8

Страничен зрител

преди 5 години

Европейският съюз не е затвор, който те задължава да останеш, но не е и плевник с вечно отворена врата. Сега виждаме един *** крачещ насам - натам и молещ неясни неща. Но утре е реда на тиквените фенери и дано не се стигне до пожар и всеобщ плач.

7

Анонимен

преди 5 години

Коя точно библия четеш,на Кпсс?В коя книга се пророкува за света през 2000-2100 година, поне в оригинал да го прочетем?Цивилизации са изгрявали и са замирали, ние не сме изключения така че по-леко с тези тълкувания.

6

Ewiak Ryszard

преди 5 години

Къде отиваме? В Библията се казва: "И [северният цар = Русия от втората половина на ХIХ век (Даниил 11:27)] ще се върне в своята земя с голямо богатство [1945] и ще насочи сърцето си срещу светия договор [враждебност към християните]. И ще действа и ще се върне в своята земя [1991-1993]. В определеното време ще се върне [разпадането на Европейския съюз и НАТО. Много страни от бившия Източен блок ще се върнат в зоната на влияние на Русия]." (Даниил 11:28,29а)

5

Анонимен

преди 5 години

И на хелуин няма да излязат.После ще искат отсрочка до велик ден и после пак отсрочка до кукувден най вероятно.

4

бай ганю

преди 5 години

интересно колко ли са разходите до тук по този целия процес жключително всички тези постоянно предизвикани срещи и застоя на инвеститори към британия породено от всичката тази неяснота и несигурност ?британците трябва да платят сметката която те предизвикват да се случва извън всички текущи разходи . 27 лидери пътуват и си губят времето многократно заради британцитеза сметка на данъкоплатците от всяка страна

3

Анонимен

преди 5 години

Много подходящ хелуински месец, всичките участващи в тоя цирк са вещици и тикви само

2

Анонимен

преди 5 години

Октомври да очакваме нови преговори за удължаване значи.

1

Анонимен

преди 5 години

Прочутите двойни западни стандарти.