38

Бере шит

преди 5 години

Какво друго да бере Изсраел на огромните мизерии, които не се умори да създава?На зло куче, зъл прът.

37

Анонимен

преди 5 години

Абсолютен шит. Нормално е да не кацне а направо да се размаже.

36

SS до [#34]

преди 5 години

ами то е ясно накъде и защо бие Найо (едновремешен СеДеСайо) Птицин, с кокошкарския акцент. Всяко слушане на тоа е жива загуба на време, и вредно за здравето, ама отвсякъде! Особено за психическото здраве и сексуалната ориентация Но за "Междузвездни войни" си е тамън!

35

Анонимен

преди 5 години

Не са получили виза от македонският посланик и са ги върнали от митницата!Така е имало е опит на Луната да бъдат закарани стоки без разрешително за внос в Македония.както е известно територията на Луната е македонска!

34

Анонимен

преди 5 години

И луната на иска евреи.

33

До SS

преди 5 години

Драги, ти си умно момче! Нима очакваш днес някоя медия да почете Деня на Космонавтиката, Денят, в който излетя Гагарин? Вчера Найо Птицин (Naja на латински значи кобра) се лигавеше по бТВ за последния филм от филмовата поредица за инфантили "Междузвездни войни" с телешки възторг. Премиерата щяла да бъде днес! Хип-хип-ура!Между другото, не съм проверил още с каква ракета е изстрелян израелския апарат.Да поработят още! Биби завчера беше пак в Москва. Да питат, като не знаят!

32

Анонимен

преди 5 години

"бившия Съветски съюз"...Крайно неудачно словосъчетание. СССР се разпадна и толкоз, вече е в историята. Защо не наречем няколко страни "Бившата Австро-Унгарска Империя", "Бившата Римска Империя", "Бившата Монголска Империя"?Разбирам чувствата на работилата, но повтарям, като потомък на граждани на Римската, Източно-Римската, Българската и Османската империи, че не съм съгласен с непрофесионалното боравене с историята.

31

Анонимен

преди 5 години

Напомня ми на времето, когато по щандовете имаше само сол и оцет, но отчитахме успехи. Бай Тошо тогава беше казал - аман от успехи! Та и тия така - дали една торба пари да кацат на луната, не кацнали, ама успех било! Та така!

30

Шитоберка

преди 5 години

Моше, вярно ли си дал на крадците всичкото злато и пари?- Ами да, завряха ми поялник отзад и ми сложиха ютия на топките и ги включиха в контакта. И ти? Веднага ли ги даде? Е не бe, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?Тия скръндзи за 100 милиона само са се снимали...

29

Анонимен

преди 5 години

Това да изпратиш апарат на луната не е като Моше да излъже, измами или обере комшията си.

28

Анонимен

преди 5 години

Много се радвам. Тази новина ми оправи деня!

27

бай Пешо

преди 5 години

сега да почват веднага да "инвестират" в следващия пак така безсмислен техен престижен "космически проект", и .т.н., ... и естествено - пак да се на.акат! Няма лошо - the show must go on!

26

SS

преди 5 години

айнц- цу цвай - цу дрън! Или в обратния ред... както се брои при кацане (разбиване).Че какво ни интересуват безсмислените опити на ев.рите? Днес е ден на Гагарин! Тиа къде са тръгнали (литнали)?Ако бяха успели знаете ли какво щеше да стане?- Щяха веднага да подменят 12 април с "ден на великите евъ.рски 'космически' постижения". Точно както Денят на Победата 9 май го дублираха набързо като ден и на не знам още какво си

25

Анонимен

преди 5 години

Майка Индия е добра в количеството не в качеството. Ако направят 2 милярда космически апарати може да не стигнат до луната но скрап-та ще е толкова много че ще могат да се покатерят.

24

Анонимен

преди 5 години

Ей ама българина много голям :) една дъвка не произвежда обаче много ги разбира нещата :)

23

АНТИ

преди 5 години

Сорос ще доживее ли, разпродаването на Луната ?!

22

Анонимен

преди 5 години

след като са си кръстили апарата "shit", какво очкават да е?

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименБрех а Българския лунен апарат къде е бе? :) а Руския ? :))))

20

АнонимеН

преди 5 години

КОМЕНТАРА Е САМО ЕДИН: ИЗРАЕЛЦИТЕ И НА ЛУНАТА НЕ СА ДОБРЕ ДОШЛИ :DКОМЕНТАРА НЕ Е МОЙ А НА ТЕЗИ ПРЕДИ МЕН КОИТО ГО ПИШАТ :D

19

Рави Дави Гонанижа

преди 5 години

Берешит извърши Лунекзит без задължителните еврейски пазарлъци.