42

Анонимен

преди 5 години

До ЧеренПетърЕй, съсипаха я тая държава...

41

преди 5 години

До АнонименТи ся от ония дето пътуват във времето и различни галактики ли си или от онея дето помнят Велика България при бай Тошо?

40

Анонимен

преди 5 години

До :ХТия дето не разбирате и не можете да докажете (защото не знаете как) - ако може си направете страница у фейса и се събирайте по интереси.Заради такива като вас по едно време искаха да въвеждат такса за изпратен e-mail и за постинг, че да се намали спама.

39

преди 5 години

До заекаГлавната теория е сбита материя. По-скоро "сбита". Силната гравитация притегля към центъра всякаква материя. Колкото повече материя, т.е. частици са придърпани, толкова повече се увеличава масата, съотвено и гравитацията. Следователно частиците се най-грубо казано "сбиват" или приближават една до друга.Истината обаче е, че колкото тази теория е вероятна, толкова и всичко друго, за което можеш да се сетиш, тъй като няма начин да разберем, съответно докажем.

38

Анонимен

преди 5 години

До 40Няма как да преминеш през черна дупка по простата причина, че не е ДУПКА, а СФЕРА. Черна дупка е само израз.

37

Анонимен

преди 5 години

През така наречените черни дупки се преминава в друго измерение в други галактики и светове. Но затова не сме дорасли.Хокинг е опровергал това твърдение. Той казва, че за преминаване от едно измерение в друго служат Червеевите дупки. А черните дупки служат за възпроизвеждане на самите галактики.

36

Пепоръка!

преди 5 години

Ползвайте Huawei P30 pro за по-добро качество на изображението!

35

Анонимен

преди 5 години

Еееех снимка на Нова България, за съжаление една неуспешна наша колония :PИначе браво на ЕНТ, това е голям успех!

34

ЧеренПетър

преди 5 години

Виждам задълбочени анализи и коментари от очевидно големи капацитети в областта на астрофизиката и теорията на относителността, което ме забавлява. По отношение на снимката - добре би било да бъде направена по-отблизо и със светкавица, но засега и с това може да се мине номера

33

Анонимен

преди 5 години

През така наречените черни дупки се преминава в друго измерение в други галактики и светове. Но затова не сме дорасли. Трябва да минат милиони години за да се родят хора които да измислят технология с която да могат да преминат през черната дупка а след това да могат да се върнат. През тези черни дупки минават извън земните но те са светлинни години пред нас в развитието си. Ние сме все още в каменната ера според тяхното развитие.

32

Анонимен

преди 5 години

До ЕдинПонякога се чудя какво ли е да живееш с толкова малко познания и обща култура като вас....

31

Един

преди 5 години

Взели Окото на Сaурон от Властелина, блърнали го на пейнт и отчитат едни милиарди, дето са ги oчукaли.

30

Анонимен

преди 5 години

Драги ми дрОгари, може ли да не политизирате всяка една новина? Знам, плащат ви на коментар, но все пак, тук става въпрос за научно откритие, хич не ме е грижа за вашите словоблудства с които си изкарвате прехраната. Коментирайте партиите под политическите новини, поне тук не го правете. Смешни сте вече, а и освен да настървявате електората на гербаджиите, друго не правите (правите мечешка услуга на партията)

29

Анонимен

преди 5 години

До 29Мммммммммммммммммммммхмммм...

28

Анонимен

преди 5 години

Това е Окото на Хорус.

27

Анонимен

преди 5 години

Нищо защото не е дупка :) дупка е само израз. Черната дупка всъщност е сфера.Моите скромни научни познания, ми дават основание, да считам, че чрез черната дупка се рефрешва системата. Това е възможно след достигането на пределна точка на поглъщане на енергия. Пак според мен това е времеви праг между стара и нова действителност.

26

Гледна точка

преди 5 години

БСП-то е най - голямата черна дупка, каквото е около нея изчезва безследно!

25

Анонимен

преди 5 години

До заекаНищо защото не е дупка :) дупка е само израз. Черната дупка всъщност е сфера.

24

Анонимен

преди 5 години

Как каксо има .Държавността ни погълната от ГЕРБ.Ако разширим корема на ГЕРБ ще си върнем държавата.

23

заека

преди 5 години

въпроса е кво има в дупката:)))