44

Анонимен

преди 5 години

Кремъл се държи като престъпник терорист :Предизвика катастрофа на полски правителствен самолет и ДЕВЕТ години не връща полската собственост на собственика му Полша. Заграби украински територии , води война срещу украинския народ.Трови чужди граждани в Англия . С това потвърждава квалификацията на Рейгън ,че е империя на злото.

43

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 41България отново ще бъде свободна и независима!А ще ни застрелват ли пак по границите ако искаме да напуснем свободна и независима България?

42

ПЕНКО

преди 5 години

ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЯ ЕВРОПА СЕ ДРЪВЧИ НА РУСИЯ ?!? ТАЗИ ЕВРОПА ,КОЯТО НЯМА ДОСТАТЪЧНО РЕСУРСИ И ЕНЕРГИЯ ДА ЗАПАЗИ СИЛАТА НА ИКОНОМИКАТА СИ- БЕЗ ВНОС НА СЪЩИТЕ РЕСУРСИ И ЕНЕРГОНОСИТЕЛИ !?!?ЕДИНСТВЕННОТО БЪДЕЩЕ НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ Е В ЕДНО БЪДЕЩЕ С РУСИЯ И ОТЧАСТИ С КИТАЙНИЯ !!! ОБИЧАМ НАРОДА НА САЩ ,НО ВСЯКО НАСИЛИЕ ИМА КРАЙ И ПИЛИГРИМИТЕ -ЦИОНО-СЕМИТИ ЩЕ СИ ПЛАТЯТ !!!!!!!!!!!! КРАЙ СЪС СЕВЕРНА АФРИКА И ЗА ЕВРО И ЗА САЩ !?!?

41

Много

преди 5 години

Руз,ки т,рол много нещо??!!Егати рузката губерния с платени *** и мужици под наем!!Само да свирне някой и червените *** почват да повтарят като пуйки мантри,опорни точки и пучи масали за освобождение,за братя,за славяни,за православни и за какви ли не още глупости!Колко програми,предавания и документи трябва да ви покажат,та да разберете,че руснягите винаги са гледали на нас като на ***,роби и патки за скубане??!!

40

тя

преди 5 години

Няма да плати , пука й за някакъв Съвет на Европа !

39

Анонимен

преди 5 години

Западът и негови *** не смеят да нападнат Русия а само лаят като страхливо куче. Поглеждам им жалките пропагандни лъжи и полуистини, защото всяко общество си има проблеми, и ги съжалявам. България отново ще бъде свободна и независима!

38

Анонимен

преди 5 години

Турците нека си пишат против Русия. Нека се харчат напразни пари за турски сериали - вчера две лелки си говорят - брей по тия филми вярно турците били големи кървопийци. Честита ви турска пропаганда.Неслучайно в българската конституция след освобождението щото не е имало турско робство пише - роб влязъл в Свободна България свободен става. Да живее русия, нашата освободителка и да живее българският велик народ мъченик на 5 вековна робия. Ние сме велик и добър народ.

37

Анонимен

преди 5 години

Поляците не искат и да чуват за украински народ. И там знаят че в Украйна има полски народ и руски народ. Бендеровците са избили 600 хиляди поляци.

36

Хххх

преди 5 години

Абе те едни без резолюция на ООН и с изфабрикувани шменти капели суверенна държава нападнаха тия за някакво си ПАСЕ ми говорят...то истина му е името на тая организация...да бега да пасе.

35

Мишо

преди 5 години

До ЖоКъде са приятелите на България? Я се сети колко години сме били под турско робство? Кой ни освободи?

34

До бай ганю

преди 5 години

Че си бай ***, с малка буква, няма съмнение."жалко за руския народ на който се втълпява че американеца му е враг и нато е заплаха за да може колхозника отново да гласува за собственните си обирджии"Не бе, американците са приятели, строят бази около Русия, около нея плават есминци и субмарини, пълни с крилати ракети,обикалят разузнавателни самолети и дронове, обявяват икономически санкции и всекидневно изливат тонове лъжиУмни, не знаеш ли, че в Русия отдавна няма колхози?Да ти имам правописа

33

Мишо

преди 5 години

Статията е написана за самите тези, които са я писали. Много празни думи и никаква аналитика. Много пропаганда и никаква мисъл. Съжалявам господа и дами мечтатели! Ще ви разочаровам. Статията ви не струва дори и времето, което сте загубили да я копирате, ранжирате и публикувате! Съжалявам да ви го кажа но: Русия ще бие дузпата на ПАСЕ, защото само мазохист може да участва в нещо което не му дава нищо! Дано ме разберете какво ви казвам - но силно се съмнявам!Следва продължение......

32

Анонимен

преди 5 години

Всеки ден една и съща се подписва под материали против Русия. Виж си заглавието, ***!На мен ми писна! То бива слугинаж, бива нечистоплътност, но тук се минават всякакви граници!

31

Анонимен

преди 5 години

Западноевропейските вълци са се обединили за задружен лов на едра плячка. Използват в политиката тактиката на вълчата глутница. Не може да бъде другояче. Редовия проскубан вълк е доста слаб и бързо подвива опашка. Рашата от време на време трябва да поступват по някой от тях. Парадокс: отнели им правата, отнели правото на глас, ама в същото време се вайкат - не си отивайте, стоите тук. И за какво.

30

Сталин Й. В“

преди 5 години

Този "юнак" Ягланд съвсем наскоро остро критикуваше Русия, че не е подписала и приела джендърската Истанбулска конвенция. Паричките в Европа катастрофално намаляват. Бай Дончо от Белия дом и той иска едни 4%, затова хората в ПАСЕ си се борят за хляба де, не им пука за ЕС.

29

Невежество

преди 5 години

***, ***, пак опляска понятията. Не можеш да бъдеш прокурор, съдия и изпълнител едновременно, с което днешната псевдо-демокрация целенасочено злоупотребява, когато й изнася. ПАСЕ е една доброволна организация и никой никого не може да застави, особено, когато тази организация е тотално контролирана и манипулирана. Ако не ти харесва храната в ресторанта си излизаш, или имаш друго мнение по въпроса? Ще ми бъде интересно да чуя в такъв случай.

28

Анонимен

преди 5 години

СТАВА ВЪПРОС ЗА 20 МИЛИОНА ЕВРО РУСКИ ЧЛЕНСКИ ВНОС, КОИТО ПАСЕ губи и това ги прави нервни.

27

лазанята

преди 5 години

Абе, като толкова е западнала Росиия, защо така много се връзвате да коментирате ?Оставете я да си умре от болестите! Май, повече ви е страх, че Руссиа не е още прихванала тия болести, дето ви се искат?!Тя и няма да ги прихване! Беше заразяване до преди Путин, но сега НЪЦКИ :) Плачете и не ни спомняйте с лошо :)

26

бай ганю

преди 5 години

русия е постоянно в ситуацията със сравнението между футболиста с жълт картон и съдията,руската вихрушка просто не знае какво е да играеш по световно приети правилавихрушка от управници които безкрупулно ограбват собственния си народ чрез ресурси и корупцията е национален спорт в гигантски размери съпоставено с нашатажалко за руския народ на който се втълпява че американеца му е враг и нато е заплаха за да може колхозника отново да гласува за собственните си обирджии

25

Анонимен

преди 5 години

Силно умните и все още водещи световни икономики чакат вече от месеци нова фаза от рецесията и поевтиняване на суровините. Колко ли още ще чакат? Какво обаче показват реалностите? От началото на този месец цените на петрола плавно, но стабилно надвишиха $70 и тенденцията е нагоре.Роним сълзи за съдбата на Русия с тежката й зависимост от петролните доходи, но мечтаем да имаме поне 1/10 от нейната зависимост..