27

Д-р Менгеле

преди 4 години

До ИлиянаСъществуват над 6 хил. болести с неизвестен произход, лекари и наука са безсилни.Определено ваксините са вредни, защото отслабват имунната система. Правилно е да се казва не имунизация, а ваксинация, защото първото би трябвало да укрепи имунната система, но се получава тъкмо обратното - реакции на организма, странични ефекти, развиване на болестта, срещу която е ваксината, както и отприщва други заболявания с непредсказуеми последствия.

26

Алистър

преди 5 години

Хубаво щеше да е ако повече хора знаеха какво точно е ваксината. Някои от тука коментиращите тъй яростно я защитават, като че ли заплатата им от това зависи.Не сте наясно какво става след тях. И защо слушате този или онзи, а не проверите и не прочетете. Вижте какво се случи с имунизираните деца в Индия например. Някои тук даже съчинили, че неимунизираните можело да се заразят и след туй да заразят и ваксинираните. Не знам за болестите, но очевидно ваксината предпазва от логично мислене.

25

Уф

преди 5 години

В продължение на години заболяването Морбили бе изчезнало в България... да "благодарим" на всички антиваксъри, както и на гостите на г-жа Меркел, че го върнаха!!!

24

Помиярските

преди 5 години

Помиярските мас медии много обичат да използват думата антиваксър, каквато няма в българския език. И всички под строй лижат дупетата на фармацията. България Он Еър, в този смисъл, не прави изключение в масмейдийната си помиярщина, заемайки автоматично едната от двете страни в спора.

23

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДо тъпотия ти водят , не до плоска земя.

22

Анонимен

преди 5 години

До ИлиянаОбясни ми какво е "колективен имунитет".

21

Анонимен

преди 5 години

Този много правилно го казва за парите.Те преди време и Швейцарски генетици намират Македонски гени.... проучване платено от Македония.

20

Антихомеопат

преди 5 години

Този "доктор" хомеопат защо не обясни колко дълго са живеели хората преди да бъдат открити хлорният дезинфектант, ваксините, антибиотиците, рентгена и други "вредни" методи на съвременната медицина? Щото нали тогава са се лекували само с хомеопатия?

19

Анонимен

преди 5 години

Ваксините водят до плоската земя, а аз ви пиша ваксиниран от другото полукълбо.

18

Анонимен

преди 5 години

"Без ваксини!! Няма да се ваксинирам. Няма да дам да сложат ваксина ако имам лапе!"Дано ти е живо и ЗДРАВО, но се съмнявам.

17

муспи

преди 5 години

Има чумави ваксини, грипни, ракови и много други, но се пробутва поръчково че развиват аутизъм?! А се знае че евреите не се ваксинират или го правят тайно, в свои болници със секретни ваксини. Лукаво се напомня че евреите са дюстабанлии, умствено изостанали и неспособни да си бършат сами сополите, за да може разкординираната рая да казва - умни са, могат правят!

16

Анонимен

преди 5 години

Без ваксини!! Няма да се ваксинирам. Няма да дам да сложат ваксина ако имам лапе!

15

Анна

преди 5 години

Много ми е чудно как е възможно в ситуация на нови и нови случаи на морбили все още да има хора, които убедено твърдят, че няма да си ваксинират децата. Нито за миг ли не се замисляте? Хубаво, засега морбилито е в ромската махала, а там сигурно не ходите, но ако утре е в училището на детето ви, пак ли ще ви е спокойно?

14

Forever

преди 5 години

С каква мисъл може да си легне вечер една майка,като знае че не е ваксинирала децата си от тези коварни болести,които са доста опасни,не се поддавайте на глупости и манипулации.

13

Анонимен

преди 5 години

До 13И какво ти пречи факта на теб, че моите деца не са ваксинирани (и няма да бъдат)?! Твоите нали са си "защитени" защо е тая агресия?И за справка съм достатъчно образована (с докторска степен) за да мога да преценя обективно кое е най-добро за децата ми.

12

Илияна

преди 5 години

Антиваксърите са хора,които нямат понятие от медицина, но иначе компетентни да казват ... ВЗЕМИ СЕ ИНФОРМИРАЙ, НЕ ВАКСИНИРАЙ! Тези,които не си ваксинират децата трябва да бъдат наказвани и санкционирани. Защото носят риск и за нашите ваксинирани деца. Ваксината не предразва на 100 %, но се постига колективен имунитет. Много по-малка е вероятността от зараза тогава. Нека бъдем отговорни към здравето на децата си!

11

Анонимен

преди 5 години

Далай Лама отишъл в болница в Индия, вместо при Дийпак Чопрак да го лекува с Аюрведа.

10

Анонимен

преди 5 години

Абе я оставете 10-тина антиваксъри да пукнат от бяс или тетанус , пък да видим тогава какво ще мислят останалите.

9

Анонимен

преди 5 години

Всички социалисти са ваксинирани.

8

Анонимен

преди 5 години

Хомеопатията е лъженаука. Френски и немски фирми продават вода, захар и спирт като хомеопатични лекарства. Печалбата е огромна от продаване на опаковки и блистерчета от нищо.