279

:))

преди 5 години

Валерко защо не разви/разшири бизнесът си в Западна страна, а отиде в НС, м?

278

М, да ...

преди 5 години

В следващото НС ще влязат само бездомници и клошари!----------------------------Осъдително ли е за Нещастника Винкела Валери- от машини и оборудване на метал за вторични забогатял- да си клошар, бездомник, м? Ами точно Наглеца и такива прости като него направиха народа - клошар и бездомен! В нормална държава / западна / на социално слабите /бездомни/ им се осигурава покрив и здравеопазване! Ако си във вътрешен конфликт с реалноста /немож граби/ може и да изпаднеш от системата бре *** ВС!

277

тя

преди 5 години

Хора забогатели от ума си и труда си в България са много малко и в никакъв случай - милионели, имах др ебен бизнес и знам как е ! Ако си честен имаш толкова много плащане към държавата , че на теб ти остава колкото да поддържаш фирмата си !

276

Анонимен

преди 5 години

До тя 284Затова ли мирише пред около Народното събрание? Пък аз си мислех, че канализацията е лоша.

275

Анонимен

преди 5 години

Биздомници ха ха, зацепих :))

274

До Валерката

преди 5 години

Нищо против богатите, ако могат да докажат, при натрупването на богатството си, какви блага са създали. Развиват бизнес, чудесно, какъв е той? За какво хората са им давали пари? Ако не могат да докажат създадени блага за другите (физически или юридически лица), значи парите са им или от рекет или от изливане на обществени поръчки в техните сметки, без нищо насреща. Валерка, ти си на ход. Да започнем с твоя хотел. На колко го оценяваш? Не го подценявай, ще го продадеш на казаната от теб цена!

273

тя

преди 5 години

Нали знаета те за какво са в Нар събрание ! Там си показват кой по-скъп часовник има , кой е с костюм на по- скъп дизайнер , кои живее в по- престижен квартал в луксозно жилище и накрая чий *** мирише по- лошо !

272

Иван Иванов

преди 5 години

Не знам кой ще е в следващият парламент, но едно знае, ти няма да си! Не принизявай интелекта на българите до своето посредствено и злобно възприятие на околните! Не знам някой да има нещо против заможните хора и успешни бизнесмени, но нека не ги бъркаме тях със съмнително забогатели индивиди близки до властта или направо потопени в нея! Има факти, изнесени с документи, който се смята за чист и почтен, не подава оставка, А СИ ПАЗИ ЧИСТО ИМЕТО, пак с документи и факти.. толкова е простичко!

271

Анонимен

преди 5 години

Много простотии изказани и нито дума по съществото на проблема.А именно: 1.защо човек с властови функции купува на по-ниска цена от останалите граждани;2.Ако е закупил жилището по пазарни цени,а го е декларирал по данъчна оценка значи извършва данъчно престъпление и заплаща по-нисък данък от реално дължимия и по-ниска нотариална такса и 3.НАЙ-ВАЖНОТО СЪОТВЕТСТВАТ ЛИ ДЕКЛАРИРАНИТЕ ДОХОДИ НА СТОЙНОСТТА НА ЗАКУПЕНОТО ИМУЩЕСТВО,т.е. има ли скрити корупциоони практики.Да отговори на тези 3 въпроса!

270

1

преди 5 години

До Мамин сладък,не е виц,радио Ереван казало,ако Народното Събрание плаща наема,истина е.

269

Анонимен

преди 5 години

Обединените мафиоти пак се опитват да ни поставят в положение да мълчим и да търпим докато си поживеят царски докато са на власт . Изказването че проявяваме най-низки чувства на завист излоба срещу успелите да се вредят във властта и да управляват и богатеят не му прави чест , че е избран от един беден и онеправдан народ . Неудовлетворен е народът , защото дочака вместо демокрация див капитализъм и вместо управници тарикати с далавери за милиони .

268

Мамин сладък

преди 5 години

Дилян Добрев плащал наем на майка си , това истина ли е или вица на деня

267

Тъпи

преди 5 години

Кой е създал тези бездомници и клошари при такива пенсии ,заплати и др. .Защо цените непрекъснато се увеличават ,защо младите напускат страната ,защо селата и малките градове изоставят и много много въпроси ?????Значи ние гласоподаватели сме мизерниците а тези в политиката са господари ???Вие в това правителство какво направихте за българския народ ????След тези думи вашето място не е в политиката

266

A

преди 5 години

До сминдух енд чесън 257Или не могат да крадат и да въртят далаверите като тях.

265

A

преди 5 години

Че тия крадливци преди да влезат в НС да не би да бяха имотни. А за опростачването виновен не търси навън - когато трябваше да направи сигнал срещу Ангелкова, защото по някаква причина, неизвестна на нас обикновените хора, му е меко казано несимпатична, тичаше. Когато засегнаха близки до него (или го е страх да не направят проверка на него и неговите хора) - опростачване.

264

Другаря Симеонски

преди 5 години

Всяко следващо изказване му е по вулгарно и нагло от предишното.Разсейването на електората му като една от причините ще бъде именно тези му изказвания,които не му помагат особено.

263

Има опростачване на

преди 5 години

От самозвани политици като теб !

262

Анонимен

преди 5 години

милия хрисим, праволинеен и антиболшевищкии настрн Валери... чиято партия оперира с руски пари!

261

Анонимен

преди 5 години

Симеонов,ти си съучастник в престъпления,знаеш ли това?Когато ДПС и БСП управляваха,страната беше сто пъти по-спокойна,имаше по-голяма свобода и нямаше диктатура!

260

Честен

преди 5 години

Хан Крумовите закони: Крадеш ли - режат ти ръката.БОЖЕЕЕЕЕЕ, ЕДНОРЪКИЯТ НИ ПАРЛАМЕНТ!