18

Анонимен

преди 5 години

Botox

17

V

преди 5 години

От глобалното затопляне Русия печели засега . Северния път ще стане по важен от южния . Но в Русия трябват и много реформи .В земеделието и огромни възможности .В технологиите Русия пропуска основен начин да получи конкурентно предимство ;) Разпределението на населението и управление на парични потоци също са проблем . В един бъдещ свят Русия има повече шансове от други държави ,но си трябва други политики

16

Анонимен

преди 5 години

Леле колко голобради американизирани дихателчета . Се изхождат по въпроса -:) 30 г вече.Американската " демокрация" Възпитава децата в омраза към Братска Русия! Америка е бясна.Че Русия изобщо съществува!-:) Е няма как! Там си е Русия. 150 милионно население.-:) А бе дечица! Вие сами не можете ли да мислите?! Ха сега давайте с минусите.Но това не променя нещата! Русия е велика братска страна. Жив и здрав да е Путин! Трън в очите на Америка!-:)

15

аха

преди 5 години

В момента, значи усилено се пишат инструкции и опорни точки за Шо рошо идните медии... ...за това, как от девет кладенеца вода да се докара, че да се окаже Русия много вредна и опасна за Арктика ! Очакваме излив на статии по темата !

14

Анонимен

преди 5 години

Севера на Русия,юга на Китай. По северния път стоките от Китай ще пристигат в САЩ за часове а не както сега след месеци.

13

Saki

преди 5 години

Най опасно е какви действия ще предприемат военните флотове на Судан и Мозамбик по въпроса за Арктика.

12

ПЕНКО

преди 5 години

СТРАННА АСОЦИАЦИЯ МЕ ТОРМОЗИ ЗА ГУЛАГА И ГУАНТАНАМОТО И "ГУАНТАНАМИТЕ" ПО ЦИЛИЯ СВЯТ НА ЦРУ И НА:- ЦИОНО- ЙЕХУДО- ЙЕХОВНАТА СЕМИТСКА СИСТЕМА !!!!!!

11

ПЕНКО

преди 5 години

ЗНАЯТ-ЗНАЕЩИТЕ ,ЧЕ ПО-НА СЕВЕР Е РАВНО НА ПО-КЪМ ВЪРХА /-КАТО КЛИМАТ И МЪКА /!?!? В АНТАРКТИКА Е КАТО НАД 6 ХИЛЯДИ МЕТРА НАДМОРСКА ВИСОЧИНА !? РОМАНЪТ НА КАВЕРИН "ДВАМАТА КАПИТАНИ" ЩЕ ВИ "СВЕТНЕ" ,ОТ КОГА И КАК РУСНАЦИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ СЪС СЕВЕРНИТЕ ШИРИНИ ! НО, ВСЕ ПАК ПОКОРИТЕЛ НА СЕВЕРНИЯ ПОЛЮС Е С...!?!?!?

10

А сега

преди 5 години

Действащото в Афганистан движение талибан/създадено от сащ/съобщи че е свалило американски стратегически бомбардировач Б-52 !!!

9

привет от Германия

преди 5 години

"Съответно изпаднахме в ситуация, в която днес подводниците от военноморския флот на Русия фактически са небоеспособни при плаване под ледовете...........................Абе те руските подводници са небоеспособни дори и в нормални води , а те ми говорят за ледени води ! Нали видяхте как американците им потопиха най-голямата атомна подводница ! А за Антарктида лесно могат да се разберат ,да дадат на руснаците някой друг долар и руснаците ще се откажат от Арктика , гладни са ,значи са подкупни

8

позор

преди 5 години

До Анонимен 8Защото уважаеми се води хибридна война срещу Русия.....добрите новини за и от Русия не се публикуват.

7

ужас

преди 5 години

А защо сектата НАТО трябва да се меша и там където не им е работа?

6

Анонимен

преди 5 години

Ами защо не пишете че там са на форума Норвегия Швеция Финландия и че се водят разговори заедно да усвояват Арктика пак се манипулира яко за безопасността каза че е предложил да се лети с включен транспордер и именно нато отказва

5

Анонимен

преди 5 години

Целият руски Гулаг да се превърне в резерват за бели мечки ще е по-полезен за човешката цивилизация, отколкото сегашното му предназначение, като генератор на злото !

4

Риторичен ?

преди 5 години

И за какво ползва руския Гулаг ресурсите на земята които е заграбил ?... за производство на оръжие и за армия, която да защитава заграбеното !

3

не е шега

преди 5 години

Тези Руси какви нови военни бази направиха в Арктика ше ви падне шапката ,явно се готвят за нов технологичен скок!Поне в Арктика са пред С аЩ и Канада с едно 15-20 години!

2

Анонимен

преди 5 години

Така е, в полярните области трябва да бъде пипано много внимателно. Това са единствените места на Земята без сериозна инфраструктура, телекомуникационна мрежа и човешко присъствие. Може би трябва там да се действа както в космическите мисии - съвместно.

1

..

преди 5 години

Арктика от край време си е руска.Бай Доньо се сети, че там има много неща, а *** късно, руснаците отдавна са там.Твърденията са, че над 20% от всички природни ресурси са точно в Арктика.