13

До 11

преди 5 години

Замисли се защо е било така. Русе е бил голям град с много чужденци и влияние, а София лозя. Може би не знаеш, че първоначалния избор на столица е бил Русе, но поради разположението си на граница е отпаднало. Прочети и първите неща в България, които са се случили в Русе. Първата железница и първата кинопрожекция трябва да ти говорят нещо, за разлика от тогавашните софиянци, които докато русенци са имали културен живот, те са пасяли кокошките на мегдана

12

До 13

преди 5 години

За твое съжаление Русе отдавна е онова нещо на България, което пишеш за София. без София България е жив зян в момента.

11

Анонимен

преди 5 години

Анонимен не е важно количеството хора а качеството....София *** на България.Русе е малката Виена,но го съсипаха в последните 10 години

10

???

преди 5 години

Класацията очевАдно е погрешна, започвайки с въпроса, който трябва да бъде "Кой е най-малко лошия града за ....?", а не "Кой е най-добрия град за...?".

9

Анонимен

преди 5 години

Русе бил най-добрият град за живеене, как пък не.При Освобождението в Русе българите са 11342, т.е. само 43% от 26163 жители. За сравнение в София българите са били повече и 56% от населението на София. След Освобождението София е градът с най-много българи.

8

Мартин

преди 5 години

Добрич = Бангладеш

7

Анонимен

преди 5 години

Тази смешна класацийка няма ли да я закрият най-накрая !?

6

Анонимен

преди 5 години

София е гетото на света, по лош и мръсен град няма а и инфраструктурата е много зле. Днес видях и каруци в центъра с по 3ма-4ма мръсни роми се возят. Кой инвеститор ще дойде в София да прави бизнес. Аз лично не бих инвестирал не само в София но въобще в България.

5

Mихаил

преди 5 години

Да, Добрич е зелен ,защото от години нито един храст и дърво е подкастрено , а в момента е по скоро кафяв от прахоляка на разкопаните улици.

4

Гошето

преди 5 години

В Стара Загора на автогарата като видя контингента и слизам от автобуса най-много за минута - ако имам нужда.

3

Marin

преди 5 години

До тези които са провели класацията:Вие в Добрич ходили ли сте?

2

шматка

преди 5 години

Това шега ли е някаква

1

Шаран-БГ

преди 5 години

Вярно е! Русе в последно време стана много добър за живеене, ама за много кратко време. Докато от Гюргево те отровят със хлор !!!!