48

:)

преди 5 години

Нали покрай нас се поочовечиха, сега избиват комплекси ...

47

Танто за танто

преди 5 години

И ние ги гледаме така - както господари гледат евентуални слуги в недалечното бъдеще.

46

Турчин

преди 5 години

Ахахахахаха

45

Анонимен

преди 5 години

Няма по-натрапчиво и присвояващо си чуждото от турчина.

44

Анонимен

преди 5 години

ПостановкиНе вярвайте на всичко написано от турци или българи или каквито и са са, поставени са хора да драскат глупости и да настройват враждебно хората. Трябва да работим всички заедно А по добро бъдеще!

43

Анонимен

преди 5 години

БСП да влиза в парламента и с ОП и ВОЛЯ,да гласуват най-после за премахване на българо-турското двойно гражданство.Това е единствения достоен отговор които трябва да се даде на Турция за постоянната и намеса във вътрешните работи на България чрез потурнаците от ДПС и ДОСТ.

42

Един от село

преди 5 години

500 години са ни били, убивали, евали.Хранили сме ги данък сме им плащали дето са яли и пили. Може би искат пак да има тяхно присъствие.

41

Турчин

преди 5 години

До 47Точно обратното е. Я чети малко история. Хан Аспарух какъв е бил??? Идва откъм Волга. Това са стари турски племена. И виж каква титла има-ХАН. Проблема е, че византийците ви покръстват насила и оттогава имате царе. Вярвали сте в Тангра-това е турско, ние още го наричаме Танръ. Има още много много... Затова си приличаме. Аи сега минуси...

40

Анонимен

преди 5 години

Те турците винаги са били нагли, но напоследък подминават всякакви граници!

39

BatBulgar

преди 5 години

Турци в България няма, никога не е имало няма и да има. Има Българи в Турция. Всъщност няма турска нация, а привзета от България кръв, помюсюлманчена и представена за ,,турска нация". Всичко в туция що е с бяла кожа и светла коса е с българска кръв.

38

Анонимен

преди 5 години

Евроатлантическата ни придобивка...

37

до 42

преди 5 години

Преь 1985-та си купих немски часовник Ruhla.В същото време съпругът на моя колежка си купи часовник Ovaras.Беше произведен в Швейцария.След една година Ovaras-ът даде фира.Докато моят Ruhla работи до ден днешен и то много точно.Доскоро се чудех как така швейцарски часовник се повреди толкова бързо.Наскоро разбрах,че Ovaras e компания съдадена от турски часовникар живеещ в Швейцария.Където и да живеят,с каквото и да се занимават турците винаги произвеждат всичко с много лошо качество!

36

К

преди 5 години

Коранът в Япония е забранен

35

Анонимен

преди 5 години

Не знам как гледат турците на нас българите,обаче на мен ми е писнало от турски менте стоки и ако утре някой обяви ембарго на търговията с Турция ще ми олекне и ще го подкрепя!Защото ми писна от некачествените им ***!Не искам да ги виждам в нито един магазин!

34

Българина

преди 5 години

Спокойно, герб и америка срещу България успяха да ни възпитат да се държим като вилает. С три турски партии сме си турска провинция..

33

Анонимен

преди 5 години

А как да гледа ?

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 26Някой по долу е писал да ни завладеят или поробят швейцарците.Да не са толкова глупави?Защо има са 80% ***?!Не убивай последната надежда в човека.))))))))))

31

Анонимен

преди 5 години

""Турция продължава да гледа на нас като господар със слуга" - разбира се, че е така, след като имаме политици - ***!

30

привет от Германия

преди 5 години

Никой няма повече права от другите граждани в България! Щом мюфтийството е натрупало дългове трябва да си ги плати ! Така се оказва ,че едва ли не турците имат повече права от българите , а и може би целта на българското правителство е да внуши именно това ,че турците са с повече права от българите! Затова опростиха дълговете на мюфтийството , с няколко стотин хиляди лева държавата няма да фалира ,но си прокара тезата за онеправданите българи и превилигированите турци и роми ! Нищо не е случайно

29

Продължение 33.

преди 5 години

Някак си не е логично да си в един икономически и политически съюз,а всъщност да нямаш ефективна армия за самозащита на икономическите и политическите си интереси а и на териториалната си цялост. Така много лесно можеш да си проводник на чужди интереси диктувани от други държави извън ЕС. Което напоследък се забелязва и което превръща ЕС в колониален тип съюз или по скоро в зависима от чужди интереси общност.