19

Вижте

преди 5 години

Вижте видеото ,на Валя Ахчиева в тубата.Разследване ,което показва кой , всъщност е Марешки.

18

Смях

преди 5 години

И кое тогава е проблема- къщата му, построена на плажа ли, без разрешително? Айде, кога станахме граждани, кога си изхвърлихме галошите? Поредният клоун, и той опита да напомни за себе си.

17

Анонимен

преди 5 години

Като се замисля тоя изглежда най свестен от всичката *** която свикнахме да гледаме по тв..и да, няколко апартамента на символични цени са само отвличане на вниманието от проблемите които са на път да закопаят България-чувството за безнаказаност у ромите (Алоооу, патриотите! за къв *** сте на власт?)-колапса в здравеопазването -неработеща милиция (в тандем с апашите)

16

Мошенникь

преди 5 години

И тоя си е повярвал. Поредният господин за един ден. Какви велики обещания бяха преди да го изберат, щеше да уволнява Бойко, а само секунди след като влезе в парламента забрави за къде беше тръгнал. Поредният грой от приказка за стълбата. Добре поне,че не беше много отдавна и народа въпреки късата си памет още му помни магазиите.

15

V

преди 5 години

Ако воля иска да е алтернатива трябва да предложи нещо различно на герб и бсп . Това може да е България на всички ,а не учи за да не работиш като герб и бсп . герб разчитат на държавната хранилка и на ромовете . В държавната хранилка има хора които са работили за това което са станали а герб не им дава шанс защото искат да ставаш виш пожарникар без да си рискувал живота си заради нас . Тука може да се реализира пробив .В нацистките идеи на герб .Които не ценят труда и го убиват с кетапи .

14

Хахахааааа.

преди 5 години

И Корни е алтернатива, бе......!Нема да оставяме българите да богатеят в ЕС!Ако са патриоти--да свикват със соц--мизерията тука!

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако ще бензина и по 5 стотинки да ми го дава,пак няма да гласувам за него.Тоя е още по-голямо недоразумение от тия,които ни управляват.

12

Анонимен

преди 5 години

Ако воля е алтернативата,да закриваме държавата.

11

Няма глупаци

преди 5 години

Всички играем според Закона!А, той---е правен от БСП и гласуван от него.ЩО да е незаконно да забогатееш, докато си на власт??!!НА Позитано-20 от кво забогатяха!!??ОТ цър. вули. те на ТаТо, ли...?!

10

до 6

преди 5 години

Че българинът ако не беше наивник,нямаше да е най-зле в европа.Вече 15 години телефонните измами не им се вижда края,че някои наивници се хващат по 2-3 пъти.Само наивник би гласувал за ГЕРБ последните 10 години.Примери колкото щеш!

9

Анонимен

преди 5 години

Воля не е никаква алтернатива. Воля крепи статуквото.Съвсем за буд.али ни взеха.

8

ПРАВ Е

преди 5 години

ВИЕ сте ПРОБЛЕМА. А МАГАРЕШКИ е част от него

7

Тоя

преди 5 години

Е ясен, като бял ден. От 100 километра му личи, че е ГЕРБаджийска кукла на конци. След една среща със Цецо и веднага се върна в парламента, само искаше повече пари.

6

Анонимен

преди 5 години

Събота заредих гориво на 6 стотинки под неговата цена, целия цирк беше да влезе в Парламента, много са наивниците в България това е проблема!

5

Ами така е..

преди 5 години

Марешки е прав!Поредния "Балшой театър", за дребните и завистливи червени душички!Защото те са свикнали ТаТо от БКП, да им дава всичко за "без пари".Щото ТОВА - - - изобщо не било "корупция"!

4

Американ

преди 5 години

Г-н Магарешки, този "малък проблем" показва същността на властта у нас и наличието на много още проблеми от сорта. Демек хич не е малък, колкото и да се опитвате да го подцените.

3

Анонимен

преди 5 години

Кой ли ти вярва вече, и ти се мушна под шлифера на Боко! Дори вече през уикенда има бензиностанции с по-ниски цени от твоите! Как не ви увряха главите, че всеки подал се на Боко отива в историята, сега ще видиш ти и ОП колко ще вземете на изборите!!!

2

Анонимен

преди 5 години

магарешки, вземи се скрий някъде мекотело. щеше да напускаш парламента, после се върна. ти си една *** и най-добре ще е да те няма в следващото НС, а още по-добре ще е да ти направят една хубава ревизия откъде си забогатял и с какви схеми. ти си същия алчен мазник, каквото и да говориш пред камерите и хората много добре те разбраха.

1

Анонимен

преди 5 години

другарю Веско, не свалиш ли нафтичката на 1,74 никакъв глас от моето семейство за теб няма да видиш. И цяла Варна е така....сега имаш този шанс, не го изпускай.