19

Анонимен

преди 5 години

предизборно малко репресии на държавните институции, за да може управляващите да се бият в гърдите с няколко стотин едро приходи. а когато фалираха КТБ или физкултурника купуваше апартамента с асансьор за милиони, къде беше НАП? къде е НАП сега, когато физкултурника няма вече имунитет? тръгнали да се заяждат с шофьорите на маршрутки... егати и безполезната агенция! Абсурдистан! Мутроландия! Тиквите съсипаха държавата

18

Анонимен

преди 5 години

НАП мачка обикновените хора, опитали се да изкарат нещо отгоре, та да вържат двата края. Защо не погледне себе си и малко по-нагоре?

17

Анонимен

преди 5 години

НАП тероризира обикновените хора, но за ония горе - нищо!пример:"Попитахме НАП:- Нулирани ли са 14 млн.лв. данъчни задължения на групата фирми Артекс? Искахме да разберем просто и ясно: Има ли такива забравени, дължими, потънали пари? Отговор не получихме от пиара на Националната агенция по приходите Росен Бъчваров, когото познаваме като изключително словоохотлив човек. За пореден път мълчание по важна за обществото тема. Знак на съгласие ли е то?"

16

хахах

преди 5 години

Сега реклама им направиха! :)

15

тТт

преди 5 години

На всяка автогара ги има! НА ВСЯКА!!! Ама нали до средата на май трябва да се съберат едни 2 млрд. лева, така че дрането и стригането продължава.

14

читател

преди 5 години

Този кърджалийски НАП къде беше, когато на зула се гребяха пари от т.н. "огледало", тук стотина Е, там десетки милиони?

13

НЕбългарин

преди 5 години

Колко глупав трябва да си, за да дадеш 100 евро и да се дрънкаш с маршрутка, вместо да си хванеш самолета на УИЗ за 20 евро?-Самолета не може да те остави пред вкъщи с няколко сака, но микробуса може! Със самолета не можеш да носиш луканки, суджук буркани с компоти и лютеница! Защото ще надвишиш допустимите килограми за багаж! Друг е въпроса дали има изобщо летище в града или селото, което отиваш да бачкаш! И да има, от летище до квартира пак са си разходи за такси!

12

kolko

преди 5 години

Колко глупав трябва да си, за да дадеш 100 евро и да се дрънкаш с маршрутка, вместо да си хванеш самолета на УИЗ за 20 евро?

11

АБВ

преди 5 години

Никога няма да наложат никакви санкции. Ще трябва да докажат, че са извършвали превози срещу заплащане, а за това трябва някой да свидетелства. А това няма да стане. Всеки ще каже, че отива до Германия да работи заедно с приятелите си, а горивото трябва да си го платят, разбира се. Кокошкарска работа! Морето се напълни с бетон, ама там всичко е законно! Или пък не смеят, че ще засегнат някой с много пари и власт?

10

7230

преди 5 години

Защо никой не инвестира в България големите инвеститори са гурбетчиите над 4 м илиарада лева.Няма ивеститори защото курупцията е много голяма 1,2,3,4,5,6,7,8,9 апртамента.

9

Анонимен

преди 5 години

Нап да тръгнат да проверяват фирми близки до кметове не да се правят че работят .

8

Анонимен

преди 5 години

НАП явно разчиства конкуренцията на превозваческите босове. Това ако не е поръчкова акция, здраве му кажи

7

АлиБаба

преди 5 години

Сичката Мара фтаса че почнаха да търсят пот вола теле ама нема. Да отиват в 8'00 в парламента .Там плащанията стават в България белким успеят да съберат некои лев тес джендари.

6

Анонимен

преди 5 години

А цецко чакрата с етажа и кривата глава, кога? Или той е ченгесар тарикат от нащи?

5

Анонимен

преди 5 години

.......не обича да плаща данъци...

4

Начо

преди 5 години

Оставете хората да изкарват хляба си.кражбите ги вършат политиците

3

Анонимен

преди 5 години

а НАП кога ще погне НАП ?!

2

Fenasi Kerim

преди 5 години

Държавни кръвопийци, не пречете на хората да пътуват евтино в чужбина че единствените "инвестиции" на територията са парите припечелени навън. Тези хора вкарват валута в страната с което се стимулира потреблението а не разни цецовци които колекционират апартаменти.

1

Анонимен

преди 5 години

Вижте политиците да си платят данъците на откраднатото, че за крадене няма да ги осъдите ясно, поне си вземете 10% обратно.Оставете ги хората да живеят.