лева. Лекарства да си купиш с лъжите си. Умре магарето, дето те хвалеше...

16

муспи

преди 5 години

"Упадък и сексуална свобода" не може да има в този свят, откровен кръг на ада. За диваците това е умение за нагаждане, способност за съществуване а и доходен бизнес, предизвикващ завистта на белите. А колко са те - 5% и непрекъснато намаляват.

15

Страхил

преди 5 години

Атеисти и сатанисти, не трябва да дават мнение по църковни въпроси. Нека си кажат хората, които не са в тези категории. Все едно въздържател, да дава мнение за водка.Само да ви кажа уважаеми атеисти, че исляма, който / на практика / защитавате е много по - лош от Църквата.

14

Q

преди 5 години

Педофилията не е сексуална свобода, а извращение, ако случайно някой не знае

13

Totenkopf

преди 5 години

>>> .. и упадък в момента. Който исторически не е за първи път, още от Авиньонския плен на папите, продължавайки през невероятния разврат и харчене на баснословни богатства от папа Балтазар Коса и неговата клика, и така през вековете до днес.

12

Totenkopf

преди 5 години

Истината не е толкова проста. В Римо-католическата църква начело с Ватикана притежават огромни материални и финансови ресурси, още от кръстоносните походи, Великите Географски Открития, машинациите през двете световни войни, та се стигне до днес - по същество една мафиотска организация - Държава в Държавата, подобно на нашата Православна църква(прашинка сравнение с Ватикан), но с неизмеримо в момента влияние във всякакъв смисъл. От тук трябва да се започне, когато се търсят причните за моралния

11

Хе Хе

преди 5 години

Абе някой не си ли падаше по едни с големи патки които да го пляскат по бузките. На тва му вика милосърдие. Затова вика в църквите да го поемат и обгрижват като се навеждат.

10

Анонимен

преди 5 години

Причината е папистката ереси filioque и др., заради които отпадат от православието. Където има ерес, няма Божия благодат и там властват демоните, които изкушават католическите свещенници.

9

АнонимеН

преди 5 години

ТОВА Е ПАПАТА ПО ВОЛЯТА НА БОГ ДОКАТО Е ЖИВ!

8

Анонимен

преди 5 години

Долу един колега правилно е отбелязал,че католическата църква е от векове пълна с развратни попове,кардинали,папи. Историята и е като история на престъпна империя. Сексуалната революция от 60-те години доведе до деградация на хората на запад,а не на католическата църва,която още в раното средновековие си е деградирала.

7

ПроСоТо

преди 5 години

и ся кво?..Излиза,че самите "Божи служители",призвани да агитират миряните да изпълняват Божите заповеди,НЕ ги изпълняват?!"Падрето " вика:-"Да не прелюбодействате,ей!"..а в същото време се отдава на оргии..Вика:-"Да не легнеш с мъж като със жена,защото това е гнусота за Бога!"..и в същото време мърсуват с момченца...Викат:-"Не трупай богатство на земята,където молец го яде и ръжда подяжда,а трупай богатството си на Небето...".а в същото време тънат в СРАМЕН РАЗКОШ!....."МИСЛЕНЕТОЗАБРАНЕНО!

6

House M.D.

преди 5 години

"Бенедикт, който през 2013 г. стана първия папа от 6 века назад..."Как да разбирам този израз, след като няма нищо общо с българския език?1. От 6 века насам...2. В последните 6 века...3. Кои да е 6 века...4. От 6-ти век насам...

5

до 2

преди 5 години

Грешите.Това изказване е на предишния папа. Настоящият целуваше краката на суданците.Това прехвърля една граница. Изглежда пресилено, нелепо и безмислено, някаква демонстрация, която лъха на нещо вехто и неестествено.

4

Анонимен

преди 5 години

Бенедикт,защо се оттегли от поста на папа, а не остана да реформира Ватикана? Сега каквото и да казва е безсмислено.