14

Анонимен

преди 5 години

Аман от лъжци и луди

13

Анонимен

преди 5 години

Бедна е статистиката, 20! Забрави Вероника, забрави Виктория, забрави 96 годишната достолепна дама от Видин, преподавател по музика!

12

ГЕРБЕРАСТИТЕ

преди 5 години

на разходка в двора на затвора: ЗДРАВЕЙ КОЛЕГА.

11

БСП-жалка

преди 5 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

10

3 Ц. ВЛИЗАТ

преди 5 години

пребиват продавача. Каракачанката заема поза, Дончев на пожар в Габрово. Защо бе ДОНЧЕВ като сте 10 г на власт не сте бутнали незаконните постройки, А пращате разни тъмни субекти с маски и сопи да вършат вашата работа. Май наистина се използва народния гняв да се отклонява внимание от истинските виновници. ПОЛИТИЦИТЕ които допуснаха Ц. произвол и безобразия за НЕДОСЕГАЕМИТЕ

9

Анонимен

преди 5 години

Всичките са за затвора и на строг режим.

8

Анонимен

преди 5 години

Правилно комунисти те ГЕРБ пратиха ц.....те да бият,те изкараха хората на улицата.Вие не дадохте на ц....те големи права и помощи когато бяхте в коалиция с НДСВ/тогава спряхте помощите на моите деца/.Другите купуват евтини апартаменти а вие не откраднахте /приватизирахте/почти всичко в България.Във вашата партия не са най-много милионери затова "защитавате "бедните.

7

Анонимен

преди 5 години

Как посмяха!? Родния град на Митко Палаузов!

6

Анонимен

преди 5 години

Мноого прозти веее...Някой специално е инструктирал тримата да отидат да набият магазинера,и после е организирал във фейса демонстрациите,утреше слязат лунатиците от обратната страна на луната да ва превърнат в дженъри.Не разбрахте ли,че дори на матриала му идва до гуша от време на време и предпазното клапанче трябвада изпуска наляганет,за да не се взриви тенджерата под налягане.

5

ВИГЕНИН

преди 5 години

не го харесвам, но в случай аз също имам големи подозрения, че момчетата с маските и сопите са провокатори на ГЕРБ и разни псевдо националисти. Вместо да се правят на борци с Ц то престъпления да се запита г- ДОНЧЕВ не беше ли той кмет на ГАБРОВО. И вместо да пуска постове в нета, да прекарат адекватни закони за принудителен труд, вместо пари за избирателите на ГЕРБ да построяят детски градини за работещите образовани млади хора. Как може Ц с 10 присъди и 20 регистрации да е на свобода

4

Анонимен

преди 5 години

Значи 3ма Ц влизат в магазина, пребиват продавача, за да се отклони внимание от апартаментгейт...

3

Анонимен

преди 5 години

Дрън-дрън. Българинът е злопаметен и НИЩО не забравя. В Габрово защо навикват гербераст-функционерите пратени да мажат? Сигурно щот хората са забравили за апартаментите и 1000-дата други гаври преди това?

2

Анонимен

преди 5 години

Напрежението в Габрово е свързано с "Апартаментгейт" - докато управляващите тънат в разкош, хората се трепят по улиците.

1

Анонимен

преди 5 години

Дръм-дрън-чи-пляс..