28

тя

преди 5 години

Не замазвайте нещата с политическа принадлежност - има престъпници и честни хора, това е истината това е важно , всичко друго е параван !

27

Учител и родител

преди 5 години

Харесвам Корнелия Нинова. Харесвам и много от членовете на БСП, някои от които познавам лично. Но познавам лично и г-жа Анастасова. Никога няма да гласувам за БСП. Ако те спечелят властта, това означава г-жа Анастасова да стане министър на образованието. Ако това се случи, нищо добро не ни чака. Алчна за пари и жадна за власт, тази жена ще направи много поразии. Някога стана директор благодарение на Янка Такева. Същата е като нея, само малко по-млада.

26

Хасковлия

преди 5 години

Като чуя народ и общество и получавам анални спазми. Тези, които им пукаше за тях и децата им са в чужбина. Останалите тук, матрял, не става за нищо. Само да го управляваш и крадеш.Да му говориш и да го лъжеш в очите. И да му плащаш 560 лева заплата.

25

Анонимен

преди 5 години

Цитат: Тези, които престъпват закона, трябвало да си понесат последствията независимо каква позиция заемат.*Срещу това протестират ГЕРБ ... и троловете им тук.

24

Тончев

преди 5 години

Тая се прави на интересна - да се върнем назад в годинит,когато именно *** раздаваха апартаменти на ЗАСЛУЖИЛИ ДРУГАРИ,а покрай тях уредиха и безброй свои близки ! Вие сте за затвора и жалко,че толкова години всичките ви престъпления оста наха ненаказани!!! И сега продължавате да крадете - откъде са ви хотелите, присвоени те производствени мощности,фирмите,обединения и тем подобни - това,което имате не е спечелено от ...спестявани закуски! Нахални и арогантни сте на това отгоре!Пфу!

23

Анонимен

преди 5 години

Точно тая ли намери да говори за чуждите престъпления? Колко кинти сви като директор, да не говорим за униформите, които въведе в училището за своя облага. А дано оТ ГЕРБ да се позасегнат и да ровнат в нейното минало. Много кирливи ризи ще извадят.

22

Анонимен

преди 5 години

Все едно да видим Елвис Пресли жив, *** много добре знае колго краде ГЕРБ на година,пари които тя неможе да присвои и най вероятно ще пукне от яд.

21

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков,Сл.Велков,Георги Първанов(Гоце), Сергей Станишев и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

20

ети-лети-самолети

преди 5 години

Ке се скинеме да се кикотиме. Начи Цеца Правосъдната? Къ таа РъбФакинг да ни се мерка из бустана с пипоните. Тва му продали некаква дупка и даже вее нотарялен акт.Разликата межди нАторалният и нОтарялният в случая е тая, че Цецка са я клецнали в единия случай натурално , а в другия нотариялано. Демек за едно има пейпъррр а за другото моп е триперрр.Плевналиев е единственният който може да възроди ГЕРБ, да създаде нови ревулюционни комитети, партизански чети и парашутисти светли от самолети

19

Анонимен

преди 5 години

Само да попитам след като кв.м ново строителство лукс апартамент струва 650 евро, колко струва кв.м на 40 годишна панелка?

18

Я, стига, бе.....

преди 5 години

Кво се праеите на светии, бе....?И децата знаят, че продажбите на жилища се правят само върху данъчните оценки!С малко пари на ръка----оценката винаги може да се намали!Много Стар Номер!!!!!!!!!/.. Измислен от БСП в Прехода.. /

17

Червените милионери

преди 5 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

16

Комунистите ограбиха

преди 5 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

15

Анонимен

преди 5 години

Не спират да повтарят, че Нинова била `обвинила` управляващите, че крадяли по 10 милиарда годишно.Всъщност това е констатация на ЕК. редом С НЕРАБОТЕЩАТА ПРАВОСЪДНА СИСТЕМА.

14

Анонимен

преди 5 години

До Ами така е.. 8Ако искаш и Версай си купи или Бъкингамския дворец, но докажи произхода на парите си и не крий истинските суми, които си броил при покупката. Щото иначе е пране на пари.

13

Анонимен

преди 5 години

Какво общество в Бг?Обществото иска само ромите да бъдат вкарвани в затвора.Обществото друго не го вълнува.

12

Анонимен

преди 5 години

А кой да ги вкара?

11

Ха-ха

преди 5 години

На БСП нищо не им се полага! Само глад! Мачкай Бойко!

10

Анонимен

преди 5 години

Това, че не сте на власт. Не е вярно че не продължавате да крадете. Всичките ви фирми от конструкцията си работят в сивия сектор.

9

Хахахааааа.

преди 5 години

А, за пране на пари от офшорка на КТБ.... НЕ СЕ ЛИ ХОДИ В ЗАТВОРА???!!!ИЛИ ЗА НАГРАДА ЩЕ ГИ ПРАЩАМЕ В БРЮКСЕЛ... Ха, ха, ха, ха,.....