49

Анонимен

преди 3 години

Според мен зетя е забъркан в тази каша.

48

a

преди 5 години

За хората които просто им е интересно - и в БГ изчезна един немец, преди години, просто побягна там във Варна и от тогава никой не знае къде е. Такива случаи са доста интересни, заслужава си човек да се опита да помогне.

47

Палмето

преди 5 години

А помните ли как само за една събота и неделя изчезнаха всичките спестявания на хората.И до сега не е открит виновникът,хем всичко е документирано до стотинка,черно на бяло.Ето това е мистерия.Ами ,,масовата'' приватизация ? Там пък перверзията с ,,масова'' няма друг аналог в целият свят.То и в ,,Капиталът'' на К.Маркс е написано че хората се делят на масите/матряла,и олигархията на управляващите.Дори и днес ни наричат ,,матрял'', Младенов/танкиста, нарече хората ,,тълпа''.Ето това са мистерии.

46

Попокатепетъл

преди 5 години

Пишете и за момчето, което искаше да отиде на бригада в САЩ и изчезна в американското посолство, където е отишло уж за интервю. Имаше 2-3 репортажа, после гробовно мълчание. Уж точно тогава камерите в иначе строго пазеното посолство не работели. Нашите "дипломати", заплащани от нашите данъци, не направиха нищо тогава. То пък какво да направи колонията, нали е на територията на метрополията.

45

Анонимен

преди 5 години

Мен много повече ме интересува къде изчезна оня с тризонета и сауната и каруцата на недекларирания покрив. Скриха го в очакване да отмине бурята, а после пак ще ни го тикат в лицето, както похитители натикват ***, носна кърпа в устата на отвлечения...Какво ме интересува някаква английска мистерия отпреди 50 години. Мен ме интересува България днес!

44

Българин!

преди 5 години

Англичаните пак са добре! Изчезнало било едно момиче! По времето на психопата Сталин от територията на СССР "БЕЗ СЛЕДА" ИЗЧЕЗВАТ МИЛИОНИ ХОРА! След втората световна този съветски патент Е ПРЕНЕСЕН ВЪВ ВСИЧКИ СЪВЕТСКИ ВАСАЛИ В ИЗТОЧНА И ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И В БЪЛГАРИЯ!

43

ERICH

преди 5 години

Има много мистериозни случаи.Има еден ,който и до сега не е получил цялостно и завършено непротиворечащо обяснение .Даже цял проход има наименуван на него."случай на перевале дятлова"Там загиват 9 човека и до сега няма строина версия,която да обясни изцяло случая и обхванала всички находки и следи ,без да противоречи на някоя или да няма логично обяснение за някоя от тях.

42

джак дъ рипър

преди 5 години

Има някаква натрапчива мания у почти всички родни медии да ни тикат по един или друг начин англия пред очите,ако не е кралското семейство ще някой друг,но без английска новина не оставаме нито ден.

41

Мосю Густав

преди 5 години

Спомнете си за Павел Дашев от Кюстендил - изчезна на 27ми Септември 2004 в Студентски град.

40

дедо Ташунко

преди 5 години

Изразът "девет минути по-късно" е от важно значение за следствието. Там с заровено кучето, в тези 9 минути. Интересен материал от г-жа Христова. За съжаление има хиляди неразгадани до днес случаи на деца, повечето от тях - момичета. Мисля си, че педофилията не е от вчера. Педофилите обикновено умъртвяват жертвите си, за да не бъдат заловени по-късно. особено, ако жертвата ги е разпознала.

39

ПроСоТо

преди 5 години

е какво,хората обичат истории със загадки и мистерии....Който е настроен по-прозаично,да иде на матряла с габровци,за да прочете как тия,които бият "афроамериканците" си, се мешат на българите как да процедират с "индобългарите" си..Иначе:-Има доста подобни необясними истории..Не съм убеден,че ВСИЧКИ са плод на "фантазии",или евтин мерак към слава..

38

Киро кофражиста

преди 5 години

и Петко Посерков така изчезна преди 5 годиниОбявиха го за издирване, цял месец го търсиха с армия и полиция.... накрая Петко се върна от Гърция и учуден пита защо го търсят

37

жалко

преди 5 години

Има много подобни случаи, Скоро имаше репортаж за едно семейство (бащата тираджия) , пътували тримата с камиона, последно спиране по тахограф на една бензиностанция, километри по-късно камионът се обръща, родителиге загинали, а от детето им - нито следа.

36

Анонимен

преди 5 години

Българската мафия #КОЙ е на път да заличи цяла държава от лицето на земята.

35

Анонимен

преди 5 години

И какво ме интересува англичанка? Тези психопати са избили толкова народ, че нищо не им пречи да утрепат младо момиче от собствения им народ. Не мога да ги мисля. Откакто притиснаха българското правителство да разреши създаването на антиконституционната партия ДПС нищо не може да ме накара да им съчувствам.

34

Ибн Ебн Ал Хабиб

преди 5 години

"По това време колелото й е намерено от непознат моторист в поле наблизо""За последно е видяна от шофьор на Land Rover в 14:06 часа. Девет минути по-късно колелото й е забелязано в далечината от работещи наблизо хора. То било изхвърлено от пътя, а от момичето нямало и следа."Значи, работещи наблизо хора или непознат моторист ?! Кой е намерил колЛото?

33

СопоБококо

преди 5 години

ко ме е еня за непознатите когато оня ден от въздуха за късмет щеше да изчезне фалконизираки се централният предател на Републикътъникой не ми е казал за случилото се преди 50 годинии престанете когато ГЕРБ е на жласт тенденциозно да пишете за смърт, умирачки и недоразследваното убийство *** кучето в Нови искърДръжре се споко базуката не трае когато е ръцете на БокоБаба бае баба бае

32

Присмехулник

преди 5 години

открийте сами, каква е разликата между костовата диктатура и тази на еспч!

31

Анонимен

преди 5 години

До Браво *** 39Не. Просто намерих статията откъдето са я превели. Най отдолу са написали двусмислено в британската статия ако някой знае нещо сега бил момента да разкаже какво знае или да се предаде виновника сам след толкова години като прочете статията.

30

Анонимен

преди 5 години

"кърпичка БРОНИРАНА с буквата А"Е това ме разби! Авторката да не превежда с гугъл транслейтъра?!?