48

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов за ПРЕМИЕР !

47

Льо Пен

преди 5 години

Консерваторът Джамбазки, който влезе в европарламента с пари от КТБ знае ли, че консерватизма защитава големите олигарси и едрите земевладелци? Помни ли това хлапе колко българи бяха избити от английските консерватори при бомбардировките? В АКРЕ са много мюсулмани и партията на Ердоган!Няма да гласувам за измамник!

46

Габрово

преди 5 години

Ситуацията в Габрово ескалира! Време е да се поиска оставката на вицепремиера по сигурност- същия, който изгърмя с паспортите, храната в армията, аферата на Султанка, фалшивите телкове...,беше покрит и засега... остана в сянка! Време е за осветяването му!

45

Анонимен

преди 5 години

ТРОЯНСКИЯ КОН НА БОЙКО

44

Анонимен

преди 5 години

С КАРАКАЧАНОВ ИЗОБЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВЗИМА МНЕНИЕ ЗА КАКВОТО И ДА Е БИЛО,ТОЙ Е ПРЕСТЪПНИК ОТ ОНО ВРЕМЕ,ПРЕДСТОИ МУ АРЕСТ И ЗАТВОР!!!!ЗА ИЗМЯНА НА РОДИНАТА!!!!ПРЕДАВАЩ ВОЕННИ ТАЙНИ НА РУСИЯ!!!!ПРОДАВАЩ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТИ НА ОЛИГАРСИ МАФИОТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ

43

Анонимен

преди 5 години

Другарю Каракачанов,Идете във Вас и вземете едно празно шише. Налейте малко вода, после малко мазнина и раздрусайте. После изчакайте и вижте резултата. Колкото и да друсате резултата ще бъде един и същ. Така е и със ромите. Колкото и пари да се налеят за образавание, необразоваемото не можеш го образова. Колкото и да смесваш вода и мазнина няма да смесиш. Останалото е усвояване на пари.

42

анонимна

преди 5 години

нещо повече - тя е и престъпна, защото води до развъждане на всякаква п....лач, а читавите спират да вярвят в каквото и да е било, свързано с държавата......

41

Iceblast88

преди 5 години

Еми премахнете го това социално подпомагане и го подменете с данъчно облекчение вече. Хем ще изкарате оборотите на бизнеса на светло, хем данъците ще са по малко и ще остават повече пари на работещите, хем няма да хрантутим мързеливци. Какво го мъдрите 50г? Хем ще стимулираме ромите да си търсят работа и да нямат по 10-20 деца.

40

Анонимен

преди 5 години

Ей ся като отворят завода на Фолксваген в България,сичкото ром там да отива !

39

Анонимен

преди 5 години

ОП са вредни за България. Кой от тях е нормален? Нито един. Хора с пет присъди, далавераджии, паспортаджии.

38

Анонимен

преди 5 години

Социалната система храни партиите, каракачана и другите двама. Държавни субсидии за държавните партии. Грабители за Експресно Разграбване на България и Обогатени патриоти са на държавна издръжка, защото иначе казаха, че щели да крадат. Многократно казаха, че партиите са крадци и щели да крадат, ако не получават социални помощи от държавата.

37

тя

преди 5 години

Тя ,че е глупава , глупава !При толкова "умни " висши чиновници , каква да бъде ?!

36

А

преди 5 години

Щом ви трябваха 30 г да го разберете се чудя за още колко ще намерите решение

35

Системите се

преди 5 години

управляват от държавата, значи *** я управляват, щом е такава! А какво свърши този толуп, че системите да не са глупави? Кюфтета всеки може да яде!

34

DIDO

преди 5 години

Всички които трябва да си оправдаят парите за да работят с главата си само говорят,нищо не казват от типа/ние започваме да правим това/чакат останалите ,да се сьобразят с тях и да излюпят едно *** което устроива всички

33

Анонимен

преди 5 години

Започнахте да заличавате правдиви постове, разкриващи истинското лице на политическите машинации на определени кръгове.Дерзайте! Насъсквайте обществото!

32

Анонимен

преди 5 години

В пенсионната система се навряхте- унищожихте я. В изборните секции зад граница се навряхте, в образованието, ТЕЛК, туризма, паспортните дала.вери, позволихте на "бизнеса" да се гаври с работещите, отнехте безброй права, допуснахте олигарси да се месят във всички сфери на управлението, сега в социалната сфера се месите... Остана ли нещо, което да не сте разрушили?! И се мотивирате, че било уж за благото на българите?!

31

до 30

преди 5 години

абе прав си ,но кво да прайм, народопсихология от сиденките...

30

Анонимен

преди 5 години

Баш Шкембе Войводо!Ние ги знаем тез неща по добре от тебе защото всекидневно се сблъскваме с проблема и не живеем в лукс като вас!Действайте...действайтее!Стига с празните ви дрънканици

29

Анонимен

преди 5 години

това българите угодия нямате, все не ви харесват управляващите, тоз бил дебел, другия черен, третия фъфлел на четвъртия много му били имотите, петия бил русофил, шестия не знсм си какво. Акъл всеки дава но едно читаво решение никой не смее да изложи и защити....е за това и онез на запад че и на изток ни гледат ехидно...