38

Анонимен

преди 5 години

ДвижениеТО за Присвояване и сЛободия се изтърка с този призив че са някакъв гарант.ДПС си е ромска партия и затова ромите вилнеят закриляни от нея.Така е откакто е създадена.

37

123

преди 5 години

До Я па я..!Ти си от нея, нали?Личи ти, хааааа.

36

някой

преди 5 години

ДдоАнонимен Абе римляните гласуват най вече за герберите. Не виждате ли Цецко - на всички снимки в римлянските махали е все прегърнат с братята римляни )))))

35

Я па я..!

преди 5 години

Като че ли ДПС са най адекватни в политиката.Нищо че са проруска партия.

34

Анонимен

преди 5 години

Гласувайте за Коалиция за България - истинските социалисти!

33

Днес получих това

преди 5 години

Ако и Вие сте от мнозинството българи, искащи промяна подкрепете случайно избраните ни кандидати, за евродепутати.Така ще призовете президента Радев да внесе проекта ни за конституция в 44-то НС по член 154 и така да го принуди да се саморазпусне, поради липса на кворум.Ако ли не - ще ги накараме.БУМ!БУМ забележете!*** ще правят атентати.

32

Анонимен

преди 5 години

За Нинова кой ли ще гласува освен некой заблуден бабушкер + римлянитe

31

хм

преди 5 години

Ленчето може да е осъдила БОрисов в съд, на който дори ЛОзан Панов не вярва, но тази лъжа за наследствените земи лесно ще се провери. Да видим каква Реститутка ще се окаже Йончева. Едната е Приватизаторка, а другата Реститутка.

30

Анонимен

преди 5 години

Отчаяни опити за дегизиране! Едните крадат слогана на НДСВ, другите името на партията-майка. Само така ще знаем за кого ДА НЕ ГЛАСУВАМЕ! По кражбите ще ги познаваме!

29

Ганьо не петни Алеко

преди 5 години

До Калеко АлекоЧовек за да може да те разбере що за чудо си, трябва първо да прочете фейлетона на Алеко бай *** журналист и бай *** прави избори.

28

Анонимен

преди 5 години

ВИЖТЕ САМО КАК СПРЯ ПРОПАГАНДАТА НА ГЕРБАВИТЕ СРЕЩУ ПАРАВАНОВ. ГОЦКО ГИ СЛУШКА

27

Анонимен

преди 5 години

в НЕТА ИМА РАЗНИ ОСТАНКИ ОТ ВРЕМЕТО КОГАТО УЖ пИКАЕЩИЙ УВОЛНИ БАЦЕ А И ДО ДНЕС СА ПРИЯТЕЛИ. яВНО УВОЛНЕНИЕТО ОТ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР Е АБСОЛЮТНА ПОСТАНОВКА

26

Анонимен

преди 5 години

ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ОСЪДИ И НА ВТОРА ИНСТАНЦИЯ БОЙКО БОРИСОВ ЗА ЛЪЖА И КЛЕВЕТА.ТАКА ТОЙ ЗА ВТОРИ ПЪТ ЩЕ ПОЛУЧИ СЪДЕБЕН СЕРТИФИКАТ ЗА ЛЪЖЕЦ.

25

Анонимен

преди 5 години

До 3MнО ПРЕДИМНО ЗА АМЕРИКА. зЛАТО НА ПРОЦЕНТ, СКЪП ТОК, Б3ЕЗПЛАТНИ БАЗИ, СКЪПИ САМОЛЕТИ. гЛЕДАМЕ АМЕРИКАНЦИТЕ ДА СА ДОБРЕ А ЗА НАС КАКВО ОСТАНЕ.

24

Надя

преди 5 години

Браво на про турската и анти българаска партия!Успех на троянският кон на изборите.Не се и съмнявам,че червеят в българската ябълка още доста години ще е"регулатор" в българската политика.

23

Анонимен

преди 5 години

АБВ както и ГЕРБ разчитат на хора с по една мозъчна гънка. Да се надяваме, че този път българинът първо ще мисли после ще гласува. АБВ СА МЕКЕРЕТА, и нищо чудно да надцакват понеже са по.длоги на ГЕРБ. Елементарно.

22

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоМента, ето кои са кметове в градовете с компактни ромски маси - Трън ГЕРБ, пЕРНИК - гЕРБ, Самоков - Герб, Пазарджик - Герб, Сливен, ИЗНЕНАДААА ПАК герб.

21

3M

преди 5 години

Няма коалиция за България, повечето коалиции са за русия.

20

Калеко Алеко

преди 5 години

До Анонимен ... Нашенските роми първо бяха патерица на БСП, другарите дори ги водеха на Бузлуджа да ги черпят с кебапчета и СОЦ-пиво. После коалиционният им партньор ДПС се оказа по находчив и ги привлече в своите редици под лозунга за етническа толерантност ... !!!

19

Анонимен

преди 5 години

БСП да контрира диверсията на ГЕРБ и да регистира коалиция Винету за еврейсско развитие на България и ще разцепи дебилския вот.