20

Анонимен

преди 5 години

Чували на главите и на Луфтханза посока пустинята.

19

Жоро

преди 5 години

По-добре руски кланове отколкото арабски.

18

хммм

преди 5 години

това е Вединг на видеото не е Нойкъолн, погледах малко като минавах оттам. Така и не става ясно обаче в статията ви с какво се занимават тия дупедигaчи. Мафия е общо казано, Берлин има съвсем други проблеми и ако германците не се усетят навреме ще пламне първо тоя град. Аз живея тук и ми е по-ясно очевидно и от кмета на Бецирка за какво става въпрос. Арабите не са турци, те са още по голяма измeт, не напразно ги мрази целия свят.

17

Анонимен

преди 5 години

И у нас също арабите перат парите си чрез наргиле барове.И не само.

16

Анонимен

преди 5 години

Никакви арабски кланове! Това са германци. Няма да етнизирате проблема!

15

Анонимен

преди 5 години

Оооо, германците още нищо не са усетили от ислямското"присъствие" в страната си.Трябва да минат поне 500 години за да разберат кава е тази напаст.Като не четат историята на Балканите а само гледат да внасят тука раздори и да размахват поучително пръст...но дойде и техния ред.

14

абдул шварц

преди 5 години

Пак дискриминация към арабите и мюсюлманите. Докато българите са едни от най-големте престъпници в западна европа, тях никой ги не закача.

13

Присмехулник

преди 5 години

мама меркел на демократичното щази се е погрижила да не пишете за тези неща!

12

Щерю

преди 5 години

- Дали да не им дадем пари на германците да ги интегрират?

11

Има начин заСправяне

преди 5 години

с подобна напаст.Но методите са от онези, заради които шефовете на Хелзинкската комисия в САЩ отправят апели, като ловко се правят на не особено добре запознати с конкретната ситуация. Както например сега беше отправена забележка по повод събитията в Габрово - не се правело достатъчно за справяне с престъпления, изразяващи дискриминационно отношение спрямо ромите. Странно, към всяко посолство има и разузнаване, и прес аташе. Тези хора не знаят ли, че етническите българи са дискриминираните днес

10

Анонимен

преди 5 години

В собствените им държави надали си позволяват "мафиотски" игри но като отидат на запад и видят свобода човешки права и стават големи бандити понеже каквото и да направят ще ги защитават, такива хора трябва да са в затвора може и нещо ДРУГО.

9

Анонимен

преди 5 години

Не ми пука за Германия,за БГ се притенявам с ромската популация и с о р о с к а т а ,идържавната им подкрепа.

8

Анонимен

преди 5 години

Истинските притеснения на кмета ще дойдат когато тези "гости" си направят ДПС и ДОСТ.И чак тогава германците ще видят как кон боб яде.

7

Франкофон

преди 5 години

Като учех френски навремето тъй като съм потомствен франкофон и твърдя че Франция е най-великата държава в Света след Сащ ми се смееха германофилистиците как трябвало немски да се учело щото БМВ Мерцедес и разбииш ли нямало араби като във Франция.Аз си знаех че бяха глу.аци но те още не са го осъзнали май!

6

Мухаха

преди 5 години

Няма да се тревожите дълго . Скоро тези кланове ще погледнат и към политиката . И ще започнат да кандидатират свои хора за кметове... съветници... парламент .... полиция... министри... и един хубав ден - министър председател - Арабчо / по милоста на Алах / и вече никой няма да се тревожи за кланове, престъпност, кражби , рекет, убийства в Германския халифат . Клановете ще станат Корпорации, а мафиотите - бизнесмени ...... както вече това отдавна се случва в България/ .

5

бай ганю

преди 5 години

и източно европейците не сме света вода не напитана немеца му е писнало от контрастни култури етноси и не способни да се интегриратв моента в който изразят негативното си настроение срещу нещо неправилно и веднага биват обявявани за расисти фашисти нацисти ....а всъщност те не са просто искат ред типичен за тяхната си култура към която пришълците не могат да се интегрират

4

привет от Германия

преди 5 години

Арабските и турските кланове в Германия с мед и масло да ги храниш пред руските кланове в България ! Поне 80 % от тях имат легален бизнес и си плащат данъците и Германия печели милиарди евро ! А рунак в България данък не плаща ! Това е горчивия *** на братушката ! Дори най-големите руски нефтени компании в България се водят уж на загуба за да не плащат данъци !

3

Анонимен

преди 5 години

Нищо ново за радикалната джамия Германия.

2

Анонимен

преди 5 години

Мартин Хикел да се оплаче на Меркел ханъм.Това са гостите и.Не разбирам защо DW трябва да ни информира за нещо което българите отдавна знаем.И у нас е така от години,вече и в Германистан които ни критикува че не желаем ислямски "бежанци".

1

привет от Германия

преди 5 години

То пък санким руските кланове в България накой ги съди ?!