8

popa ot razgrad

преди 5 години

нещо подобно има и в София...

7

ЕВО

преди 5 години

Gap e тайна организация, която върши това, което управата на Рим не може да поправи разпадащия се град.Тук в София,ситуацията е идентична.Дупки,ровове и трапове,колкото щеш.Фонтани,водни стени,тераси и всичко водно,което ти се прииска ,сега в дъжда е налице.Пръв помощник на общинската управа е легалната и мощна-Гепи Груп.Навсякъде помита и замита,че и за още пита.Каква идилия в две европейски столици.Тайна работна организация рамо до рамо с явна корупция на столично и държавно ниво.Е,мафия!

6

Кратун

преди 5 години

Браво на тимуровците, ама защо ни ги пишат тези статии? На ГЕРБерите много им се ще хем да плащаме данъци, хем сами да си ремонтираме улиците. За тях да остане само краденето на спокойствие. Долу ГЕРБ, БСП, ДПС, Атака, Воля, АБВ и прочие предатели на прехода!

5

Adolf Eichmann

преди 5 години

Великия Рим, центъра на най-великата империя в модерната история тъне в боклкук и се разлага пред погледа на безразличния свят. Защо янките си мислят, че това няма да се случи с тях след като в сравнение с величието на Римската Империя са бебета в наакани пелени?

4

Анонимен

преди 5 години

Бях в Рим миналата седмица - градът е един голям *** на открито - пълна трагедия...Всичко е амортизирано, стои някак нечистоплътно, мръсно, пъно е с маймуни навсякъде и вечер са си направо агресивни

3

Анонимен

преди 5 години

Айде стига с червената пропаганда,След малко е полунощ и Ви свършва смянатаВземете малко въздух...

2

бай ганю

преди 5 години

това са няколко членове на герб загрижени до крайност за инфраструктурата

1

ШибиРиби

преди 5 години

Май Солскяр шса окаже същия тъпан като Пената навремето. Пуска играчите на терена без никаква идея. Да се оправят там да ритат и бележат, да са надявами... Барса им наниза вече един гол... без вазелин