157

Родопите

преди 5 години

Турското малцинство е еталон за човечност, интеграция, добросъседство... Това се дължи на Исляма, както българите трябва да са благодарни на Християнството... Тия хора, ромите, трябва да се възпитавт чрез религия, и хиндуизъм може да е или будизъм, и Ислям с Християнство... Обезверението е най-опасно, грози обществото ни,

156

Тони

преди 5 години

Занапред тези проблеми ще се изострят.Това,така наречено малцинство е вече мнозинство. Страх от закони няма. Във повечето градове е така.

155

Анонимен

преди 5 години

Така и не стана ясно или Медиите нищо не знаят дали Ромите са от Побългарените или Потурчените щото имаме и от двата вида , някои неща умишлено не се разпространяват в България , стах ли ви е от Бунт ли?

154

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ прати жандармерията в Габрово да охранява избирателите на ГЕРБ от справедливия гняв народен.

153

Анонимен

преди 5 години

Томислав му го спретнаха май заради опита да измести Цветанов,неслучайно всичко се случи в Габрово .

152

а

преди 5 години

директно ви казвам как да разсъждавате по правилен начин - престъпниците в затвора, за дълго, без значение етническата им принадлежност.

151

MEHMET EFENDI

преди 5 години

Тези "етнически напрежения" се дирижират от 30-40 г. за отклонение на вниманието от истинските проблеми като не работещата правна система и свободата на медиите, World Press Freedom Ranking 111-то място (2018). Държавата и институциите са отговорни за справяне с етнически въпроси и т.н. По дефиниция всеки които има право да гласува, роден в страната или придобил гражданство е "Българин" по дефиниция. Анти държавно е поведението на държавата да изтъква разлики и насърчава сепаратизъм и омраза!

150

Юристът

преди 5 години

Да се потърси отговорност от прокурора, който не само не е задържал за 72 ч. осъждани извършители на такова дръзко хулиганство /двама от които даже са дошли от други населени места/, но е и отказал да им повдигне обвинения! Аман от грантаджии на "Америка за България" и други НПО-та в съдебната ни система!

149

Анонимен

преди 5 години

Освен всичко друго ГЕРБ изсича българската гора и опустошава българската земеделска земя със всякакви кариери.Без гората няма вода и реките пресъхват и се превръщат в сметища.Гората се сече поголовно.Презастрояват се градовете и морското крайбрежие. След ГЕРБ все едно скакалци са минали,нищо не остава.Ремонти се правят с години с единствена цел крадене на средства,а резултата е плачевен.Съд и конфискации за тази престъпна шайка

148

Синьо Небе

преди 5 години

За 5-те % българи. Малко ключови думиТомислав Дончев, Отворено общество, Бафомет, НСР, сива раса, Ротшилд, 2030, ГЕРБ, Шалом, Еврия...

147

Аnd Justice for All

преди 5 години

Томиславчо,не се дръж като местният феодал!Сбърка тона!!!В Габрово сте бита карта.

146

Анонимен

преди 5 години

ей къде си тодореееевсичката тая дето сега прави бели и живее за сметка на оголелия българинщеше да работи ако трябва и доброзорно за да си изкара хлябаа сега им трябват пари и за палати и са коли- ами от къдеене е от имотите на цецо или на банкянското

145

Анонимен

преди 5 години

това е изборна тактика на герб за цялата страна българите кучета ги ялиподобно е и в пловдив - с избирането на плавдивския кмет мошеник тотевно най-голямата гл.уп.ост на българина е че чака главния виновник - банкянското да реши проблема- и току изокат - бойко борисов ще го оправище оправи вас и поколението ви както винаги до сегавсичко за ваша сметкана времето като направиш беля те пращат да работиш- да ти дойде акъласега ги пускат- нашата полиция ни пазии - да не им направим нещопфу

144

Анонимен

преди 5 години

това е истината но защо е така2защото на една алчна антибългарска шайка и трябват гласове за изборидончееев - разселватия хора в общински жилищавижте центъра на пъпа до пазара 3 етажна сграда с кого е населенаи около нея паркират беемвенца или мерцедеси на социално слабии кметицата нее в часмного е в час но това гарантирапобедата на изборитеи си мислите че това не се знае знае се и се стимулира за да се осигуряват изборни победивсички от управата са в кюпаама най вмирисана е главата

143

Българските граждани

преди 5 години

май наистина имат особени права:- Да работят, да плащат данъци и мълчаливо да гледат как с парите от техните данъци държавата изхранва стотици хиляди здрави млади лентяи;- Да не правят нищо, което може да подразни ромите, дори когато последните безчинстват;- Ако са преподаватели, българите да дават на ромските юноши дипломи за основно образование, дори когато тези деца не могат да четат и не знаят български език; с тези дипломи ромите да взимат шофьорски книжки, без да са посещавали курсове.

142

Анонимен

преди 5 години

Да нямало напрежение? А нима сега е спокойно ? Или безнаказаното безчинство на *** те не се брои за напрежение ?

141

Йово

преди 5 години

Евроатлантически ценности в България. Роми бият българи а полицията я няма. Българи бият роми полицията идва на момента. Ромски деца раждат деца, това е традиция. Български деца правят се*с това е педофилия. Роми пребиват български старци по селата, това е битова престъпност. Българи пребиват ромски просяци, това е расизъм. Роми в профила си във ФБ псуват българи, това е изказване на мнение. Българи псуват роми във ФБ, веднага профила е свален, това е било обида.

140

Atila

преди 5 години

Реформа в съдебната система,нови големи затвори в по големите градове и събаряне на всички незаконни постройки така ще се оправим.

139

РККА

преди 5 години

От идването на ГЕРБ на власт и мотреса.та му кметица....в Габрово се утроиха.*** медии нарекоха габровци ТЪЛПА а те излязоха БЪЛГАРИ.Еничерската полиция успя за 30 минути да евакуира 100/тина .....от къщите им/въпреки че по медиите в тези къщи не живее никой/погрижи се за безопасността им а не помогна на Един БЪЛГАРИН.В Габрово днес всеки ...... се пази от жандармрист .

138

Пъзел

преди 5 години

А Катуница?