19

Анонимен

преди 5 години

"обучения по новата специалност "Електрически превозни средства", в която има прТОЗИ НЕ Е В "ием от 2016 година с повишаващ се интерес."ТОЗИ СЪВСЕМ НЕ Е В ЧАСАНИСИЯ,ТИ ЩЕ ДАДЕШ ЛИ ДЕТЕТО СИ

18

Анонимен

преди 5 години

До 13Браво, така е! Математиката развива мисленето и за децата това е важно. Не е задължително да използваш синус и косинус като пораснеш, важното е да мислиш правилно!

17

Анонимен

преди 5 години

И тези, които завършат, какво точно смятат да работят в България?

16

Анонимен

преди 5 години

В малките населени места учениците просто нямат избор и каквото им предложат това приемат, какви ги бръщолеви пак министърът.

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименАко ги няма "излишните" хора както ти ги наричаш, вие неизлишните ще умрете от глад.

14

Анонимен

преди 5 години

Никой не отчита коя година колко деца са се родили.

13

Анонимен

преди 5 години

"Вече 25 години откакто съм завършил и никъде не са ми трябвали ни синус, ни косинус, ни дори проста теорема като тази на Питагор."Така е, защото си излишен човек. Трудът ти е най-ниско качество бачкатор в полу-ориенталска банановa република. Съществено полезните хора в тоя свят ползват и синус и косинус и Питагор и какво ли не още!

12

Анонимен

преди 5 години

"През 2016 - 2017 учебна година по специалността "Електрически превозни средства са се обучавали 22 ученици в една професионална гимназия, а през 2018 - 2019 учебна година 265 ученици в седем професионални гимназии."А тези които са учили "Автоматизация на производството" или подобни неща, са учили АБСОЛЮТНО същите неща, само дето хората в бизнеса са мaлoумни и не си дават сметка за това. Откъде една HR-ка учила философия или психология може да знае това и да наеме правилния човек???

11

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 4Всичко държавно, което генерираше печалби беше разпродадено за без париНИЩО ДЪРЖАВНО НЕ Е ГЕНЕРИРАЛО НИКАКВИ ПЕЧАЛБИ !Ако имаше такива комунизЪма нямаше да фалира.

10

Анонимен

преди 5 години

До Лъжете децатаДа бяхте въвели задължителна матура по математика поне.Вече 25 години откакто съм завършил и никъде не са ми трябвали ни синус, ни косинус, ни дори проста теорема като тази на Питагор.

9

Анонимен

преди 5 години

Този министър се е уплашил.Защо?Прави ли нещо за образованието въобще.Това може да го спомене,следнещо значимо и да го развие ,каторегулативен казус.Неможе всички даучат, как се слагат батерии.Може да на-мекне,че тези батерии да се връщат встраната производител,щото ще сеобразуват планини.Инак,изпълзява.

8

Лъжете децата

преди 5 години

Електромобили няма да има поне докато тези деца се пенсионират.Да бяхте въвели задължителна матура по математика поне.

7

Анонимен

преди 5 години

професионално обучение за електромобили. ".................мислех, че има обучение за шлосер, за монтьор, за мед. сестра, за лекар, за адвокат.................ама да се изучаваш за електромобил? ...........в този сайт само неизучени ли назначавате,бе,хора ?

6

Иван

преди 5 години

От написаното става ясно, че ще стават електромобили. Браво на списвача, добре се е справил.

5

Анонимен

преди 5 години

до 3: кой е казал че имаме ИТ-та?

4

Анонимен

преди 5 години

Нови европейски ТНТМ-ета, само и само да се симулира дейност.България няма индустрия и нещо което да произвежда, че да крепи икономиката. Вършим черната работа на запада, че даже се борим за да я докопаме.Всичко държавно, което генерираше печалби беше разпродадено за без пари, а сега се опитват от нищо нещо да направят.Щом и монополист като НЕК е на загуба, за какво говорим. Да закрием още някой блок в АЕЦ, че няма далавера за някои.Китоловна флотилия няма ли да се създава?

3

Анонимен

преди 5 години

На гол г.ъ.з. чифт пищови.Електромобилите ни ще са като системата за винетки.Уж толкоз заплатени и умни IT-та имаме,пък един елементарен софтуеър не могат да измислят.Да идват тук на селу,и с мотиките!

2

Анонимен

преди 5 години

Иначе за Март най продаваната кола в Швейцария е Тесла Модел 3, от всички коли не само електрички, втора е Шкода, ама те швейцарците не са много умни

1

Анонимен

преди 5 години

Що се лъжат да се набутват там? Тука форумните специалисти всеки ден обясняват че ел. колите са измама и нямат бъдеще