6

И какво излиза?!

преди 5 години

От написаното по-горе може да се направи изводът, че сексът с чуждо не се брои за изневяра!Я, колко удобно! Жена ти те хваща на калъп с комшийката, а ти й предлагаш да прочете горната статия. Дали ще бъде убедена?Ха ха ха ха ха!

5

Анонимен

преди 5 години

До КикиАко не са вложени чувства в това, за което ти пишеш, налице е само прелюбодеяние, не е истинска изневяра.Прелюбодеянието също е крайно неприятно, ако го е извършил партньорът ти, но не може да се сравнява със случаите, при които партньорът е влюбен в личността, с която прави секс, кръшкайки на половинката си.Прелюбодеянието в повечето случаи остава без последствия, защото може и да не се повтори, ако кръшкачът държи на семейството си или на постоянната си връзка.

4

ваню хокинг

преди 5 години

Най-лошата изневяра спрямо жените е да нямаш пари. Всичко друго прощават!

3

Анонимен

преди 5 години

А изневяра към диетата с парче шоколад брои ли се? А това да признаеш че жена ти готви по-зле от майкa ти брои ли се? А това че старите обувки са ви по удобни от новите води ли се изневяра? Я си живейте живота по-простичко и приятно. Срещайте се с приятели. Пътувайте и си се Обичайте вместо да мислите колко вида и какви изневери има.

2

Анонимен

преди 5 години

Да де, но обикновено емоционалното предхожда сексуалното, така че пак стигаме до ...там, откъдето всички ние сме се пръкнали.

1

Кики

преди 5 години

Има само една изневяра-сексът.Всичко друго са глупости... емоционална, неемоционална..дрън, дрън.