49

Анонимен

преди 5 години

До расатеИМАШЕ ОПАШКИ, ЗАЩОТО ХОРАТА ИМАХА ПАРИ, А СЕГА ПАРИТЕ НЕ СТИГАТ ЗА НИЩО И ИМА ЗАЛЕЖАЛИ СТОКИ, КОИТО ОТ МАГАЗИНИТЕ СЕ ИЗХВЪРЛЯТ НО НЕ СЕ ДАВАТ НА БЕДНИТЕ.

48

Въпрос към Курнелия?

преди 5 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

47

Анонимен

преди 5 години

До 45Класическите комунисти и тяхните наследници:- преди 9'ти обират мандри, маслобойна и колбасарници- след 9'ти откраднаха цялата държава- след 10'ти приватизираха откраднатото след 9'ти

46

расате

преди 5 години

До АнонименБСП (преди БКП) никога не е била, не е и няма да бъде свястна алтернатива на който и да е управляващ! Наистина или паметта на хората, живяли преди 10.11.1989, е много къса, или по-младите слушат небивалици за "хубавото Татово време". Нищо хубаво няма да се редиш на опашка за продукти от първа необходимост, да чакаш с дни и нощи на опашки за телевизор или пералня, да се молиш на властимащите да си купиш апартамент, да чакаш с години да ти излезе номерчето за Жигули в Мототехника.

45

Анонимен

преди 5 години

Комунист до комунист , що е то ? ГЕРБ до БСП !

44

Анонимен

преди 5 години

До 26"Какво значи комунист...?"Най-кратката дефиниция за класически комунист е - крадец !А веднаж комунист, означава два пъти крадец - и преди, и сега !

43

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАБВ не са патерица на герберите! Но вече си мисля,че е добре да се обединят с левите и всички леви заедно с БСП.

42

Луд

преди 5 години

Ако БСП е алтернатива на каквото и да било, значи или сте *** или шапката ви стяга. То бива да ви е къса паметта, ама това граничи с малоумие. Ще се молите за крадците ГЕРБ, само след година управление на БСП.

41

Анонимен

преди 5 години

То само *** да са. То има едни такива отвратителни гербави фейсбук групи, едни глупости ръсят. Страшно е. При комунистите пропагандата нищо не беше пред тиквундерската-пеевската-пикаджийско-порнографската пропагандна машина.

40

Мое мнение

преди 5 години

Не мислите ли,че ако това беше вярно нямаше как да не излезе до сега от устата на някой"независим" прокурор като Гешев вместо да чака на пудела Биков и *** стията Гърневски и някакъв анонимник, който не показва нищо черно на бяло

39

Анонимен

преди 5 години

До Гледна точкаМногократно осъдения ББ не е лъжец та тя ли... важното е че и вървят добре съдебните дела с Бочко.

38

Анонимен

преди 5 години

Добре де, ако са лоши БСП да изберем по-лява партия, то всичките олигарходесни са по-зле от БСП и гепят по на едро. Какво предлагате АБВ - патерицата на ГЕРБ ли. БСП категорично е по-малкото зло и единствената алтернатива на Шайката.

37

Анонимен

преди 5 години

А стотиците хиляди евро обезщетения за гаврите с Иванчева и за изтръгването на "правилни" показания ГЕРБ ли ще ги плаща или ние, българският народ...

36

Анонимен

преди 5 години

Уважаеми българи, цялата шайка е развързала кесията и наводни интернет с ***. На евроизборите или ще сме всички срещу герб и патерици, или ще четете още повече гербава пропаганда до втръсване. Вие избирате.

35

голямата скръндза

преди 5 години

Тази за н'екви си 2000 лв се прави на ощипана! Няма социалист, който дори и за 50 ст. да не се прави на ударен и да се ослушва, че и Нинова така !

34

Стратег

преди 5 години

Стоилков, можеш да си ги приспаднеш от тия, дето Борисов трябва да даде на Йончева;)))Инак, *** е зла, паре не дава на герберите. Така и трябва.

33

Анонимен

преди 5 години

Нинова разчита на нов 9-ти септември и затова няма намерение да плаща.

32

ДртПрч

преди 5 години

Запор на всичките й сметки на тая истеричка!

31

ДртПрч

преди 5 години

Комунист пари и оставка не дава. Факт.Ако е за друг обаче да ги даде, ще опищи света.

30

И.Б.

преди 5 години

По-скоро от вол ще потече мляко, отколкото тази особа да се подчини на съдебно решение.Може пък някой да ми напомни названието на душевната болест на особата. Може да се казва и безконечен цинизъм и нарцизъм. Но има достатъчно безумни нейни последователи, защото лудостта е заразна.