16

tupotia

преди 5 години

във всички развити и нормални държави породи-кучета убийци са забранени да се отглеждат в населените места, а тук те са с хиляди. Само в София по градинките се разхождат без намордници стотици такива кучета-убийци, това е повече от глупост и основната вина е на кметове и общини, затова всеки ден има съобщения за нападнати хора

15

Анонимен

преди 5 години

Кученце пита баща си ще ме научиш ли да бъда зъл Аз ще те науча да бъдеш предан, хората ще те научат да си зъл

14

Анонимен

преди 5 години

Да изхвърлиш такива кучета и то чипирани, значи си кръгъл ол*гофрен. Вземат ги, без да имат понятие що за куче са си избрали. Гледах ротвайлери 15г. Винаги съм ги държал далече от деца. Темпераментни са и силни, обичат игрите, но виковете и тичането на децата ги възбуждат понякога опасно. Животните имат нужда от отговорни стопани, а сегашните да лежат в затвора, няма да е зле.

13

Анонимен

преди 5 години

МВР издирва стопаните на кучетата----------------------Е за какво си играе да ги издирва, като нищо няма да им направи???Собствениците на агресивни кучета, трябва да носят наказателна отговорност ако тяхно куче ухапе човек!Това в нормална държава, тук, в разградения двор, можем само да си говорим празни приказки...

12

Анонимен

преди 5 години

Протести няма ли да има? Ако ро.ми бяха нападнали някого, веднага щяха да се насъберат озверели тълпи на протест.

11

Край

преди 5 години

Това в България нали. Ми нормално е. За нас българите да ни бият братята, да ни хапят кучета и да ни обират политиците е най-нормалното нещо. Това е щото сме втори по интелигентност в света след евреите.

10

Анонимен

преди 5 години

Два ротвайлера нахапаха три деца и мъж, колко ротвайлера ще са нужни за нахапването на пет деца и един ***?

9

Анонимен

преди 5 години

А, пък мойта Чихуахуа нахапа 2-*** бабаита с две немски овчарки, които му се присмяха, единия каза, че става за "декорация" на секцията в хола!Малеййй..., два го удържах да не ги превърне в лека закуска!Много е лош бе, направо се превръща в Звяр ако го погледнеш накриво, май освен каишка ще трябва да му слагам и намордник за Чихуахуа!!!!

8

анонимен

преди 5 години

децата вероятно са брали желязо

7

Анонимен

преди 5 години

Трима банички и двама бози

6

Анонимен

преди 5 години

Учителят:"ДВА ротвайлера нахапаха ТРИ деца и ЕДИН мъж в Софийско"---А, сега деца, сметнете на колко години е авторката! :)

5

Totenkopf

преди 5 години

Поредните селско-овчарски истории.

4

Набързо скалъпиха

преди 5 години

и оправдание, че уж някой ги е изхвърлил!? Сега собственика само ще отиде и ще си ги осинови, че може и да му платят. Народа кучета го яли, щом се държим като овце! Няма държава, има пастири-олигарси, всичко друго е стадо!

3

D

преди 5 години

Дано да нямат големи наранявания и да са добре децата и мъжа. Другото няма да го коментирам.

2

ПЕНКО

преди 5 години

АЗ СЪМ ВИ БИВШ КОЛЕГА ,ЗА ТОВА ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ ,ЧЕ СТЕ СВАРЯ ЖИВ /ЗАЕДНО С МАЙКА МУ/ ВИНОВНИКА ЗА НАХАПАНИ ОТ НЕГОВИТЕ КУЧЕТА ДЕЦА !!! А КОГАТО ЗАПОЧНЕТЕ ДА МЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ ,ЩЕ ДАДЕТЕ "ФИРА" !!!!!!!!! ЗА "СИЛИТЕ " НА МВР СЕ ОТНАСЯ !!!!!!!!

1

Помориец

преди 5 години

ами дааа - какви собственици , естествено , че кучетата нямат собственици - също като случая преди години в поморие , когато два питбула почти изядоха човек на плажа...знаеше се чии са кучетата до инцидента - после - мигом станаха безстопанствени.. та проблема не е в кучетата - проблема е в хората!!!!