11

икономист

преди 5 години

Борисов не е важно колко ти е износа, а колко ти е вноса, т.е. кажи колко ни е търговският дефицит с Китай?! да не се окаже, че Китай е на супер печалба от износа си към България и де факто вноса им от нас се явява безплатен!!

10

Анонимен

преди 5 години

Аха значи от тези милиони раздава на тез дето му викат под прозореца ами да продължаваме тогава-койт не вика не е получил пари

9

6677-1

преди 5 години

То на янките отдавна сме васални....

8

Анонимен

преди 5 години

Мижава работа.

7

до 4

преди 5 години

с други думи Хърватия вече няма, а има поредната провинция на Китайският Империализъм!! Това не са инвестиции, това е окупация чрез напазаруване на политици, които да подпишат капитулацията на държавата и народа си.

6

Анонимен

преди 5 години

Щеше да е радоста голяма , ако сме продали на САЩ, ЕС. А То на Китай?

5

кръпел

преди 5 години

защо не каже как македонците купуват от нас ток , и в сметките за ток е по евтин от нас ???защо са тия аец ове кога ни дерат кожите ???

4

6677

преди 5 години

Кого лъжем и заблуждаваме? Другите подписват и строят, а ние си говорим ли говорим.... Хърватия също е член на EU, а подписа 9 договора със Китай-туризъм, технологии, земеделие, спорт и ЖП инфраструктура. Та кого господа заблуждаваме с тия разговори? Мисля че отдавна сме изпуснали всичко..

3

истината боли

преди 5 години

Борисов Ви продава на най-високо наддалия - в случая Китай, а новина от последните часове е, че Китай са открадвали цялата интелектуална собственост на Холандската компания ASML - което не само е най-голямата кражба на интелектуална собственост в историята на Европа, а е заплаха за ситурността на целият континент и дори свят, защото ASML са световният лидер при литографските процеси за производство на полупроводникови интегрални схеми.

2

Анонимен

преди 5 години

До MaйMyнaтaбез него щеше да е в трикратно по-големи стойности....

1

MaйMyнaтa

преди 5 години

Евала Баце! Кво ше прайм беэ тебе, не энам