13

Анонимен

преди 5 години

До 10Това клише се повтаря перманентно, но е абсолютна лъжа !...освен ако не се отнася за стъклени, керамични или метални бутилки !

12

Макс

преди 5 години

Не може да сравняваме тази кауза с действията на политиците. Тази пластмаса освен всичко друго и замърсява природата, води до нашата бавна смърт. Така или иначе ги изхвърляте, какво ви прези в един плик да ги събирате. Немога да ви разбера

11

Анонимен

преди 5 години

Колко капачки е персоналният асаньор ?

10

върви да миеш

преди 5 години

До Мияч на чинииВ една пластмасова капачка се съдържа много повече пластмаса отколкото в самата бутилка.. Гледай плътност и здравина, не кое е по-голямо

9

Роб на влаЗта

преди 5 години

Капачки за заплати на депутатите и съдебната система пък техните бюджети към здравеопазването.Как може да има структура която си гласува заплати с нашите пари....

8

Мияч на чинии

преди 5 години

Как да я разбираме тази инициатива "Капачки за бъдеще" !!!?...взимаш капачката, а пластмасовата бутилка хвърляш в храстите !!!Много прилича на японските ловци на акули - режат перката, а акулата хвърлят в морето !.......чака ни "светло бъдеще"...ама друг път !

7

aLaBala

преди 5 години

Защо трябва да се събират капачки.Така караме децата да пият ***.По-добре да се дарят пари за 2-3 бутилки.Правим бизнес на фирмите с опасни продукти.

6

Стамат

преди 5 години

Аман от ***!

5

ДС

преди 5 години

Един съвет. Не събирайте само капачката. Аз режа направо капачката с винта на шишето. Така в същия обем има повече пластмаса. ХИТРО А :)

4

Анонимен

преди 5 години

СРАМ!СРАМ!СРАМ за държавата!Народа да събира капачки за кувьози за бебетата.А властта да си пазарува имоти за милиони,а в офшорките не се знае още колко стотици милиони ги чакат.Или се знае.Май скоро ще разберем.

3

Анонимен

преди 5 години

Да събираме капачки за нови тризонети на гербаджиите или пък за мюфтийството, че имали дълг, а готовите пари баце да ги даде за подобни инициативи.

2

Селянин

преди 5 години

Поне напишете или дайте линк към пунктовете за събиране на капачки!

1

Цецко чакрата

преди 5 години

Събирайте капачки да ви дойде акъла. На мен етажа ми е двеста Евро квадрата, по документи, а реално е дар.