91

PQS

преди 5 години

Шефът отгоре ви смигва и вика стига сте крали, надминахте болшевиките (бащите си)!!! Поредния ДС проект: БСП, СДС, БББ, НДСВ, ГЕРБ, ДПС....., виртуална демокрация;)

90

Цецо

преди 5 години

Много силна убеденост витае във въздуха, че с най-голяма вероятност Спуканият Фалкон е една калпава демонстрация към Бо да види какво са докарали от кататсрофата на Чесната в МакедонияЗабележете на Митинга за ГЕРБ за евровота, под емеблемата на ГЕРБ вече само Цветанов се пъчи, докато на Борисов му се пукат де флакона, де Фалкона, да не стане "тука беше на балкона" къде отиде. В ГЕРБ тече 9-то Априски преврат

89

бб форевер

преди 5 години

Да е жив и здрав Борисов и още дълго да ни води към светли бъднини, че тръгне ли си той идват комунистите и тогава лошо, много лошо.

88

Анонимен

преди 5 години

Много страх е брал, светиня Му.

87

Анонимен

преди 5 години

ТО НЕ САМО ФАЛКОНЪТ, А И БОРИСОВ МАЙ СПУКА ГУМА.

86

Fallschirmspringer

преди 5 години

То цялата държава е като спуката гума и издиша от всички страни,въпреки огромното количество кръпки по нея,та Фалкона, е само една мъничка случка олицетворяваща на неолибералната и демократична разруха обхванала през последните 29 години нашата територия.Важното е да има какво да се пише ,за да се отклонява вниманието на хората от скотският и мизерният ми начин на живот,както и от безобразията извършвани от политиците независимо от цвета ,както и от администрацията

85

До колкото

преди 5 години

знам,в авиацията има термин свръхбагаж?!?А най-вероятно наднорменото тегло на някои пасажери също има значение?!?Явно,едни наддават на имоти,други на финанси,а трети на килограми?!?

84

Анонимен

преди 5 години

Както е написана тази статия за фалкона дето "спукал гума" е точно като за неграмотния червен елекорат да се радва. Понеже и "господ" взеха да намесват, нали станаха супер набожни след 10ти, да обясня че, самолетни гуми не се "пукат" те са извънредно твърди и не могат. Блокирала е АВС платката от там гумата и не е имало търкаляне а влачене в различни посоки, много опасно! в следствие разцепване на гумата. "Господ" може да няма нищо общо, особено на фона на случващото се.

83

Анонимен

преди 5 години

Когато падне герб,не ми се мисли,каква кървава вакханалия ще настане!Жал ми е за хората,които ще страдат и умират,нищо хубаво не видяха хората в България през последните 30 години,само стрес и мъки!

82

Балкон

преди 5 години

Оня ден и аз спуках гума, но никъде не мога да намеря подробна статия по въпроса или поне кратък репортаж.

81

Охобохо

преди 5 години

Фалкона му крив ама добре,че не е с онези дето ги спряха от полети,те направо падат.Пълни са с електроника и не се подчиняват на пилотите да ги изключат.

80

Гoшу

преди 5 години

ми да лети с икономето като нормалните хора бе. А гума може да се пука от твърдото приземяване поради некадърност на пилота

79

V

преди 5 години

Тези гуми имат огромно претоварване .Според мен не е нужно да са с въздух ,но и самите хидравлици трябва да са други .

78

Койчо

преди 5 години

Как няма да спука гума самолета след толкова тона изядени суджук от баце

77

Анонимен

преди 5 години

Боци що не лети с костюма SB, а се мота по некви самолети.

76

Анонимен

преди 5 години

Е, айде де откога чакаме.

75

Анонимен

преди 5 години

МАЛКО Е. ДА НИ РАЗКАЖАТ КАК Е ВЗЕЛ САМОЛЕТА НА РЪЧНО УПРАВЛЕНИЕ И ГО Е ПРИЗЕМИЛ САМ САМИЧЪК.

74

Анонимен

преди 5 години

На това му се казва каръкчия. Веднъж да се качи на самолет и самолета да спука гума това което се случва 1 на 1 000 000 000. А вие се надявате за 10 години да ви оправи. Добре ли сте с мозъците бе.

73

Анонимен

преди 5 години

Според мен никаква гума не се е спукала, пак се опитват да ни изкарат баце голям герой и смелчага, ако се бешв случило нещо смятайте че проправителствената преса щеше да тръби денонощно

72

БАБА КУНА

преди 5 години

БОКО ТОЛКОВА СЕ Е НАГУШИЛ, ЧЕ И САМОЛЕТИТЕ ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ НА СЛАНИНИТЕ МУ !!!