68

ПЕНКО

преди 5 години

ЗЕМЯТА ДНЕС !!! ВСЯКО ДЕТЕ СЕ РАЖДА БЕЗ ЗАЯВКА ! НО ВСЕКИ РОДИТЕЛ МУ ПОЖЕЛАВА - ИМЕНИЕ В СУПЕР КЛИМАТ И ИКОНОМИ И СЛУГИ И ЯХТИ И КОМФОРТ ОСИГУРЕН ОТ ДЕЦАТА НА ДРУГИТЕ РОДИТЕЛИ -ЖИТЕЛИ НА ПЛАНЕТАТА !!-ТОВА Е КАПИТАЛИЗМЪТ -ФАЛШИФИСИРАЩ ДУМАТА "ДЕМОКРАЦИЯ"! ЗА ДА ОТЦЕЛЕЕ ТОВА "ОБЩЕСТВО" СЛУГИТЕ ТРЯБВА ДА СА ОТ ДРУГА ПЛАНЕТА , А ПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ НА БЛАГА ДА СА ЗОМБИРАНИ !!!!!!!!!!!!!

67

КОНСТАНТИНОВ

преди 5 години

ЦЯЛ СВЯТ ДА СЕ ОБЕДИНИ СТЕЩУ СВЕТОВНИЯТ АГРЕСОР СА.Щ. И ТЕ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ НЕ СА ГОСПОДАРИ НА СВЕТА 568

66

ПЕНКО

преди 5 години

ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВА Е СЛЕДВАЩАТА ИДЕЯ НА РИКС-/БИВШ БРИКС /!?:- ДА ИЗГОНЯТ " БРИТИШ ПЕТРОЛИУМ" ОТ МЕКСИКАНСКИЯ ЗАЛИВ !?!?НЕ Е ЧУДНО -СЛЕД КАТО "БР.П." ПРЕЧУКА ГЪЛВСТРИЙМ !!! В БЪДЕЩЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ И ДЪРЖАВИЦИ ЗАСТРАШЕНИ ОТ "ЗАМРАЗЯВАНЕ И БЛОКИРАНЕ " НА ПАРИТЕ ИМ В БАНКИ КОНТРОЛИРАНИ ОТ САЩ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ЩЕ ГИ НАСОЧАТ КЪМ НЕЗАВИСИМИ /ОТ ПОСЛЕДНИТЕ/ БАНКИ !?!?!?

65

Adam

преди 5 години

американската иммперия беше дотук:) сега следва залез

64

xx

преди 5 години

До ЗозоАко ги окупират американците, петрола който ще получават няма да е евтин а безплатен - за справка - Ирак и Либия

63

Зозо

преди 5 години

.....Китай получава суровини, евтин петрол и други дивиденти....Начи Мъдуро зарпродава на едро за жълти стотинки.....А нашите *** си мислят, че го държат на власт заради черните му очи :)))))))))))))))Смешни ***! Е за това няма ток ..................

62

Анонимен

преди 5 години

Абе кажете си го направо.Говедовъдите ги гонят отвсякъде вече.То срещу няколко дузини камилари,въоръжени с прашки е лесно да се правиш на Рамбо,но с Русия и Китай насреща ситуацията е съвсем друга.Шутове в Крим и Донбас,мощно кроше в Сирия,ритник във Венецуела,шамари в Китайско море,пердах от Ким в Корея,а както е тръгнало скоро ще си бият камшика и от Либия и Афганистан.

61

Анонимен

преди 5 години

До До китаеца"Да защо не пробват, като през 1969г."Защото Путин им даде даром и трите острова. В знак на приятелство и покорство.Май си пропснал тази информация. Жалък...

60

Червонец

преди 5 години

До КИТАЕЦА (64)Нямаш понятие нито от история, нито от прогнози. Не си и чувал и не можеш дори да подозираш, че през първото тримесечие на 1950 г., Мао Цзе Дун живее на втория етаж във вилата на Сталин край Москва /Ближняя дача/ и накрая, при личен разговор предлага на Генералисимус Сталин, Китай да влезе в състава на СССР като обикновена поредна република без да настоява за каквито и да е привилегии.

59

Анонимен

преди 5 години

До реалисткато турчин удобно си пропуснал дпс

58

Анонимен

преди 5 години

Тези, които са против езика на омразата, леят неспирна омраза в интернет против Русия и всичко руско. Това са няколко български турчина, които още но могат да приемат, че България е освободено с решаваща руска помощ и тъгуват, че днес те не са в затворите на Ердоган. Ами ето Къпъ куЛЕ е близо и си живейте в хиперинфлацията на Турция.

57

Аззз

преди 5 години

"разполагането на китайски военни във Венецуела незабавно ще промени ситуацията в кризисната ситуация в страната" кой ги пише тези безсмислици?

56

Анонимен

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТи какво се надяваш на турско-китайско учение в Средиземно море? Искаш да бъдеш уважен от турски... с китайски вазелин ли?

55

Да допълня...

преди 5 години

Руснаците са примитивен и войствен народ. Виж китайците са друга бира. И в евангелето пише, че жълтата раса ще завладее света.

54

Я па ти..

преди 5 години

До До китаеца 65 Това което си написал е лъжлива легенда.Никакво незнайно оръжие не са имали руснаците.

53

Анонимен

преди 5 години

ОБЪРКАХА СЕ КРАВАРСКИТЕ СМЕТКИ.МАЙДАНЧЕТО В КАРАКАС СЕ ПРОВАЛИ.

52

реалист

преди 5 години

Колко сме смешни....четем за света, някой се радват на руснаците, други на китайците,трети на САЩ.... А някой ще види ли ние на какво дередже сме? С всяка измината година, благодарение на Боко Тиквата и БСП, ДПС и т.нар. "патриоти" - разликата с нашите партньори от ЕС се увеличава,но не в наша полза.Демокрацията се руши, Боко пърди и ние дишаме с отворени гърди.

51

Анонимен

преди 5 години

Ти не знаеш остров Даманский къде се намира.

50

Анонимен

преди 5 години

Тея па кога направиха кораб можещ океана да преплава без да потъне...изтървал съм нещо!

49

КИТАЕЦА

преди 5 години

Сибир ще бъде китайски!