13

Анонимен

преди 5 години

лекарите си имат лоби в парламента и си правят законите в своя полза.докато това не се промени няма управия.

12

до 1

преди 5 години

Забравяш за сигурните гласоподаватели на партиите на власт. Те се множат като гризачи. В бъдеще медицинската помощ ще е предназначена за тях.

11

БСП жалка...

преди 5 години

Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...

10

Анонимен

преди 5 години

чак пък "всички страдаме" - страда народеца дето плаща цял живот ,плаща и под масата , а Не получава Нищо !докторите лекуват само олигарсите,властимащите и техните приближени , същите се лекуват в Германия ,Австрия,Франция за тях винаги има пари ,пак с народните пари !

9

Я пак

преди 5 години

Дали?А тези които взимат чрез системата дали страдат? Или се радват?

8

Waffen SS

преди 5 години

Ако трябва да сме точни здравеопазването не "Стана бизнес", а го насилствено направиха такова.Но трябва да се подчертае,че то продължава да не е бизнес за една част от населението отличаващо се с изключителното си трудолюбие,лична хигиена ,уважение на чуждата собственост и най-вече с пословичната си честност и желание да си плащат в градският транспорт

7

Щерю

преди 5 години

Две еврейски мафии се сбиха (и продължават) за материалните богатства на България след 10.11.1989 г. - "родната" еврео-комунистическа мафия (БКП) и про-Западните евреи на Сорос. Парадоксално е, че тези, които искат българите да са бедни и да им работят за жълти стотинки - е тукашната (вътрешната) еврео-комунистическа мафия (БСП и сие). Първото, което правят, когато дойдат на власт БСП е да замразят минималната заплата, защото те не са свикнали да дават, а само да взимат от народа...

6

Охобохо

преди 5 години

Страдаме защото има само една НЗОК и няма избор.Направиха се частни болници,но парите идват от касата.Трябва да има и частни каси за да има конкуренция и такива медици дето се мотаяят от кабинет в кабинет с кафе в ръка да изчезнат.Хем ги направихте търговци,хем по социалистически ги карате да работят.До всяка болница има друга сграда в която се дават направления и се плаща,но за изследвания се отива в съседната държавна болница, как няма да фалира?!Трябва да има застраховки както е при колите.

5

Финли

преди 5 години

Не всички

4

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Здравето само привидно е стока, то е природен дар и е предпоставка за личното и общественото благополучие. Здравия човек е ценен не само за себе си но и за нацията си. Всеки здрав човек е ценност за народа си. Но либералния капитализъм гледа хората да са болни, та да печели от тях. А бедните не могат да си плащат и съответно да се излекуват от заболяванията.

3

Анонимен

преди 5 години

Здравето е стока, лекарите са търговци, болниците са търговски дружества-АД-та!Така е при капитализма, свикнахте ли??

2

Силвия

преди 5 години

Що бе, аз не страдам, много съм си добре. :)

1

Анонимен

преди 5 години

Здравеопазването стана търговска дейност. Супер скъпа търговска дейност. А само малка част от народа забогатя за да си я плаща. Голямата част от народа се лекува проформа. Минимални клинични пътеки, минимално медицински дейности, надписване в сметката и т.н. Народа неминуемо полека, полека ще измре. Ще остане политическата върхушка и 200-300 излишни болници. В тях ще бродят призраците на нашите хора и ще стряскат доктори и алчни политици. Призраците нямат нужда от лечение. Продължавайте така!