81

6 !!!

преди 5 години

"Всичко е на шест!", казва българинът тогава, когато всичко му е наред или когато нещо е станало точно така, както трябва да бъде.

80

Наблюдателен

преди 5 години

Г. И. Какалов е агент Николай от ДС. https://faktor.bg/bg/articles/predi-40-godini-ds-izletya-v-kosmosa-s-agent-nikolay

79

Шестица

преди 5 години

Отличен (6) е най-високата оценка в нашите учебни заведения.

78

Шест,шест,шест, шест

преди 5 години

Дойди либе довечера, дойди либе довечера,ШЕСТ кокошки съм заклала, руйно вино съм наляла,гащите съм си изпрала, снощи вечер на канала,хем са прани, хем са драни, хем ги нося разкопчани ...

77

Анонимен

преди 5 години

Шест чувала с наркотици изхвърли морето край Шабла ...

76

Анонимен

преди 5 години

147, шестаци продължават да ни управляват, макар че Шесто уж вече не съществува ...

75

Анонимен

преди 5 години

Шеста космическа страна, после станахме шести по красота в света ...

74

Анонимен

преди 5 години

И сегашните постижения на путинската икономика са благодарение лакомията и глупостта на западните компании, които им продадоха машини и технологии, забранени за руснаците през соца.

73

Анонимен

преди 5 години

Сталинската икономика е била ефективна само в *** глави на марксистите. Първо една част от индустриалните комплекси са били планирани още по царско време (Днепро ГЕС). Второ, всичко е построено със западни машини и технологии и огромен брой западни инженери. Мужиците са били само разходен материал и безплатни роби.

72

Сата Н.

преди 5 години

Специални магазини имахме за плод и зеленчук,които пращяха от стокаВие може и да сте имали, аз не съм ги виждал. Аз говоря за кварталния ни Плод-зеленчук в София и този на село при баба ми и дядо ми. А ако ти се е чуло, че нещо пращи, то е било на *** ти путкката.

71

ined

преди 5 години

Всичко си беше наред, докато не отиде Жоро Космонавта - ко пипа ко бута не го знам ама повреди ракетата на хората.

70

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОТи луд ли си?Специални магазини имахме за плод и зеленчук,които пращяха от стока през соца,та ние хранехме дори страни от Европа и Азия,а за екзотичните имахме и отделни магазини,наричаха се показни магазини и имаше и банани,пропагандата ви може да върви само пред хора,които не са живяли през соца,но не и пред нас!

69

Анонимен

преди 5 години

Само вижте надолу какви мозъчни пръдни изпускат под новината гербавите клоуни. Толкова им е капацитета...

68

Анонимен

преди 5 години

"Благодарение на Георги Иванов, България стана шестата държава в космоса, а благодарение на БСП от която беше два мандата депутат, България стана първа по бедност в Европа."По време на БКП България стана шестата държава в космоса и изпрати два космонавта, първият Георги Иванов стана първият българин в космоса, а вторият- Александър Александров стана първият българин стъпил на космическата станция Мир.По време на ГЕРБ България едно кило домати не може да отгледа.

67

Да допълня...

преди 5 години

Полети в Космоса и асфалт не се ядат. Нали така другари ?

66

ПЕТЪР КУРДОВ

преди 5 години

ГЪРЦИЯ ИМА ЧЕТИРИМА АСТРОНАУТИС И КОСМОНАФТИС ! ДВАМА ГРЪЦКИ АМЕРИКАНЦИ ОТ НАСА . И ДВАМАТ РУСКИ ПОНТИ ОТ РОСКОСМОС !А ВИЕ КОЛКО ИМАТЕ -- ОСВЕН ГОРГИ ИВАНОФ ?ГЪРЦИЯ ИМА ВОЕННО-НАУЧНА И КОСМИЧЕСКА БАЗА ДО СОЛУН, С ОГРОМЕН НАУЧЕН РАДАР .ГЪРЦИЯ ПОСТРОЙ ЕДИН ОТ СЕГМЕНТИТЕ ЗА КОЛАЙДЕРА ПОД ЖЕНЕВА !ГЪРЦИЯ Е ЧЛЕНКА НА Е.С.А (Европ.Космическа Агенция ) от 1980 год. Ракетите на ЕСА са винаги с ГРЪЦКИ ИМЕНА ! = ТАНТАЛ , АРИАНА , ДЕДАЛ .А ВИЕ ДОРИ НЕ СТЕ ЧЛЕН ТАМ !

65

НЕО

преди 5 години

ХОРА!!! ЛЪЖАТ ВИ!!! НЯМА КОСМОС!!! ЗЕМЯТА Е ПЛОСКА!!! ТОВА НАД НАС НЕ Е НЕБЕ А СИН ПЛАТ ОПЪНАТ НА ВЪЖЕТА И ОТГОРЕ СВЕТЯТ ЛАМПИ!!! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИЩО!!! ВИЕ СТЕ В МАТРИЦАТА!!!

64

Анонимен

преди 5 години

До северомакедонец 78Ако ти не знаеш другите се сещат.)))))))))))))))))))))))

63

Бай Иван

преди 5 години

Беше то, каквото беше, сега сме в челните места по проституция, трафик на дрога, крадене на коли, източване на кредитни карти и други демократични индекси ;) !!!

62

додо

преди 5 години

До Анонимен 67А кажи не са ли факири от бесепе. Прават долара скъп и могъщ а при боко долара само леф и седемдесе. Гола вода боко гола вода герп