13

Малкият Мук

преди 5 години

И ,,черноморска македония'' да ви дадеме,освен албанци и шиптъри,друго няма какво да ни докарате.Та вие имате едно Скопие и пет села около него,и не можете едни избори да вземете,не защото сте по малко от албанците,а зощто се продавате на албанците.Че искате и Пирина, а не искате ли и ,,сирена''немит.

12

Пиринска Македония

преди 5 години

Както е тръгнало скоро и ние Пиринска Македония ке се отделиме от балхариа и ке си се присъединиме и обединим със Северна Македония .Амин, дай Боже по-скоро да стане ! Пирин, Вардар, Егей = Обединена Македония.

11

Анонимен

преди 5 години

Дано,чул те ГОСПОД госпОдине МицКОСКИ,егати фамилиите,сега махат и в-то,а дано ДА СЕ СВЪРШИ ЕДИН ЗА ВИНАГИ С ТОЯ ПСИХОДИСПАНСЕР!Той Ципураки си отива есента а Мицотаки ич не ви люби,като го слушам И нашия евродепутат Ковачев от ГЕРБ последния път как говореше СТЕ НИ ДОШЛИ И НА НАС ДО ГУША!Щом толкова толерантен човек като Ковачев беше побеснял заради въртелите с тая нефелна комисия и безуммията ви,значи сте бита карта ДОРИ И ДА ХИТРУВА ЛИЦЕМЕРНИЯТ СЪРБИКОМУНЯР ЗАЕВ!!

10

Факт

преди 5 години

Македония е обречена,независимо дали е Северна,дали е в НАТО или ЕС!До 10 години албанците стават мнозинство и после започва етническо прочистване под благия поглед на Брюксел и Вашингтон.Все пак ще има някаква полза от членството в ЕС-ще има къде да бягат легално.

9

Шопо

преди 5 години

Тия са по-малко проsти и от българите...

8

Анонимен

преди 5 години

Предлагам да го преименуват на Задния двор на България

7

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 1Кои сте всички тези "нас" дето насила ви карат да четете нещо, което не ви интересува?

6

панчо

преди 5 години

До Со кротце со благоразоражени ли сме били?че за какво ни е това въоражение след като сме част от най силния военен алианс и ни пазят от въображаеми врагове?Бг армията и преди нато си беше боса и слаба но не ни е трябвала и не ни трябва и сега по въоражена армия а ни трябват силни икономически механизми и институции за да благоденстваме , тва със нуждата от силната непобедима армия го пробутвай по стар модел на онези от които наследихме бракми и вечно повредени танкове и оборудване(москва)

5

бай ганю

преди 5 години

макета тва с името не ви е проблема спрете да сезанимавате с маловажни неща и се концентрирайте върху съдържателнии смисленни за по добър животдали ще се казваш *** или Гунчо не е важно а важното е съвсем друго и до като се боричкате и бавите в глупости не разбирате колко ценно време губите

4

Анонимен

преди 5 години

Подкрепям ги за връщане на името Македония!

3

Со кротце со благо

преди 5 години

И тия завалиите макета със старото име нямат бъдеще и с новото плюс НАТО, не се знае дали не ги чака същото, както стана с нас - пълно разоръжаване и окупация от американски бази. ВМРО ДПМНЕ, ако дойдат съм сигурен, че ще скъсат договорите с България и Гърция, ще бъде интересно, ако спечелят изборите.

2

Анонимен

преди 5 години

Остава им да се преименуват на Източна Шиптерия. Има перспектива в дългосрочен план името да се окаже точно

1

Анонимен

преди 5 години

И нас това какво ни касае? Докога ще ни занимавате с проблемите на чужди държави?Да се оправят Ципрас и Заев! Нали Нобел ще им дадат за постиженията с имената на държавите?!