37

абс

преди 5 години

виште какви досиета имат тези красавци -мърляци заради тях да страдат нормални ромино и държава

36

Данчо от Елин Пелин

преди 5 години

Абе тия биячи колко време са лежали в затвора,че не са успели да ги превъзпитат? Я пак в дранголника за по 20г. оковани и по 12ч. само нощен труд да не видят слънцето 20г.

35

Алов

преди 5 години

Политика на некадърност, арогатност и кражба. Ако имаш 1000 кв апартамент в коптор(Казанлък/Габрово ,а скоро и насякъде в БГ) има ли смисъл от тях питам аз отоговора оставям на вас

34

Анонимен

преди 5 години

Питам се каква е тая наша правосъдна с-***?При султан Ердоган тия тримата нямаше да оцелеят, вероятно щеше да им отреже главите и да ги изпрати на майките им в колет за 8ми март.

33

Завършил седми клас

преди 5 години

И какви работи научаваме покрай тоя случай! "Никола Монев пък има завършен седми клас, но също не може да чете и пише". Как може някой да завърши седми клас, а да не може да чете и пише. Какви учители са го учили, за какво са му писали оценки? И дали и сега продължават да ги "учат" все така? Къде е министерството на образованието да ги провери.

32

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да ги оставят в парламента..ще ядат кюфтаци с своите избиратели..

31

да

преди 5 години

Името ни дайте на този добре охранен с нашите пари прокурор! И на добре охранените му деца! Да го преместят на хранилка при тези, които защитава- при ромите! И името на този добре охранен съдия, който даде условни присъди на биячите във Войводиново! И на добре охранените му деца! Защо имената им се крият? Да не би да се срамуват? Или искат да продължат да се охранват от Българи докато работят против Българите?

30

Само питам

преди 5 години

Защо не ръкопляскате на габровци?

29

Отново...

преди 5 години

Днес 11.04.2019г около 18ч в гр. Пловдив, кв.Изгрев, пред пицарията до у-ще "Симон Боливар", възниква спор между двама клиенти-българин и "ром".По време на спора, "ромът" вдига един стол и удря българина.След намесата на персонала на заведението, "ромът" е задържан и е извикана полиция от близкото 6-то районно, но малко преди идването и, той успява да избяга.Следете, дали тази новина ще се появи някъде из медиите, защото най-вероятно е да се потули.

28

Анонимен

преди 5 години

Сега в Габрово, скоро и в останалите населени места.

27

Александър

преди 5 години

Управата да започне да си върши работата,защото на народа му писна и ще вземе нещата в свои ръце-Иначе промяна няма да има!Браво на ГАБРОВЦИ!РЕСПЕКТ!

26

Ицо

преди 5 години

Единственото мъжко е реакцията на момчето, Венцислав. Нито дума не прочетох за него и в негова защита. Родом от Габрово съм, но не живея в града. Говорих с негови клиенти..всички го харесват. Защити колежката си, работното си място и останалото, което ни крепи като народ!

25

решение

преди 5 години

Когато един човек живее в къщата ти и безчинства и подлага на тормоз останалите й членове , какво правите? Изгонвате го от къщата, нали? След като десетилетия наред този етнос не може да се впише в тази държава и след като този етнос е припознат за свой от някоя друга държава какво следва? Отнемане на правото му да е български гражданин и изпратен там , където ще се интегрира по лесно при своите си братя и сестри .

24

Анонимен

преди 5 години

никой не комнтира обаче защо прехвалената полиция и следствие ги пуснаха първоначално, особено след като се вижда какво правиха на записите? всеки път ли трябва хората да щурмуват районното с камъни, за да си свърши някой работата?

23

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има някакъв контрол на раждаемоста. Светът няма нужда от неграмотни и агресивни.

22

Анонимен

преди 5 години

Трябва да има смъртно наказание. Явно някой хора затвора не може да ги оправи. Тия са напълно безполезни

21

Анонимен

преди 5 години

Който е от Търново, моля организирайте протест! Сега е момента!

20

Анонимен

преди 5 години

Днес в Габрово една *** не се е показала.Дерзайте, българи, защитете се - вас, вашите близки. Защото няма кой да ви защити.

19

Анонимен

преди 5 години

ДАЙТЕ ИМЕТО НА ПРОКУРОРА,КОЙТО ГИ Е ПУСНАЛ,ПРЕДИ ДА СЕ РАЗШУМИ СЛУЧАЯ!!КАК МУ Е ИМЕТО НА ТОЗИ "МАГИСТРАТ",КОЙТО ОСВОБОЖДАВА РЕЦИДИВИСТИ С 15 ПРИСЪДИ!!ОТ "ПРАВОСЪДНАТА" СИСТЕМА ТРЪГВА ВСИЧКО!!!

18

Анонимен

преди 5 години

17, няма такъв съдия, защото те е имало повдигнато обвинение против тия. Съдията не може да "пусне" някой който не е бил "хващан" изобщо.Не се връзвайте на инсинуациите на гербаджиите и милиционерите.Питай кой полицай ги пусна след първия арест и кой е бил дежурен прокурор на 7.04.