53

Анонимен

преди 5 години

Като забранят проституцията какво ще работят рускините ???

52

popa ot razgrad

преди 5 години

интересни хора са холандците...не на проституцията, да на наркотиците...сюрреалистично...

51

Анонимен

преди 5 години

Никъде по света забраната на проституцията не е премахнала к.рвенлъка. Светъл пример е БГ, където тя е забранена, но една кака често ти струва една пържола и шише бело вино.

50

Анонимен

преди 5 години

От съвременна Скандинавия - нищо добро. Четете Киркегор и ще разберете. Жалко за викингите.

49

Шишо Б.

преди 5 години

От скандинавските модели нищо добро не излиза. То какво ли не беше - отнемат деца от семейството им, без доказателства, а сега и това....

48

Анонимен

преди 5 години

Унищожително глупаво предложение! Това ще доведе до повече страдание и терор! Само вижте България за справка.Разбере най после, че платен секс ще има до края на света.

47

-10

преди 5 години

"Но колкото по-дълбок става разговорът, толкова по-ясно е, че те са там, защото са останали без друга алтернатива." - и решението е да им се премахне и тази последна алтернатива. Нет человека, нет проблема!

46

-10

преди 5 години

"Но вместо това трябва да им бъде помогнато да открият други работни места и да развият талантите си." - А къде сте били, че не сте им помогнали?

45

-10

преди 5 години

"Ами ако беше твоята сестра? - А твоята сестра какво прави там, като сте такива моралисти?

44

Анонимен

преди 5 години

До алиЕеее! Ама парите ще влизат в бюджета. А не е това целта.

43

Анонимен

преди 5 години

Холандия, е Венеция на северна Европа, а България дружно нашите политици я превърнаха в кене.а на Европа. Разбрано! Браво Бойко Б., хайде на екскурзия в Ам Дам при каките на гости.

42

Cobalt

преди 5 години

Мдаа, п.роституцията пречи на оджендъряването на маестното насление. Таман да стане п.ендел и вземе та му хареса някоя от фенерите. Холандия е най-моралнопропадналата държава в Европа. И не е от сега. Имам чувството, че там е опитното поле на тия, които дърпат конците. Тая държава все едно е изкуствено създадена. От там мирише на химикали и се чува дрънкане на лабораторна стъклария. Същото се отнася и до Норвегия (но по-отскоро)

41

иво

преди 5 години

най морално пропадналата страна в Европа-гнездо на спин и хепатит сифилис и трипер

40

Mopcku_

преди 5 години

Холандия-страна в която ако днес един мъж реши. че се чувства друг пол - съдът ще го отсъди в негова полза и ще си вее междукрачието с женска лична карта изведнъж се оказа толкова морална, че ще затвори фенерите - едно място, което все още поддържа интереса към жените на малкото останали хетеросексуални мъже.

39

Щерю

преди 5 години

С - родител А и родител Б - напълно ще им угасят червените фенери...

38

Анонимен

преди 5 години

Няма угодия. То пък кво се загрижили за жени които това им иде от сърце. За всяка живота е през различни призма.

37

Анонимен

преди 5 години

А по макините и рускините, къде ще отидат?

36

Анонимен

преди 5 години

Коя жена не е такава?

35

Анонимен

преди 5 години

Забраната единствено вреди на секс работничките и работниците. Попадат в ръцете на престъпници, които им взимат повече от парите в добрия случай, но и ги изнудва полицаи, други, заплашват, дрогират, отвличат. Отпадат данъците и идват много повече подкупи. Загрижени били за тях, но се вижда, че не са дори разговаряли с нито една!

34

Анонимен

преди 5 години

В Холандия нямало сутеньори? Сутеньори има навсякъде, където има проституция. Те са доставчиците и на публичните домове, и на нелегалните апартаменти, и на улицата. Това е средата на организираната престъпност. Фактът, че бизнесът на организираната престъпност е легализиран, не подменя участниците и методите в нея. Това е същата криминогенна среда, само че безконтролна. Във всяка такава страна проституцията веднага с легализирането нараства в пъти, и то особено насилствената и детската.