119

Анонимен

преди 5 години

някой ден може шофер без книжка да ги блъсне

118

разочарован

преди 5 години

пак сме без късмет това е било златен шанс за бедния ни народ!!!

117

Анонимен

преди 5 години

28 отряда?

116

Анонимен

преди 5 години

Незнам има ли държава с толкова институции.ДАИ, АПИ, КАТ,ТОЛ, АВИООТРЯД 28.......

115

Анонимен

преди 5 години

100 души персонал само за да могат 3-4 човека в държавата да обикалят по света на наши разноски. А за болните деца и пенсионерите пари разбира се няма.

114

обективен

преди 5 години

Нямаме късмет и това е.

113

аленафанела

преди 5 години

Отърва кожата Боко

112

до Скитник

преди 5 години

Самолета не в първа младост, не съм карал самолет но карам кола, от десетилетия има технологии като абс но ако караш някой ретро автомобил трябва да помпаш спирачките за да направиш добър спирачен път.А дори може да попаднеш на автомобил които трябва да натискаш 2 пъти съединителя за да превключиш скоростите старата скоростна кутия.Така че вероятно липсват технологиите на въпросния самолет и трябва да се съобразяваш с наличността.

111

Анонимен

преди 5 години

След приватизиранията Балкан и неговия фалит, така стоят нещата държава без авиация така че малкото останала авиация трябва да се подържа скъпо. Естествено е по добре да си имаме сериозна авиационна компания която може да изпълнява и чартърните полети на държавата ,така се прави в всички държави които имат сериозна авиация.Но костов не е на мнение че държавата трябва да има този потенциал и фалира Балкан,която имаше важни ресурси които бързо се превръщат в бърза печалба.

110

ундарталец

преди 5 години

Има такава държава

109

Скитник

преди 5 години

Ако всички "експерти" в тази държава са като него, спасение няма! Използвали са спирачките неправомерно - активирали ги, когато са искали самолета да спре?????

108

Щирлиц

преди 5 години

Според него спирачките са използвани неправомерно.Ето това изречение обяснява нагледно що е то авиационен експерт,и има ли почва у нас!!

107

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости!!! Тоя "експерт" да си хвърли тапиите! Аман от лобисти на държавните хрантутници!

106

До Анонимен 105

преди 5 години

Хкрементче размазано, генерал Радев е първокласен пилот и е карал самолети, бая по-трудни за управление от тази луксозна кошница! Пилотирал е МиГ-29, F-16, F-15, F-18, Rafale, Gripen, L-39. Изпълнявал е всички фигури на висшия пилотаж, които могат да се изпълнят с тези самолети. Е, не е изпълнявал фигурите, които ги могат само Су-35 и Су-57. Пълзящите никого няма да могат да правят това, което правят летящите!

105

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Не махайте авиоотряда, иначе Бибитко няма да може да похапва телешки медальони напът за игрището"---И "Бистришките тигри" с к'во ше ходят на мачове в провинцията, ако го махнете? :)

104

Сата НАТО

преди 5 години

Тоя експерт откъде го изкопахте?

103

Брат Вурст

преди 5 години

През 1998 г. правителството взема решение РВД да закупи специален самолет, със съответната апаратура, който да бъде използван за облитане на въздушното пространство. Транспортният министър изпълнява решението, но вместо да бъде поръчан специален самолет за облитане, през 1999 е сключен договор за самолет, предназначен за VIP полети с френската компания Дасо интернешънъл

102

Анонимен

преди 5 години

Радев ли е пилотирал?Сигурно с едната ръка е държал катапулта....

101

Гошето

преди 5 години

Как така досега са могли да кацат, а в този случай са се държали като *** тези пилоти? Сигурно са били пияни.

100

nekoj

преди 5 години

А кой ще вози "Банскянските Тигри" за мачлета?